Havregrynsgröt med skivad banan

Publicerat: 2013-02-11 kl: 14:03:00 i Mat
Dagen börjas med lite god frukost! Havregrynsgröt gjord i gryta istället för i mikron, precis så som det ska vara med lite vaniljsmaksatt sojamjölk, skivad banan och liiiite jordgubbssylt (för att det ska bli sött och gott i munnen på mig) ;)
 
Havregrynsgröt på spisen:
1 dl havregryn
3 dl vatten
1 msk salt
1 banan
Mjölk till servering (valfritt)
 
Gör såhär:
Mät upp vatten och havregryn samt saltet i kastrullen.
Koka upp.
Låt sjuda i 3 minuter (glöm inte bort att röra så det inte bränner i grytan!).
Häll upp i skål och skiva banan samt häll mjölk över och eventuellt tillsätt sylt eller byt ut mjölken mot turkisk youghurt för att öka nyttigheten! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback