Recension: Wreck-it Ralph

Publicerat: 2013-04-29 kl: 15:55:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
För ett tag sedan tog Andreas och jag tag i våran lista över nyare filmer vi ska ta oss igenom. Vi har tyvärr haft lite av filmtorka, inget har varit sugen eller haft tålamod att sitta still eller ha fokus alldeles för länge. Men tillbaka till ämnet! 
Wreck-it Ralph eller Röjar Ralph som den heter på svenska är en film som i första hand är riktad till den yngre publiken men vi är ju som vi är och är rätt barnsliga av oss! Inte för att den inte passar äldre, men vuxna kanske inte tycker om den lika mycket. Vi totalt älskade den! Till och med så att tårarna rann vid några tillfällen utan att avslöja alldeles för mycket för er. Se den om ni inte har hunnit med det redan, den är verkligen värd de 108 minuterna! 
 
I rollerna hittar vi bland annat John C. Reilly (Step Brothers, Magnolia & Gangs of New York), Jack McBrayer (30 Rock, Dumpad & Despicable Me) och Jane Lynch (Glee, The 40 year old Virgin & Role Models). Enligt IMDB har filmen genomsnittsbetyget 7,9. Totalt betyget enligt mig är en solklar 5 av 5! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback