Latmans Chicken Tikka Masala

Publicerat: 2013-02-25 kl: 10:43:00 i Mat
Här kommer ett snabbt recept på latmansverisionen av chicken tikka masala!
 
4 portioner 30 min
 
Ingredienser:
5 Kycklingfiléer
Klibbris (eller vanligt ris)
Chicken tikka Masala kryddmix
Chicken tikka Masala såsblandning 
1/2 gul lök
1 burk Creme Fraiche
1 påse färdig Raita kryddblandning
Färdiga Naanbröd
 
Instruktioner:
1. Hacka löken i valfri storlek (jag föredrar små bitar, tycker inte om konsistensen men smaken är ju bra att ha). Stek tills gyllengul i stekgryta.
2. Koka riset (20 minuter ca).
3. Skär kycklingen i lagom stora bitar.
4. Blanda ihop Raitamixen och Creme Fraichen.
5. Lägg i kycklingen i stekgrytan och stek tills det har fått en fin stekyta.
6. Lägg på kryddmixen till chiken tikka masala och låt det steka lite till.
7. Häll på såsblandningen och låt puttra under lock tills riset är klart.
8. Servera med ljumna Naanbröd som värms lite snabbt i micron och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback