Björn Axén lanserar Cool Silver!

Publicerat: 2011-10-06 kl: 19:30:00 i Hårvård
Björn Axén lanserar Cool Silver som är en högeffektiv serie för oss med blonda och gråa hår. I serien finns det ett schampoo, ett balsam och en leave-in spray som ska ge blonda och gråa hår en sval lock med en vacker lyster och en klar glans.

Alla produkterna i Cool Silver serien neutraliserar gula toner och ger håret en vacker och klar lyster. De vårdande proteinkomplex som finns i produkterna återfuktar och mjukgör hår och hårbotten. De innehåller också UV-skydd (toppen!) och doftar av härlig Frosty Apricot.

Produkterna fungerar så att om man vill åstadkomma en sval look så tillför man kalla pigment till håret. När vi upplever att hår har en varm ton skiftar det oftast i gult och genom att lägga till lila pigment så neutraliserar man det hela. Jag tycker att man lätt kan uppleva blonda hår som livlösa och matta (jag tycker i alla fall att mitt är det!). När man tillsätter detta lila pigment så ser håret friskare och vackrare ut och man får en ökad glans och lyster.

Cool Silver Schampoo är ett sulfatfritt pigment-schampo för rengöring och behandling av blont och grått hår. Schampot fungerar även anti-statiskt och är den av produkterna i serien som är berikad med mest pigment. Schampot kostar 150kr.

För att få ännu mer effekt och vård så rekommenderas man att fortsätta behandlingen med Cool Silver Conditioner som är ett utredande och mjukgörande pigmentbalsam. Balsamet ligger också på 150kr.

För att komplettera ännu mer kan man använda Cool Silver Leave-in Spray om man vill maximera den kalla effekten. Cool Silver Leave-in Spray är perfekt att använda om man exempelvis bara vill behandla utväxt, toppar eller underhår (jag behöver på min utväxt, den har ni inte fått se ;) ). Dessa områden kan annars vara svårt att komma åt med ett schampo. Priset ligger på 160kr.

Björn Axén är ett av Sveriges största frisörföretag och driver idag 5 salonger under 2 olika salongskoncept. Björn Axén Haridressers och Urban by Björn Axén har varsin stylingserie knuten till sig och i samarbete med OBH Nordica har de en serie värmeverktyg Björn Axén Tools och de driver även en 2-årid frisörutbildning Björn Axén Academy.

Kommentarer
Postat av: Ida we

▲ Ahh okej, kollar inte heller på mer än en serie i taget, eller ja, ser ju säsongsvis då de flesta serier fortfarande är igång ^^ Men fortfarande, en i taget :)

2011-10-07 @ 00:55:10
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: jaa :D!

2011-10-07 @ 07:19:12
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback