Bloggkärlek

Publicerat: 2012-09-23 kl: 09:42:00 i Hjärtats fröjd
Ingen kan väl ha missat att Ikea har en blogg? Största inspirationen av inredning och samtidigt koll på deras sortiment, I love it! HÄR hittar ni den och den snygga bilden med den urmysiga sängen är bland deras senaste inlägg, hade inte tackat nej till en sådan säng! Bilden lånad från Ikeas blogg.

Magic Kingdom Naglar

Publicerat: 2012-09-17 kl: 18:07:16 i Naglar
 
Har lite datorproblem, mitt tangentbord vägrar samarbeta med mig på min laptop så en ny är på gång. Under tiden pluggar jag massor så jag lever! Men det blir glest med uppdateringar eftersom jag får använda ett externt tangentbord och det är inte speciellt bra det heller. Ska hinna skriva en inlämning på detta med så vi får se hur det går!

Idag har jag varit duktig

Publicerat: 2012-09-11 kl: 16:10:59 i Dagbok
För att idag har jag fixat så att jag kan komma åt högskolans wifi punkt via en symbian mobil utan någon som helst guidning!
Jag har läst hela två kapitel i en av mina kursböcker, mer är på gång. Målet är att vara klar med den tills imorgon. Utöver det ska jag se till att städa iordning på rummet hemma, fixa matlåda/se till att det finns mat att laga till lunch imorgon och sen när jag är klar med detta får jag slappna av med någon film eller serie. Effektiv dag idag, behövs hemskt nog ganska mycket!

VIP utskick Tampoons for free - Augusti

Publicerat: 2012-09-08 kl: 14:57:12 i Dagbok
Augusti hyllar jungfrubröst och hallongrottor och i utskicket kom det med en massa goda gelehallon, försvarets hudsalva (rosa varianten) och ett mycket fint skirt nagellack från Mavala.
 
 

Jag har börjat högskolan! :D

Publicerat: 2012-09-07 kl: 20:46:15 i Dagbok
Till alla som fortfarande kikar in här under tiden jag inte skriver något kommer en liten snabb uppdatering.
Jag har alltså börjat på högskolan, lite sådär i sista minuten. Har gått nu i en vecka tror jag det blir så det är inte mycket tid jag har haft att vänja mig eller liknande alls och det är mycket med rutiner och plugg som ska komma in i min egen disciplin. Mycket att ta tag i och liknande alltså! 
Det är mycket nytt och nya intryck, en massa nya vänner och folk som man ska hinna med att prata med utöver pluggandet och föreläsningarna så jag har inte sådär jättemycket tid över till att sitta vid datorn och när jag väl har tid att sitta framför datorn så hinner jag i princip bara med att kolla på bloglovin och facebook. Så jag har lite tidsbrist just nu men det kommer väl igång med att jag kommer in i rutiner och liknande snart hoppas jag på :)

Någon som har kurslitteratur till salu?

Publicerat: 2012-09-03 kl: 17:15:06 i Dagbok
Letar som en galning efter kurslitteratur så om det är någon som vet någon/känner någon som känner någon som har en bok som heter research methods a process of inquiry ( 7th edition) så får ni gärna hojta till för jag behöver den!