Recension: Burt´s Bees Citrus & Ginges Body Wash

Publicerat: 2012-03-30 kl: 09:44:35 i Kroppsvård
Ja när det gäller dusch/tvål krämer har jag oftast inte mycket att klaga på förutom mina krav på att det ska dofta gott och löddra mycket så man riktigt får en lyxighetskänsla!
Jag tycker att den här doftar otroligt fräscht, jag vet inte om man inbillar sig men man känner sig lite piggare när man använder den här på morgonen och om man dyscgar på eftermiddagen får man den lilla energin som krävs för kvällen.
Den löddrar också bra och är superbt bra att ha till att raka benen med, jag rakar alltid benen i duschen insmorda i duschgele. Vet inte om jag inbillar mig men min hud tycks dofta även lätt av citrus och ingefära även efter att jag gått ur duschen. En härlig kombo!
Betyg: 5 av 5!

Äntligen!

Publicerat: 2012-03-29 kl: 10:17:00 i Hjärtats fröjd
ÄNTLIGEN :D

Recension: Arvtagaren

Publicerat: 2012-03-28 kl: 12:20:22 i Boktips
Författare: Christopher Paolini
Genre: Fantasy
Längd: 912 sidor
Betyg: 4 av 5
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgiven: 2011
Jag säger typ bara äntligen, äntligen har jag fått läsa sista boken i denna underbara serie! För er som missat det, här är min recension på Eragon, här är min recension på Den Äldste och min recension på Brisingr har jag inte lagt upp än såg jag!
För att vara en så tjock bok så är den förvånansvärt lättläst. Jag brukar tycka att det är segt att ta mig igenom tjockare böcker om de inte är alldeles underbar. Jag älskade de förra böckerna, dock tyckte jag att de var lite sega. Samma med den här. Den är helt underbar, men har sina perioder med seghet. Dock måste man älska slutet! Så om ni inte redan själva har hunnit med att läsa den så, skaffa, läs och njut! Mer tänker jag inte avslöja ;)

Jag lever i nuet!

Publicerat: 2012-03-26 kl: 22:16:36 i Boktips
Inte varit inne på datorn på hela helgen, inte nog för att tala om idag typ! Helt ärligt talat så har det varit avslappnande och jag har kunnat fokusera på andra saker som har behövts göra och jag har äntligen hunnit läsa igenom Arvtagaren så nu ska jag börja på Hungerspelen triologin!

77 dagars!

Publicerat: 2012-03-23 kl: 17:04:00 i Dagbok
Ikväll blir det inte mycket bloggande från min del, vi ska ut och fira 77 dagars till studenten. Ja istället för 75 dagars så kör vi på 77 dagars ;) Ingen av oss orkade ta oss ut på en söndag så vi valde en egen utgång! 
I övrigt kommer det upp mer dagens make i helgen och mer recensioner, där har jag verkligen legat på latsidan har jag märkt. Högarna har växt!

Recension: Lily Lolo Foundation - Popcorn

Publicerat: 2012-03-22 kl: 21:42:00 i Make-up
För några veckor sen fick jag denna hemskickad till mig av snälla Hanna på Lily Lolo. Det var i samband med att de släppte sin nya vårkollektion som jag fick hem denna foundation. Jag var verkligen jättenyfiken på hur den skulle vara. Vet att mamma hade en Lily Lolo foundation för något år sen och att hon hillade den jättemycket! Så jag såg verkligen fram emot att få recensera den här.

Det hela började med att mina borstar totalstrejkade, de ville inte alls som jag ville så det var till att få bukt till dem och då ville jag nästan såga den här totalt. Men jag tänkte det, jag har ju provat andra produkter som gett superbt resultat efter ett tag! Så två veckor till fick den på sig att bevis att det faktisk är en bra foundation.
När det gäller ingredienser är den här grym. Apoteksgruppen har ju tagit in Lily Lolo nyligen så det är verkligen ett bevis på att ingredienserna är hudvänliga!
Här är skillnaden på med och utan, till vänster är jag helt osminkad och till höger har jag bara använt mig av Lily Lolos foundation i färgen popcorn. Helt utan concealer och andra primers. Jag tycker att den ger helt fabolös täckning och precis det jag hade förväntat mig. Enda klagomålat kan vara att för att få perfekt resultat utan fläckar (exempelvis finnar som kan lysa igenom) så behöver man dock använda en concealer. Men den täcker gott och väl ringarna under ögonen!
Betyg: 4 av 5. Så nära men eftersom finnar lyser igenom kan den inte riktigt få en 5:a!
Priset ligger på 250kr för en stor burk!

