Sponsrat: Hockeyprofiler

Publicerat: 2010-02-24 kl: 22:16:27 i Dagbok

Jag har alltid varit den som växt upp i en sportig familj. Det har alltid varit så att när Sverige har spelat på tv så har det varit på. Speciellt roligt har det varit när det varit hockey. Det är ju inte så himla svårt att förstå och mycket lättare att lära sig vad som är tillåtet och inte.

Däremot är det inte lika lätt att komma ihåg människorna som faktiskt spelar denna underbara sport. De som jag kan nämna utan att kolla upp är i princip Peter Forsberg. Å andra sidan är han ändå inte någon stor hockeyprofil för mig utan det är mer sporten som jag tycker om. Den är härlig och samtidigt så är den lite våldsam och rå. Det är en kamp om mål samtidigt som det blir en kamp man mot man i och med tacklingar och alla positioner man spelar på. Det är en underbar sport helt enkelt och jag tycker till och med att alla som även inte är superbra borde bli mer kända, för det är riskfyllt samtidigt som man förmodligen älskar det man gör.


Kommentarer
Postat av: jasmingz.blogg.sejasmingz.blogg.se

Sötblogg=)

2010-02-25 @ 01:03:49
URL: http://jasmingz.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

okej, men tack för tipsen. än är jag inte alls sugen på mat. kan ite ens tänka på de liksom. är glad om jag får ner lite te. vätska är ju också viktigt.okej, all är vi olika när de gäller kläder, och tur är ju de :)

2010-02-25 @ 06:53:04
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Erica

Själv är jag inte alls intresserad av hockey. (a)

2010-02-25 @ 14:28:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ja ;D jaa men gör det, jag ångrar att jag tog tag i körandet så sent!

2010-02-25 @ 16:27:00
URL: http://nattstad.se/emelicious

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback