Sponsrat: Rusta

Publicerat: 2010-08-21 kl: 10:59:40 i Dagbok

Ni vet de där reklamerna där det är folk som vandrar omkring och gör en massa konstiga saker på ett varuhus? Det är Rusta, men vi ska inte prata om deras reklam, det är deras hemsida jag har fått i uppdrag att skriva några ord om.

Till att börja med när man kommer in på deras hemsida ser man självklart deras gula färg och Rusta ikonen. Deras kännetecken med andra ord och det ser väldigt bra ut, vissa hemsidor ser ju oseriösa ut.

Deras meny är väldigt lättnaivgerad och den är uppdelad i åtta olika större huvudgrupper, lätt att hitta med andra ord eftersom det är placerat som man tänker och inte klurigare.

När man som student är trött på att bo hemma så är det aldrig fel att skaffa lite inspiration, därför är det hem vi klickar oss in på. Där inne hittar vi verkligen allting man kan tänkas behöva för ett nytt hem, en flytt eller bara för att fräscha upp lite.

Vad sägs till exempel om att köpa en ny matta till badrummet? Bara att klicka sig vidare in på fliken mattor och kika, sen kan du lägga till den i din inköpslista. Smidigt, lätt och supernkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback