Fjälltrappsövning

Publicerat: 2013-03-31 kl: 21:59:00 i Dagbok
#67
Jag har förflyttat mig ifrån hemma hos pojkvännen till sommarstugan och Toulouse fick följa med. Hon tycker ju verkligen inte om att åka bil i alla fall det har vi märkt! Nu har hon hittat allting hon behöver och dessutom provat att gå i fjälltrappan vi har upp till loftet!Äntligen, äntligen fick vi ju se älskade Doctor Who!

Glad påsk!

Publicerat: 2013-03-30 kl: 09:15:00 i Dagbok
Glad påsk på er! Jag ska förflytta mig hem till Andreas och fira lite och fortsätta pilla med designen! Den är inte helt klar men det börjar se okej ut om man är inne på startsidan. Hoppas ni njuter av solen nu när den är framme!
#66

Serier på i bakgrunden

Publicerat: 2013-03-29 kl: 15:02:10 i Dagbok
Det går frammåt med designandet, stilmallen gick inte att rädda så det gav jag upp på rätt fort. Får det inte riktigt som jag vill och det är rätt tråkigt att blogga när man inte trivs med utseendet så eftermiddagen spenderas igen med att fortsätta pilla! I bakgrunden går dagens nya serieavsnitt och jag ska försöka få igång lite vår- och påskkänslor utan en massa påskpynt!
#65

Fan

Publicerat: 2013-03-28 kl: 14:43:03 i Dagbok
Sorry för hur bloggen ser ut. Jag råkade återställa hela stilmallen... Nu vet jag vad jag gör i eftermiddag iaf! 

Hello Stranger

Publicerat: 2013-03-28 kl: 10:30:25 i Foto
Vi inviger väl den nya kategorin lite med bilder! Annars dyker de flesta av bilderna upp på Instagram så fort jag redigerat klart dom i datorn! Håller fortfarande på och leker med inställningar och behöver lära mig mer redigering så var inte för hårda men lite konstruktiv kritik tar jag gärna emot! :)
#64

Foto - ny kategori!

Publicerat: 2013-03-27 kl: 15:23:00 i Foto
#63
Ny kategori! 
Foto kallas den och här kommer jag att lägga upp alla bilder jag fotat i annat syfte än bara för att visa upp produkter eller liknande! :) Har en liten dröm om att kunna utvecklas så det vore kul att få se och kunna gå tillbaka, gör mig sällskap och peppa och ge inspiration så kan vi följas åt på vägen! :)

Tavellisterna - färdiga resultatet!

Publicerat: 2013-03-27 kl: 10:03:00 i Inredning
Väggen var förut rätt tom och det fanns egentligen ingen riktig plats till att ställa dit något i möbelväg. Jag som älskar kokböcker (och böcker rent allmänt) fick genast idén till att sätta upp några tavellister, jag har dessutom funderat på att dra upp några mer (golv till tak vore skitkul men inte lika snyggt)! 
Tips till er som bor i lägenheter eller i hus med betongväggar dock, glöm inte att plugga väggen! Då sitter allting bättre, även om det ibland fungerar jättebra utan så är det ofta i hyresrätter att det är okej med de flesta saker på väggarna om man kommer ihåg att plugga! 
 
Mina tavellister hittade jag på Rusta, kommer dock inte ihåg priset men de fanns i fyra olika längder, jag har den som är 60 cm! 

Bakandet är igång!

Publicerat: 2013-03-26 kl: 23:02:40 i Dagbok
#62
Var iväg och jobbade själv första gången idag, första halvtimmen gick jättefort! Sen gick det långsamt och helt plötsligt hade jag nästan för lite tid att rengöra mopparna på det sista! Hemskt roligt är det väl inte men det är inte hur tråkigt som helst heller! Har bakat Donut muffins nu under kvällen och ska fortsätta med ett gäng kladdkaksmuffins snart, inte riktigt trött än så kan lika gärna fortsätta baka ;)

Första intrycket MethodDraine Detox

Publicerat: 2013-03-25 kl: 12:29:00 i Dagbok
 Ytterliggare en video! Spelade in två förra veckan så den här är lite seg faktiskt! 
#61

Årets första glass!

Publicerat: 2013-03-24 kl: 20:33:00 i Hjärtats fröjd
#60
Årets första glass, dock är vinterjackan fortfarande på men den var god kan jag säga så prova den! :D Om inte så är ju förpackningen söt nog! Har bilderna klara i kameran men har inte fått in dom i datorn än, lite redigering bara så jag får rätt ljus på bilderna med så är det klart sen för att visas upp! Under tiden hoppas jag att ni njuter av solen! 

Inredningen går frammåt

Publicerat: 2013-03-23 kl: 19:31:00 i Dagbok
#59
Sorry att det inte blev något mer skrivet igår, har en del att visa er! Fixat upp både tavellister och lite hyllor i klädkammaren så det blir jättebra! :) Skitnöjd :D

Fredagen är full!

Publicerat: 2013-03-22 kl: 10:30:00 i Dagbok
#58
Idag är fullplanerad, om en stund dyker Andreas med mor upp och då ska vi ner till Specsavers för att vara smakråd åt Andreas mammas nya glasögon! Sen ska vi göra stan och så får vi se lite vart och med vad det slutar! Hoppas att er fredag blir toppen!

