Förkyld

Publicerat: 2009-02-28 kl: 12:44:00 i Dagbok
Blev tyvärr inget skrivit igår. Var hur trött som helst. Vaknade och var täppt i hela näsan. Nu är det som så att om jag inte är täppt så rinner det. Huvudvärken har inte gett med sig heller. Så nu i helgen är jag supersjuk! Men det ger mig mer tid till läxor och sådant. Måste öva massa inför prov.
På måndag skulle jag egentligen ha haft studiedag. Har det inte för att mitt tillval gör så att jag ska vara i skolan och öva hela den dagen. Kolla hur vi ska gå och så vidare. Lite jobbigt men kul som attan är det :)
 

Skolavslutning?

Publicerat: 2009-02-26 kl: 19:07:00 i Dagbok
Nu har jag övat inför det ena av proven. Ska ta och sätta mig att skriva klart filmanalysen efter att jag har ätit. Den är prioritet ett, sen ska jag skriva ner frågor och besvara dom inför NO provet. Läser igenom dem innan jag lägger mig och precis när jag vaknar och när jag kommer hem från skolan så sätter det sig nog till slut :) Så nu blir det inget mer bloggande eller kollande på kläder på ett tag. Jag fastnar bara annars, funderar redan på klänning till skolavslutningen!
 

Filmanalys

Publicerat: 2009-02-26 kl: 15:22:00 i Dagbok
Satte mig vid datorn nu när jag kom hem och tänkte att jag bara skulle lägga upp ett litet inlägg, svara på kommentarerna och sedan sätta igång med att göra klart min filmanalys. Jag fastnade på bilddagboken, bikini letande och annat smått och gott. Behöver förmodligen mer disciplin... Men nu ska jag faktiskt ta och flytta mig till den stora tv:n och göra klart filmanalysen. Sen efter det har jag två prov jag måste öva till. För att inte tala om teknikuppgiften som jag knappt har börjat på!
Nationella gick bra och enligt vad de andra i min grupp såg fick jag åtminstonde några kryss på MVG nivån :)
 
 
 
 
 
 

 

So...

Publicerat: 2009-02-25 kl: 19:42:00 i Dagbok
Imorgon har jag muntligt nationellt prov i Svenska. Jag är nervös kan jag säga. Inte roligt alls men det är ju inget man kan förbereda sig för så jag håller tummarna och hoppas det går bra!
Våran snälla SO lärare låter mig göra om provet vi hade i Hinduism! Jag är tacksam eftersom det var dagen efter det att söt hade dumpat mig på sms, på tal om söt. Han är i Thailand nu och kommer bli brun som en förbannad pepparkaka! Jag är så avis. Fast jag fuskar ju med brun-utan-sol. Kommer bild och länk osv senare :)
Tills vidare får ni ha det bra för nu ska jag sätta mig med filmanalysen, den ska in på fredag. Sen ska jag öva hinduism igen.
Ikväll är det Greys Anatomy med, passar självklart på att stryka lite kläder. Har inte gjort det på två veckor nu? Behöver lite påfyllning i garderoben med byxor också för den delen. Men sparar man till en ny mobil så gör man.
 

Idag är ...

Publicerat: 2009-02-24 kl: 20:51:00 i Dagbok
Idag är jag om möjligt ännu segare. I matsalen idag blev det bara en massa flumm. Ingen har väl missat att det är semledagen idag? Så det var ju grädde och vi busade. Sen på tillvalet var det ännu mer skratt! Skrattade så jag grät och fick ont i magen. Tror nog aldrig att vi har haft det roligare! Men nu ska jag ta och slänga mig in i duschen. Är frusen efter en promenad ute i snålblåsten och jag behöver tvätta håret. Inte för att tala om min skog på benen som jag ska ta bort!
 

Brun utan sol

Publicerat: 2009-02-23 kl: 21:12:00 i Dagbok
Gick hem från skolan innan lunchen idag. Orkade inte med att höra allt förbannade prassel med papper hit och dit. Däremot känns det som om jag har missat massor nu... Nytt uppdrag i svenskan och sånt. Men det tar jag igen snart hoppas jag. Bara jag lyckas överleva dagen imorgon. Måste liksom gå då för det är föreläsning och har viktiga saker att göra på tillvalet. 
Men jag ska göra mig iordning nu, smörja in mig med Sun kissed bodylotion från ACO, värma på vetebältet från Lundmyr of Sweden och sen ska jag lägga mig i sängen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vete...

Publicerat: 2009-02-22 kl: 14:44:00 i Dagbok
Nu efter maten ska jag vara duktig. Gjorde faktiskt inget alls igår. Riktigt slö... Så idag ska jag bli klar med det mesta. Tekniken kommer ta mer tid men den ska inte vara inne än på mågra veckor så det är rätt lugnt... Sen har jag filmanalysen. Det mesta ska göras på den idag. Ska in nu i veckan.
[X] Städa
[X] Matte - sidan 83
[X] Teknik
[X] Filmanalys
Så jag kommer kryssa i efter hand det som är klart :)
Sen ska jag inte glömma bort att skriva om det jag egentligen skulle skrivit om i fredags. Nämligen min nya bästa vän! Vetebältet från Lundmyr of Sweden! Älskar det som en galning och jag slipper ha ont någonstans :)
Sen har vi ju också mer småsaker som jag inte har hunnit med här än. Jag har lite foundation tips,nagelförstärkare, läppglans/läppplump.
Men nu ska jag gå och äta - om nu maten är klar!
 

Spänningshuvudvärk

Publicerat: 2009-02-21 kl: 12:33:00 i Dagbok
Inte så längesen jag gick upp nu faktiskt. Mamma kom in och väckte mig vid halv elva. Tydligen så somnade jag om och vaknade inte förens tolv. Snacka om att jag är seg nu! Ska lyckas äta lunch innan det blir till att åka iväg på handboll med pappa :)
Har kvar huvudvärken från igår och bättre blir det inte direkt. Har en liten lista idag med:
[X] Städa
[X] Matte - sidan 83.
[X] Teknik - pappa hjälper till.
[X] Filmanalys - gjorde den aldrig igår.
Har massor kvar på filmanalysen. Men det går alltid att få ihop på något sätt! Annars blir jag nog inte direkt piggare. Behöver bara bli av med den förbannade huvudvärken. Inte blir det bättre av att jag är beroende av musik men ja-a ska man göra läxor så :)
Är typ beroende av Fantomen på Operan musiken just nu med, det är ju Fantomen på Operan jag ska analysera men musiken är så bra även utan filmen!
 

Hur hinner man?

Publicerat: 2009-02-20 kl: 15:40:00 i Dagbok
Jag fick frågan om hur man hinner med allting. Från vem tänker jag inte säga men den personen vet vem det är när den läser det här!
Jag hinner inte med allting jag vill göra men jag hinner med skolan, vänner och det som gör mig glad alltså bloggen. Det gäller bara att ta sig tid till att planera vad det är du ska göra. Allting kan och ska verkligen inte göras. Ibland måste man även prioritera bort viktiga saker för att det inte gör att du mår bra. Precis som nu när jag egentligen borde sitta och göra mer läxor, men istället bloggar. Man måste ju kunna bli glad av något utan att känna sig tvungen hela tiden också eller hur? Jag menar, om du bara skulle göra saker du var tvungen att göra skulle ju ingenting vara roligt sen? Jag är ju tex inte tvungen att blogga men jag gör det för att det gör mig glad! Prioritera det som gör dig glad och för varje gång du gör något som gör dig glad, gör också något som behöver göras. Som mina lilla kombination med att stryka framför tv:n! Det är supersmidigt och känns inte lika tråkigt!
 

Skolarbete?

Publicerat: 2009-02-20 kl: 10:31:00 i Dagbok
Idag blev det till att gå till skolan, sitta där i typ tjugo minuter och sen hem igen. Störde mig på minsta lilla prassel och det känns som om huvudet ska sprängas på mig. Dessutom har jag ont i nacken. Har konstigt nog inte sovit på något dumt sätt heller så jag vet inte vad det beror på. 
För övrigt så ska jag faktiskt ändå göra skolarbete trots att jag är hemma. Jag har liksom tid och behöver ändå få det gjort.
[X] Matte - till sidan 83
[X] So - svara på 7 frågor.
[X] Teknik - ta reda på hur datorn fungerar (när pappa kommer hem)
[X] Filmananlys - kolla alla personer i filmen och beskriva hur de reagerar.
Lite senare ikväll ska jag också ge er världens bästa tips för onda nackar! Kan avslöja att det kommer från Lundmyr of Sweden och det är något som man värmer! 
Vill du ha mer läsare på din blogg? Det funkar faktiskt, helt otroligt. HÄR hittar du det!
 

Idag är jag...

Publicerat: 2009-02-19 kl: 15:55:00 i Dagbok
Väldigt studig! Ska faktiskt sätta mig ner och börja på filmanalysen. Sen har jag lite andra saker som behöver bli gjorda.
Matte (jobba enligt planeringen)
So (svara på frågor)
Svenska (filmanalysen)
No (fördjupningsuppgift - datorn)
Det sistnämna kan jag inte göra förens senare ikväll eftersom jag behöver pappas hjälp. Men matten ska jag fixa nu, So tar jag med mamma och filmanalysen får jag ta och göra steg för steg. Alltså kolla en sak i filmen, kolla en annan sak (se filmen igen) osv. Lite jobbigt men det ger ett bra resultat! Ska sätta på bra musik med, är det någon som har några bra förslag? :)
Här har ni omslaget för första boken i Twilight serien, är på tredje kapitlet. Hinner inte läsa så mycket för alla dessa förbannade läxor. Men jag hinner i alla fall läsa lite varje kväll! Om du inte redan har läst den eller börjat så gör det!
 

Boknörd

Publicerat: 2009-02-18 kl: 16:30:00 i Dagbok
Ja där ser man jag är en riktig boknörd.
 
Tipsar er om böckerna i Twilight serien av Stephanie Meyer. Man är fast efter första meningen jag lovar!
 

Tävling!

Publicerat: 2009-02-17 kl: 21:00:00 i Dagbok

Jag är med och tävlar om ett av Lalehs nya album inne hos Erika på Härligheter enligt Erika! Jag har valt att tävla om ett signerat album men man kan också vinna ett osignerat! KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!

Au pair?

Publicerat: 2009-02-17 kl: 18:40:00 i Dagbok
Jag är så trött, fryser och är sugen på en massa mat som vi självklart inte har hemma! Ska försöka komma igång med något skolarbete. Efter det blir det en varm dusch och sen ska jag smörja in mig med ACO:s sun kissed body lotion som jag har hört en masa bra om! Kolla om den verkligen är så bra som ryktena säger!
Letar fortfarande helgjobb/sommarjobb som barnflicka/au pair. Säg till om det är någon som ni vet behöver hjälp!
 

Mackor med skagen? Ja tack!

Publicerat: 2009-02-16 kl: 14:42:00 i Dagbok
Sitter i skolan, inte långt kvar tills jag slutar nu. Då blir det hem, fixa mackor så jag kan äta det innan jag drar iväg till sista gången på smyckeskursen. Lite synd men funderar på att skaffa hem saker så jag kan göra mer saker. Hur tycker ni jag ska göra?
Funderar på hur jag ska skriva filmanalysen med. Har ju inte filmen här så jag kan ju inte gå tillbaka till den direkt men jag vet ju hur den är. Tror jag har sett Fantomen på Operan typ åtta gånger nu. Den är verkligen bra så det är ju inte så konstigt att jag har sett den en massa gånger. Men i alla fall, man kan ju inte se en film hur många gånger som helst?
Ska publicera det här nu innan det blir en massa meningslöst tjaffs från min sida. Är riktigt duktig på det!

Örebro

Publicerat: 2009-02-15 kl: 21:44:00 i Dagbok

Idag har jag varit iväg på en tur till Ikea i Örebro, har därför inte hunnit blogga så mycket. Men jag ska skaffa en mobil som gör att jag kommer åt internet via den också :)
Hittat en massa snygg till sommarstugan och sen har vi målat om hallen hemma! Däremot så missade jag både One Tree Hill och Gossip Girl idag! När går de? Får ta och skriva in det i mobilen så jag inte missar det nästa vecka :)
Jag hoppas att ni har haft det bra idag!
Imorgon är det smyckeskurs och sista gången. Vet inte vad jag ska göra...
Imorgon är också första dagen för mig i skolan med rött hår, får se vad folket säger då :)

Jag sitter barnvakt!

Publicerat: 2009-02-14 kl: 18:40:00 i Dagbok
Har suttit ett antal timmar på nätet och google nu. Kollat om det finns någon/några som har behöv av barnvakt i Västra Götaland som passar in på mina tider. Men jag kan säga att det inte finns ett skit och sommarjobbsletandet går inte heller direkt framåt. Är det någon där ute i bloggvärlden som skulle behöva ha hjälp? :)
 

Melodifestivalen 2.

Publicerat: 2009-02-14 kl: 16:00:00 i Dagbok
Ikväll drar den andra deltävlingen av melodifestivalen igång. Jag har inte den blekaste lilla aning om vilka som kommer vara med eller om det är några bra låtar överhuvudtaget. Om du skulle gissa, blir det bättre låtar än förra gången?
 

Ankor eller änder?

Publicerat: 2009-02-14 kl: 13:27:00 i Dagbok
Har varit vaken sen tio, men bara segat omkring. Jag är totalt mobilsjuk! Det är liksom ingen som vill bidra med lite pengar så kan jag köpa en helt ny istället? :) Jag vill ha Sony Ericsson Xperia nu! Inte imorgon, nästa vecka eller så utan just nu! Det är hemskt egentligen...

Sen sitter man på blocket, kollar på möbler till stugan. Har hittat massor med fina saker! Litet tips är att skaffa inspiration från de stora möbelkompanierna och sen kika på blocket så hittar man det mycket billigare! Vilket betyder att man kan unna sig mer saker till det man vill!
Nu blir det mycket bilder på ankor men jag har typ tusen sen den gången jag blev omringad och jag vill få upp dom så ja :) Njut helt enkelt!
Säger man ankor eller änder? Jag har ingen bra koll på det där... Någon som vet?

Natti natti!

Publicerat: 2009-02-13 kl: 23:36:00 i Dagbok
Nu ska jag stänga av datorn, kommer inte kunna sova än på länge ändå. Har hittat mobilen jag vill ha ganska billigt och jag ska kolla igen imorgon! Mer än så avslöjar jag inte nu! Ska ta med mig min Pepsi Max (supergott men blir så pigg), gå in och sätta mig framför tv:n med syster och kolla om det finns något bra där. Hoppas på lite underhållning som håller tankarna borta ifrån mobilen så jag kan få sova sen!
 

ny mobil?

Publicerat: 2009-02-13 kl: 22:30:00 i Dagbok
Jag är jättesugen på en ny mobil, bara att den jag vill ha är så förbannat dyr! Någon som vet någon som inte vill ha sin Sony Ericsson Xperia (x1)? Villig att köpa men har inte hur mycket pengar som helst därför jag köper begagnat ju! :)
 

Otur fredag den 13? Pyttsan!

Publicerat: 2009-02-13 kl: 18:20:00 i Dagbok
Ja inte har jag haft någon otur mer än att det inte blir något Göteborg imorgon eftersom en kompis som skulle med blivit magsjuk, krya på dig! Jag vill inte åka själv eftersom vi skulle till en kille och det låter ju lite suspekt eller hur?

Men i alla fall, idag har jag varit iväg och ätit lunch ute. Thai blev det men dock mest friterat för min del eftersom jag typ älskar det! Sen innan det var vi och kollade på den där sommarstugan som hela familjen förutom jag har tjatat om. Den var faktiskt fin om man inreder den som våran stil. Senare la pappa ett bud på den och nu när han kom hem såg han sprickfull ut av förväntan att berätta något men mamma började babbla på tills hon märkte det också. Då utbrast han att vi hade fått den, alltså att ägarna har gått med på vårat bud. Men eftersom det inte är något kontrakt skrivet än så tänker jag inte lägga ut några bilder på den i fall någon av er underbara läsare får upp ögonen och snokar reda på den! För den här vill jag ha för mig själv. Jag tycker egentligen inte om sommarstugor men den här var faktiskt mysig. Måste bara bo in mig och få inreda lite som jag vill ha det så :)

Som utlovat kommer bilden på nytonade håret, dock sent som vanligt! Men den är i alla fall uppe nu ju :) Återkommer senare med lite tips på saker :)
 

Mrs morgonpigg här!

Publicerat: 2009-02-12 kl: 16:39:00 i Dagbok

Jag är brutalt ärlig nu så bli inte rädda okej? Jag har inte bytt om än... Ska sminka mig och göra det, sen bär det iväg för att kolla på ett radhus, jag tycker inte om radhus. Förlåt till er som bor i radhus och trivs men jag tycker inte om det bara! Så bilder på håret kommer jag lovar! Bara inte just nu då :) Om ni ändå vill ha ett smakprov efter första toningen så finns det i den nya designen :)

Lundmyr of Sweden!

Publicerat: 2009-02-11 kl: 22:30:00 i Dagbok
Idag har det hänt en massa saker delvis därför som jag inte hunnit blogga förens nu... Jag har varit och tonat håret en gång till, ville få en lite mörkare nyans och det lyckades :) Sen har jag ätit en massa gott, varit ute med lite kompisar och nu det sista har jag suttit med datorn. Har dock inte hunnit fixa bilderna men jag har slipat lite på en ny design. Hoppas att ni gillar den när den nu kommer upp! Förmodligen imorgon. Sen har jag också fått ett paket på posten från Lundmyr :)
Kan avslöja att det är deras vetebälte som jag nu ska stoppa in i mikron och värma min stela och onda nacke! Hoppas på att det funkar.

Tävlingen avslutad!

Publicerat: 2009-02-10 kl: 22:26:00 i Dagbok
Nu har jag till slut utsett vinnarna i tävlingen om det här:

Mobilväskan går till
Evamar!
Kamerfodralet går till
Minaya!
och sist men inte minst så är vinnaren av laptopväskan
Alice på Den som vågar vinner!

Grattis till er alla!
Angående Evamar så skulle det vara jättebra om du kunde mejla mig på Jeif@spray.se
Behöver din adress så att du kan få din vinst i tid till alla hjärtans dag :)

Sista dagen.

Publicerat: 2009-02-09 kl: 17:12:00 i Dagbok
Idag är sista dagen som jag är blond. För imorgon ska jag färga det rött! Det kommer bli så kul att se hur det ser ut, liksom det är ju lite galet men någon gång måste man ju testa och jag gör det hellre nu än när jag blir gammal kärring. Hoppas ingen tar illa upp men gamla personer som färgar håret i galna färger har jag en massa emot!


Om någon har missat det så fyller jag år idag! Född 00:22 på natten så jag har varit 16 i några timmer nu om man säger så :) Totalt har jag fått 2900kr det här året (än så länge)...
Var inne förut i stan och köpte nytt mineralsmink, kommer bilder imorgon för jag måste snabba mig nu innan jag ska iväg och göra lite mer smycken! Det är ju måndag hörrni! :)

Update

Publicerat: 2009-02-08 kl: 20:07:00 i Dagbok
Det här har verkligen varit min stil hela dagen. Busig, trevlig och social. Man måste ju busa med kusinerna, sen var trevlig mot de äldre utan att nämna några speciella och social är man ju genom att göra allt det där :)
Har en del att göra nu med, hann inte städa klart helt. Det blir aldrig helt klart med mitt rum eftersom jag har så förbannat mycket saker!
Kan säga att jag har fått en massa pengar! Totalt blev det då 1400kr :) Inget man säger nej till i första taget. Men vad jag ska använda dem till det vet jag inte än... Har inte köpt kläder på över en månad så kanske blir det? Eller något annat som en ny mobil? Behöver egentligen inte någon men i alla fall!
Så nu ska jag ta tag i mitt shoppande och kika runt lite på nätet, vem vet jag kanske hittar något snyggt! Tipsa mig gärna om smink, mitt mineralfoundation är snart slut och det tycker jag inte om alls!


Grattis!

Publicerat: 2009-02-08 kl: 11:42:00 i Dagbok

Idag säger vi alla grattis till Lovisa! Denna trevliga människa är blott några timmar äldre än mig då! :) För imorgon fyller jag år! Hoppas att idag och imorgon blir bra dagar för er alla där ute i bloggvärlden! Det är extra bra dagar för mig i alla fall. Sen måste jag sätta fart och städa nu, lyssnar på Minaya. Passar bra till allting, om du är glad, ledsen, behöver städa, läxor ja allt!
Skulle inte sitta fel med den här snygga klänningen som kommer ifrån Halens och kostar nu bara 249 kr! Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig för kläder idag men det hoppas jag löser sig! Än så länge går jag omkring i min favoritjeans och bh.
Som sagt jag hoppas ni har en bra dag, blir inget mer bloggat förens senare ikväll och då kommer lite updates på vad jag fick :)


2009 års upplaga av mig!

Publicerat: 2009-02-07 kl: 20:01:00 i Dagbok

Jag tycker att ni har blivit lite dåliga på att kommentera så, kommentera nu!

Snart är det melodifestivalen rättare sagt om två minuter! Hoppas på många bra låtar, snygga kläder och en ny upplevelse som jag vill minnas som trevlig. Mitt ex tjaffsar en massa på sms och mitt enda svar till honom är: om du vill mig något konfrontera mig i skolan eller ring mig, sluta göm dig bakom skärmen!
Sista platsen han fick i min blogg och nu tar jag klivet vidare. Jag kan ju inte vara ledsen jämt, det finns ju hur många killar som helst där ute som är såå mycket snyggare än han! :)


Tävling!

Publicerat: 2009-02-06 kl: 21:32:00 i Dagbok

Liten påminnelse om tävlingen!

Sitter på msn och pratar med en massa folk, kollade faktiskt på Let's Dance men gick därifrån och missade Morgan dansa... Hoppas han får bra poäng idag med då jag hörde att han satte 40 förra veckan!
Har hittat världens bästa låt, den har bra musik men lite sorgsen text. Kan tyvärr inte lägga ut den direkt här men HÄR hittar ni den på youtube!
Hade so prov idag med, kan inte säga att det gick som en dans på rosor men det gick i alla fall! Däremot kommer det kanske inte bli MVG direkt...

Köttmarknad!

Publicerat: 2009-02-05 kl: 18:19:00 i Dagbok

Jag är officiellt ute på Sveriges singel/köttmarknad igen. Tyvärr inte enligt min egen önskan men ja livet är ju så ibland...
Förlåt för att bloggen i detta inlägg inte är så uppåt men det händer ju alla att de blir dumpade någon gång. Just på sms hatar jag och det är inte heller första gången just den här killen dumpar mig på det sättet. Hur som helst, det faktum att jag fortfarande älskar honom efter allting han har gjort är väl ändå det som sårar mig mest. Jag borde hata honom och jag borde gråta men jag vill bara slå ner honom!

Nationella proven

Publicerat: 2009-02-05 kl: 14:47:00 i Dagbok
Precis kommit hem. Ska ta mig något att äta innan jag bokstavligen talat svälter! Det blev inte så mycket mat äten i skolan eftersom vi hade uppsatsskrivningen idag och då fick vi ha med oss fika (godis för min del). Skolmaten idag var ändå inte speciellt god så det kanske var tur det. Jag valde att skriva en krönika, fick med både mio min mio och Alfons Åberg på något sätt. Mörkerrädsla var temat. "Stick ditt stygga spöke för du finns ju inte" som senare blir "Spick, spygga, stöke". Fortfarande charmigt ju :)
Två paket kom det på posten idag! Har även lackat om naglarna så håll utkik!

Ni har väl inte glömt bort tävlingen heller?

Ett alldeles, alldeles underbart inlägg...

Publicerat: 2009-02-04 kl: 19:15:00 i Dagbok
Nu blir det ett sådant där alldeles vardagligt inlägg. Imorgon är det nationella prov igen. Den här gången är det uppsatsskrivning i tre timmar. Nämnde inte ens läsförståelsen som var i tisdags! Det gick i alla fall superbra för mig, var klar efter 55 min och kollade igenom svaren två gånger innan jag lämnade in. Än vet man ju inte hur det gick men jag har en känsla av att det gick bra :)

Dock vet jag inte hur det kommer gå den här gången eftersom jag har väldigt lätt för att hoppa i förväg i historier och så... Min hjärna hoppar steget före det att jag är klar med det nuvarande och det blir stora hopp i texten. Jobbigt men jag tror jag ska kunna lösa det i alla fall! Har köpt godis som lite lockelse (fika).

Nu ska jag sätta mig med lite läxor, åtta blir det "egentid" ska ta mig lite tid att fixa lite saker på. Typ som att städa iordning och kolla kläder tills imorgon :) Ska dessutom testa en ny hudkräm för att se om det hjälper mot mina torrfläckar. De har börjat klia nu igen! :(

Sen har jag en hel del på gång för er läsare så sluta inte hålla utkik! Har du Bloglovin?
 
Follow Fashioncut

Om du inte redan har det är det superlätt att fixa och lätt att hålla koll på dina favoritbloggar!

Schh!

Publicerat: 2009-02-03 kl: 20:01:00 i Dagbok
Är det någon som kan lista ut vad det var jag gjorde igår med hjälp av de här bilderna?


Ja det stämmer jag har varit på en smyckeskurs! Det blev till slut tre par örhänge, två armband och ett halsband. Inte så fasligt dyrt när allt det kostade mig 375 kr! Det bästa av allt är att jag kollade på den där hjärtkedjan tidigare i år och då kostade den ca 300-500 kr på nätet och nu fick jag den nästan :)
Så måndagar två veckor framöver sitter jag och gör en massa smycken, hinner då inte med mer än ett blogginlägg på måndagar men det hoppas jag att ni överlever!

Till och med kommentarerna har kommit till rätta nu!

Hemlis!

Publicerat: 2009-02-02 kl: 15:38:00 i Dagbok
Jag ska dra iväg till något riktigt hemligt ikväll! Imorgon eller sent ikväll kommer resultatet upp här så håll utkik! :)

Det verkar som att några eller det mesta av mina kommentarer, alltså här på bloggen har försvunnit... Hoppas det hinner fixas innan jag loggar in igen!
 

Ny väska!

Publicerat: 2009-02-01 kl: 15:45:00 i Dagbok
I torsdags blev det en tur in till Team Sportia för att köpa en ny sportbag/väska. Vär där förra lördagen och kollade en snabbis innan vi skulle iväg så jag visste redan vilken jag ville ha. Super snygg tycker jag!

Till höger är min vanliga skolväska från Friis & Company och till vänster är snyggingen jag pratade om lite längre upp!
Väskan kommer ifrån

Inuti känns det typ som gummi, vilket jag tror och är rätt säker på att det är. Lite konstig känsla men hela matrialet väskan är gjord utav är lite extra grovt/strävt så jag tror nog den håller länge!
Använde den första gången i fredags. Jag brukar lägga ner min andra väska i gympaväskan så jag slipper släpa på två väskor. Det går inte nu eftersom den här är lite mindre. Men det kompenseras lätt med att det här axelbandet är supermjukt! Det jag hade förut var hårt, gjorde ont och vara allmänt störande!

Tror att den kostade 249 kr. Det var inte jag som betalade så har inte full koll på det....
Där jag bor var det den sista kvar och det kan jag verkligen förstå för det svart-grå-blå-rutiga mönstret är snyggt, snyggt, snyggt!