Höstbilder

Publicerat: 2010-02-28 kl: 16:00:22 i Dagbok

Trött på en massa snö... Vår och sommar med sol och värme - Ja tack!

1000

Publicerat: 2010-02-25 kl: 22:28:24 i Dagbok
På tal om ingenting, mitt förra inlägg var mitt tusende inlägg. Tänka sig vad det är många!

Tradera köp

Publicerat: 2010-02-25 kl: 19:55:49 i Dagbok
Jag har gjort mitt första köp via tradera. Eller rättare sagt, eftersom jag är under 18 så bjöd Andreas åt mig... Men det är egentligen jag som ska ha varan. En supersöt mintgrön kofta från H&M blev min för 61 kr (inklusive frakt).

Tradera är mitt nya paradis, världens bästa priser och bra saker! Kan knappt bärga mig tills jag får hem den!

Sponsrat: Hockeyprofiler

Publicerat: 2010-02-24 kl: 22:16:27 i Dagbok

Jag har alltid varit den som växt upp i en sportig familj. Det har alltid varit så att när Sverige har spelat på tv så har det varit på. Speciellt roligt har det varit när det varit hockey. Det är ju inte så himla svårt att förstå och mycket lättare att lära sig vad som är tillåtet och inte.

Däremot är det inte lika lätt att komma ihåg människorna som faktiskt spelar denna underbara sport. De som jag kan nämna utan att kolla upp är i princip Peter Forsberg. Å andra sidan är han ändå inte någon stor hockeyprofil för mig utan det är mer sporten som jag tycker om. Den är härlig och samtidigt så är den lite våldsam och rå. Det är en kamp om mål samtidigt som det blir en kamp man mot man i och med tacklingar och alla positioner man spelar på. Det är en underbar sport helt enkelt och jag tycker till och med att alla som även inte är superbra borde bli mer kända, för det är riskfyllt samtidigt som man förmodligen älskar det man gör.


Grym dag!

Publicerat: 2010-02-23 kl: 21:18:29 i Dagbok
Jag var och klippte mig idag. Mycket nöjd och rena rama turen att jag fick tiden. Inställd skola imorgon med, typ jippi! Dock blir det bara en massa läxarbete och gå igenom saker i alla fall men det är så det är. Annars är allting bra, jag är småförkyld och sånt men jag ska försöka komma igång med bloggningen igen, kommer en massa bra tips imorgon!

Sponsrat: Märkesguiden

Publicerat: 2010-02-20 kl: 12:17:11 i Dagbok

Så var det ju det här med märkeskläder igen. Vissa gillar det, andra är nästintill besatta av det och andra bryr sig inte alls. Jag tror att jag tillhör den skaran som gillar de märken som verkligen står för kvalitet och inte de som bara vill äga kläderna för att det står ett speciellt namn på dem. Helt ärligt så tycker jag att det är alldeles för dyrt att betala för ett märke så det händer mycket sällan att jag köper sådant, däremot när jag vet att det är något som har hög kvalité och om det då är ett visst märke så visst köper jag det ju. Den bästa sidan för er som verkligen gillar märken och för er som är som mig som gillar kvalité är nog Märkesguiden. Där finns det märken så som Koola Anna, Miss Sixty (mitt favoritmärke), Fred Perry, Gant, Ralph Lauren och Tiger. Så ta er en titt, tro mig det är värt det!


Spel, spel och spel...

Publicerat: 2010-02-19 kl: 17:52:13 i Dagbok
Tänkte att jag skulle passa på att updatera men har inget allmänt att skriva om mer än att jag totalt har fastnat i The Sims 3 (resor edition) och Asterix Mega Madness. Det sistnämnda ett spel jag spelade med en barndomsvän i timmar i sträck!

Vinnarna har

Publicerat: 2010-02-15 kl: 20:05:57 i Dagbok
Förtydligande, priserna i Kruselltävlingen har blivit utskickade så grattis till er tre som vann!
Vinnaren i L8 Nyberg tävlingen blev Erika på bloggen HÄRLIGHETER enligt Erika.

Håll utkik efter mer med goda och smaskiga tips på bloggen!

Hur nördig får man bli?

Publicerat: 2010-02-13 kl: 23:06:40 i Dagbok
Sitter och lär mig en massa grunder i HTML och snart är det dags att gå över till CSS och PHP. Detta ska jag egentligen inte behöva lära mig förräns nästa år i skolan, men jag kan ju inte rå för att det är så jäkla roligt! Det glädjerus man får när man löst ett lite svårare problem är oslagbart! Men nu blir det sängen för min del, imorgon ska jag öva mer inför prov och spendera alla hjärtans dag med Andreas som jag för övrigt hade två månaders dag med igår!

Tomorrow, tomorrow, i love you tomorrow...

Publicerat: 2010-02-08 kl: 15:36:54 i Dagbok
Imorgon är den stora dagen då jag äntligen får öppna det där jäkla fyrkantiga paketet jag gått och suktat efter i snart en vecka! För imorgon fyller jag nämligen 17!

Tänkvärt...

Publicerat: 2010-02-06 kl: 11:29:44 i Dagbok
Som ni säkert märkt blir det färre inlägg men mycket mer tankfulla sådana. Detta beror på att jag tyvärr just nu verkligen har fullt upp och jag försöker hinna med bloggen lite varje dag. Men det kommer bli bättre så fort den här provperioden har avslutats så hang in there!

För att vara säkra på att ni inte missar något så lägg till mig på bloglovin!
bloglovin

Det här med sex...

Publicerat: 2010-02-04 kl: 21:17:44 i Dagbok
Sitter just nu hemma hos Andreas, här ska natten spenderas och imorgon blir det upp tidigt och iväg till ungdomsmottagningen vid åtta för att skaffa p-piller.
Och ja jag är helt öppen med att vi har sex och att jag ska skaffa p-piller. Förstår inte varför man skulle skämmas? Det är ju bara bra att vi tar ansvar tillsammans och verkligen ser till att skydda oss eftersom ingen av oss direkt vill skaffa barn än. Så för er som tvekar, det är alltid bättre att vara säker än osäker!

Det är inget konstigt ställe på ungdomsmottagningen
för er som aldrig har varit där, det är precis som om du skulle prata med vem som helst bara att de som jobbar där verkligen kan sin sak! De finns där för att hjälpa dig och skydda dig från att råka ut för oönskade saker såsom en graviditet (om den inte var planerad) eller ett x antal könssjukdomar.

Balladen om konsekvenser

Publicerat: 2010-02-03 kl: 19:47:10 i Dagbok
En riktigt bra låt och många figurer känns igen från den underbara Astrid Lindgrens värld!
HÄR finns spotify länk.

Annars är allt bra med mig, blir förmodligen klippa sig ikväll om syster min orkar, imorgon ska jag sova hos Andreas och upp tidigt på fredag morgon för ett besök till ungdomsmottagningen och sen efter det skola.

Jag bjuder på den...

Publicerat: 2010-02-01 kl: 18:46:25 i Dagbok

En osminkad men glad Jennifer ute i bitande kyla.

Har faktiskt varit så duktig att jag inte gått med smink (mascara som mest + mineralfoundation) under hela förra veckan. Det beror delvis på att jag har halvt slut på vanlig foundation/den är för mörk och att jag helt ärligt inte har orkat. Mycket skönt och det märks sån skillnad på min hud!