Family first

Publicerat: 2015-05-09 kl: 18:37:38 i Dagbok
Alltså det är sjukt vad segt vissa dagar går när man bara har sig själv och Hjalle hemma och man vet om att Mattias inte kommer komma hem förens sen kväll. Vad gör ni som är föräldralediga på dagarna egentligen? Idag har vi haft besök av Amanda och Elin, som har tagit Hjalle större delen av dagen medans jag har plockat och städat i lägenheten. Mycket, mycket välbehövligt så nu hoppas vi att den ordningen håller sig ett tag också! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tycker det går så mycket tid åt.. Ingenting! Bara det där vardagliga, som att mata bebis, söva, tvätta och plocka hemma. Försöker dock ha lite planer varje vecka. Babysång och babysimning :) Men ja, vart tar tiden vägen?!

Svar: Men åh är det roligt med babysång och det där? Jag har ju inte kunnat gå på något eftersom det varit sjuksäsong och Hjalle var prematur var vi rekommenderade att inte träffa barn alls i dagisålder eller liknande... Skittråkigt har det varit för vi har ju bara kunnat vara hemma och utomhus (och vem vill vara ute i snålblåst och -15?). Babysim tänkte vi nog försöka oss på att prova nu i alla fall, han älskar att bada hemma så det borde ju gå hem tycker man! :D
Jennifer

2015-05-12 @ 10:48:01
URL: http://johannaarntzen.se/
Postat av: Yohanna

Kul med en till från området! Eller vi bor i Stöpen, men ändå. Jag har lite svårt att få tiden att räcka till däremot. Vi bor dock i radhus så bara där finns alltid tusen saker mer att göra än när man bor i hyreslägenhet.

Svar: Men åh vad roligt! Är uppväxt i Stöpen så vet ju verkligen hur det är där, mysigt men lite off för oss som gärna har nära till allt! Hojta till om du vill ses för barnvagnspromenad eller fikasällskap eller sånt! Det vore jättekul att få lite mammavänner i närheten :)
Jennifer

2015-05-15 @ 23:02:48
URL: http://yohannaafskovde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback