Fortune Arterial

Publicerat: 2011-07-30 kl: 19:34:44 i Stress-av
Kvällens stress-av blir en riktigt bra anime (hoppas jag) och popcorn, Fortune Arterial heter den för er som är intresserade och för er som är riktiga anime nördar, (som mig) så hittar ni min animelista HÄR!

Sponsrat: Klockrea

Publicerat: 2011-07-30 kl: 10:40:53 i Dagbok

Hur är det med er när det gäller klockor, använder ni mobilen eller har ni en armbandsklocka?


Jag själv äger faktiskt två armbandsklockor men är så dålig på att använda de, de är stora och klumpiga att ha under tröjor. Använder de främst på vintern eftersom jag inte vill ha klockbränna på sommaren... Annars är det mobilen som gäller, men tänk vilka problem det blir så fort mobilen bestämmer sig för att lägga av! Då måste man ju nästan ha en armbandsklocka... Nej okej, måste inte men det är ju skönt att slippa gå omkring och fråga vad klockan är för att man inte ska missa sin buss eller så!


Innan man köper ett armbandsur eller en klocka tycker jag i alla fall att det är skönt att veta lite mer om den, kanske specifiera vad man är ute efter och kolla in vad som är bra i klockvärlden osv. Inne på Klockrea kan man få tips på vad man ska tänka på innan man köper en klocka och bra ställen om man vill handla över nätet!


Höjdpunkter för mig

Publicerat: 2011-07-29 kl: 18:16:14 i Hjärtats fröjd
weheartit
En bra bok och en kopp té, en biltur med riktigt bra musik eller en riktigt god måltid direkt ifrån grillen.

Njut riktigt av sommaren och samla på er så många minnen ni kan innan hösten! Glöm datorn och stick ut i solen så länge den skiner!

Fiske + bok!

Publicerat: 2011-07-28 kl: 12:07:03 i Stress-av
weheartit

Idag djupdyker jag ner i böcker, vi ska också iväg och meta så det passar utmärkt att ta med en bok och lite gott fika. Bara man inte glömmer att hålla kolla på flötet! Glöm inte att ta en lugn stund i vardagens hektiska liv!

Bara inte du - Recension

Publicerat: 2011-07-27 kl: 12:54:16 i Boktips
Emma är bra på att gå balansgång. Hon balanserar mellan sina skilda föräldrar, sina vänner och det faktum att hon fyller tjugo och plötsligt ska vara vuxen på allvar, med jobb och egen lägenhet. Men när närmaste väninnans pojkvän ringer på dörren och en svindlande närhet uppstår, slaknar linan för Emma och hon börjar vackla. Inte blir det bättre av att hennes allra bäste vän Markus börjar glida undan och syssla med saker som visar sig bli farliga för dem båda.

Som vanligt när jag läser Katarina von Bredows böcker kan jag inte göra annat än älska dem! De är genialiskt skrivna, de återger ungdomens känslor på ett pricksäkert sätt och man kan inte göra annat än att sträckläsa dem! Jag älskar denna bok lika mycket som de andra jag har läst, perfekt läsning bredvid poolen eller som kvällslektyr innan man ska somna.

Brända knän!

Publicerat: 2011-07-26 kl: 22:12:55 i Kreta 2011
Brände mig rejält på mina knän och fötter, glömde smörja in mig på dem stackarna tyvärr! Ni må tro att jag hade stor nytta av DEN HÄR!
De två första bilderna är från första dagen (bränndagen) och de två sista är från dagen efter det. Hade ont så det skrek om det i tre dagar! Fy farao, glöm inte att smörja in er där ute i stugorna, även om vi "bara" är i Sverige så är det definitivt inte kul att bränna sig.

Rengöringskräm - L300

Publicerat: 2011-07-26 kl: 10:56:00 i Kroppsvård
Passade på att köpa mig en ny sminkborttagning när jag för en gångs skull befann mig på stan. Efter många om och men bestämde jag mig för denna och den inhandlades faktiskt inne på apoteket.
Visste ni också att de flesta finnproblem man har inte beror på att huden blir fet? Det beror oftast på att huden är för torr och överproducerar åtefuktning som sedan täpper till porerna!

Reashopping

Publicerat: 2011-07-25 kl: 21:43:38 i Kreta 2011
Två outfits från Kreta :)

Varit inne på rean idag och handlat en hel del, ett nytt fritidskort blev det med så en del pengar har blivit spenderade. Kommer bilder efter hand på kläderna jag köpte, ser ju bättre ut om man tar kort när man har kläder på sig ;)

Skräckfilmen i verkligheten

Publicerat: 2011-07-24 kl: 23:40:12 i Dagbok
Det har inte känts rätt att blogga om glada saker. Precis som många andra har jag läst det mesta som har skrivits om det som har hänt i Norge. Internet är tyvärr segt som skam här ute så jag har bara följt med i de tryckta tidningarna. Tårarna är inte långt borta varje gång man läser en ny artickel. Tyvärr finns det många människor som kan göra sådana saker men jag hoppas verkligen inte att detta kommer att hända igen. Mina tankar går till de som förlorat nära och kära. Hade jag haft tillgång till ljus hade de varit tända.