Lily Lolo har släppt sin nya hemsida nu i mars så det är bara in och vraka bland deras sortiment, de kommer även att dyka upp hos Apoteksgruppen under April månad ;)


Make of the day - Lilac shadows

Publicerat: 2012-03-21 kl: 09:10:00 i Make of the day
Fråga mig inte om produkter för jag har ingen aning tyvärr, en sminkning jag gjorde förra veckan ;) 
Har fullt upp nu igen med läxor så det blir väldigt lite bloggande. Håller dessutom på och arbetar med en ny video till er så det kommer en tutorial till snart! ;)
Vad vill ni se mer för tutorials? Vår smink, sommar, hårvideos? Berätta! Så mycket roligare att spela in något ny önskat!

Minhemstad

Publicerat: 2012-03-19 kl: 20:35:53 i Dagbok
Ni borde gå in och ranka era favoritställen i valfri stad ;) Har kommit fram till vad jag ska söka och det blir till Skövde mitt äventyr går efter studenten! :) Hittat massa fina ställen under mina besök så rankar där eftersom det snart blir där jag bor ;)

Tutorial - Fransmarkering

Publicerat: 2012-03-19 kl: 15:37:58 i Tutorials
Ett alternativ till eyeliner om man tycker att eyeliner är krångligt! Eyeliner tutorial är på väg ;) Spelade in det men min hand var mitt i kameran hela tiden ;)

Make of the Day - Pink Rosebud

Publicerat: 2012-03-16 kl: 19:05:00 i Make of the day
Fråga mig inte vilka produkter jag använt, har glömt bort det helt ;)
Hoppas ni får en mysig fredag, här blir det varma mackor! Ett gäng på tre personer som är så trötta efter allt pluggande att vi inte orkar laga någon större måltid ;)

Maria Montazami släpper nytt!

Publicerat: 2012-03-16 kl: 14:57:59 i Make-up
Maria Montazami har släppt nyheter i "sitt" sortiment på Make Up Store! 
Till vänster ser vi läppstift i färgen Beige och till höger läppstift i färgen Pink.
Hon har även släppt en läppenna i färgen Beige.

Läppstiften ligger på rek pris 170kr styck och läppennan, 134.
De kommer komma ut i butik under mitten på mars och finns inne hos Kicks, Åhléns och inne på Make Up Store.
Köper man dessutom alla tre produkterna får man en särskilt framtagen necessär med en guldfärgad metallbricka med Mara Montazamis autograf på sidan!

Tampoons for free Vip Paket Mars

Publicerat: 2012-03-13 kl: 15:09:16 i Dagbok
Ny video uppe, måste se över inställningarna när jag gör klart videosarna, egentligen är det 1080p kvalite men sparat i något mindre format när jag redigerade dem! Nu ska jag tillbaka till plugget!

Haul, Åhlens.

Publicerat: 2012-03-08 kl: 16:41:15 i Make-up
Fast jag egentligen inte vet vad ordet Haul betyder så kör vi på en från förr-förra veckans lilla shoppingtur! Återkommer med mera inlägg snart för just idag är det belammrat med läxor. Men snart är de gjorda de med ;)

Solsken!

Publicerat: 2012-03-04 kl: 22:36:04 i Hjärtats fröjd
Älskar våren och det härliga solskenet som har kommit! Har slitit en massa med mitt projektarbete för att vi har projektuppvisning på onsdag så ville ha spelet färdigt, men är nästan där! ;) Så tystnaden blir inte alltför lång!

Nytt schampo och balsam!

Publicerat: 2012-03-02 kl: 14:43:39 i Hårvård
Mer shopping igång, har klickat hem dessa godingar från Feelunique.se, de har hittils det billigaste priset jag hittat!
Helt ärligt talat vet jag inte vad skillnaden är mellan Catwalk och Bed Head serien, har testat de ur Bed Head serien förut så tänkte testa dessa nu med! Sen får jag väl återkomma!
Är det någon av er som vet skillnaden mellan Bed Head och Catwalk serierna?