Skål för fredag!

Publicerat: 2011-07-22 kl: 17:37:32 i Hjärtats fröjd
Skål på er allihopa! Det är fredag och det ska för ovanlighetens skull avnjutas av grönsaker med dipp, förhoppningsvis någon god mat med! Men först ska vi iväg och handla inför kvällen.

Hotellet

Publicerat: 2011-07-21 kl: 20:53:56 i Kreta 2011
Lite bilder ifrån hotellet vi bodde på under veckan vi var på Kreta. Kommer mer bilder och har mina köp kvar att visa upp!

Superservice och restaurangtips!

Publicerat: 2011-07-18 kl: 23:02:28 i Kreta 2011
Hemskt nog åt vi faktiskt kinamat när vi var nere på Kreta också men gudars så gott det var! Ett ställe inne i platanais längsmed vägen som löper igenom det hitter ni det på vänster sida om ni kommer ifrån Chania! De har också jättebra service i deras guldsmedsbutiker!

Nivea after sun - Recension

Publicerat: 2011-07-17 kl: 18:21:01 i Kroppsvård
+ Väldigt dryg, det behövs inte mycket för att kunna täcka halva kroppen. Dock ska man se till att ta på rikligt för att få ordentligt med återfuktning.
+ Innehåller avokadoolja som ser till att bevara hudens elasticitet och ser till att ge huden en vacker färg som håller länge!
+ Har en gudomlig kylande känsla som är helt underbar när man har bränt sig!
+ Väldigt dryg så mycket krävs inte för att se till att täcka kroppen. Man ska se till att applicera rikligt, då den absorberas snabbt och återfuktar huden i 24timmar!
+ Innehåller aloe vera som är känd för sin förmåga vid bränd hud.
+ Har en svag doft en timme efter applicering som gör att man känner sig fräsch och som om man kommit utomlands!
+ Det går alltid att applicera mer om huden känns torr!

- Har en stark doft, så inget att rekommendera om man ska gå ut precis efter.

Say no to cruel cosmetics

Publicerat: 2011-07-14 kl: 21:11:50 i Hjärtats fröjd
Var med ni också och skriv på, inget borde få vara såhär. HÄR kan ni skriva på!

Hotellfrukosten

Publicerat: 2011-07-13 kl: 10:25:26 i Kreta 2011
Oh gud vad jag saknar hotellfrukosten på Kreta! Vore toppen att bara få kunna gå upp och sätta sig vid en frukostbuffé här hemma med men det blir ju inte alltid som man vill. Här har jag ju eget val av vad jag vill äta istället! :)

After sun - Nivea

Publicerat: 2011-07-12 kl: 10:54:22 i Kroppsvård
Den lätta formulan med aloe vera, som absorberas snabbt , verkar lugnande, uppiggande och återfuktande på huden – för en vacker solbrun färg som håller länge.


Finns även i sprayform! Denna räddade livet på mig under resan till Kreta då jag lyckades bränna mig rejält på fötter och knän. Extra tips är att ställa in den i kylen för en extra kylande känsla på den brända huden!

Restips och balkongutsikt

Publicerat: 2011-07-08 kl: 16:38:56 i Kreta 2011
Här har ni vår utsikt från vår balkong på hotellet! För er som frågar om jag kan rekommendera Kreta, så ja! Men se till att kunna hyra en bil eller åk mycket och se saker. Vi bodde i en liten stad utanför Chania. Det var ganska mycket liv inne i storstäderna och mycket trafik så jag kan verkligen rekommendera er att se till att komma ifrån storstäderna men med möjlighet till att ta er dit för shoppingen äger där!

Smakprov ifrån Kreta!

Publicerat: 2011-07-07 kl: 23:13:27 i Kreta 2011
Ett litet smakprov på bilder från Kreta! Svärdet hittade jag på en häftig restaurang inne i Chania och de sista bilderna är från poolhäng vilket vi hade i princip varje dag. Beroende på om man brände sig eller inte var det sol eller skugga som gällde!

Äntligen hemma, men vad fan?

Publicerat: 2011-07-07 kl: 09:46:23 i Hjärtats fröjd
weheartit

Hemma från Kreta sen i tisdags, med andra ord just nu handlar allting om att försöka komma tillbaka till vardagen! Jag jobbar idag och sen ska jag försöka få ordning på bloggen, min dator krånglar järnet med mig så den har också en hög prioritet! Men ni behöver inte vänta länge för lite nytt här!