Haul, bokrean och proteinpulver!

Publicerat: 2013-03-21 kl: 14:43:12 i Boktips
 #57 
Ja det är en osminkad video, har bara satt upp håret i en toffs med så det är inte en fixad Jennifer! 

tjugondemarstvåtusentretton

Publicerat: 2013-03-20 kl: 08:07:00 i Dagbok
Har suttit och pillat igenom hela mitt arkin och kategoriserat! Totalt har jag seriöst skrivit 2061 inlägg ( 2602 med det här ). Det tog sin lilla tid! Men nu är det gjort och allting ligger i rätt kategorier så att det inte är några problem med de äldre inläggen som hade de gamla kategorierna förut! 
Nu ska jag återgå till att sortera kartonger och återvinna, gör rent i klädkammaren och mäter för att kunna mäta för hyllor och annat! :)
#56

Recension: Magic Mike

Publicerat: 2013-03-19 kl: 21:21:55 i Film & Serier
Bildkälla
 
Ja igår tog jag mig igenom Magic Mike och jag säger tog mig igenom för jag tyckte helt ärligt talat inte att den var något speciellt bra och alla som har hypat den kan jag inte förstå. Visst killarna visar sig rätt nakna och så men handlingen, skådespeleriet... Nej inte min typ men det gick att kolla på under tiden man surfade så det var ju bra tidsfördriv i alla fall!
I rollerna hittar vi bland annat Channing Tatum (21 jump street, Älska mig igen & Dear John), Alex Pettyfer (I am number four, Beastly & In time), Olivia Munn (New Girl, Chuck & Iron Man 2) och James Martin Kelly (Baksmällan, Rock of Ages & Jack Reacher).

Nej totalt blir det bara 1 av 5 i betyg av mig. Slötittarfilm som jag skylle byta kanal på om jag legat hemma och varit sjuk i soffan utan annat att göra... IMDB har betyget 6,1, HÄR hittar ni mer information och annat runt filmen.

Instagram vecka 11

Publicerat: 2013-03-19 kl: 20:34:53 i Dagbok
Ni glömmer väl inte bort att jag finns på Instagram med? Uppdaterar nästan lite oftare där än här inne! Fashioncutblogg heter jag där så in och följ mig! :) 
#55

Krigsskador och en blöt katt!

Publicerat: 2013-03-19 kl: 08:36:00 i Dagbok
Under tiden jag är iväg på genomgång på nya jobbet och gymmar så kan ni få njuta av dessa bilder på underbara sötaste Toulouse som igår blev tvättad! Behövdes verkligen hemskt nog, så nu är hon len och fin i pälsen igen. Tyvärr vägrar hon fönen helt, även på lägsta så jag har ett fint rivmärke som blödde rejält på underarmen. Men torr blev hon även om det fick ta sin tid med att torka henne för hand med handdukar! 
Återkommer lite senare idag med en video (om redigeringsprogram och internet är med mig). Ska även förbi Ica och kolla in ett proteinpulver, är inte hundra på hur det ska fungera eller så och är egentligen ute efter något utan mjölkpulver så det kommer nog ta ett tag innan det dyker upp något som fungerar för mig! 
 
Njut av dagen nu, jag ska rensa och plocka hemma. Förbereda lite smått och kolla upp hyllor till klädkammaren! 

Matplanering vecka 12

Publicerat: 2013-03-18 kl: 21:16:00 i Mat
Veckans matplanering ser ut som följande:
 
Tisdag:
Lunch - Tonfiskpasta (frysta rester)
Middag - Scones
 
Onsdag:
Lunch - Sallad med avocado samt lax
Middag - Kycklingwraps
 
Torsdag:
Lunch - rester från dagen innan
Middag - Kyckling i sås samt spagetti
 
Fredag: 
Lunch - rester
Middag - Wallenbergare på riktig kalvfärs!
 
Lördag:
Middag - Enchiladas
 
Söndag:
Middag - Majssoppa
Recept kommer dyka upp efter hand, om det är något ni vill ha redan så hojta till! 

Nya önskade planritningen!

Publicerat: 2013-03-18 kl: 20:38:00 i Inredning
Någorlunda ungefär hur lägenheten ska se ut (om jag får plats och får som jag vill). Byrån som tvn står på ska bytas ut. Bordet ska bytas ut mot ett lite mindre så att en bäddsoffa med schäslong får plats när jag har vänner som stannar över! :)
I klädkammaren ska det komma upp hyllor på ena väggen så det blir mer och bättre förvaring än bara en massa galgar. Så med andra ord, en massa mått ska tas och det ska fixas till och pysslas! En massa roligt småfix som ska göra det lite bättre och lite lättare att leva på sån liten yta. 
#54

One, who loves people, always has a big family

Publicerat: 2013-03-17 kl: 23:43:21 i Dagbok
#53
Dricker té, njuter av livet och försöker fokusera på allt positivt istället för all problematik kring att jag vill ha plats med en soffa men inte vet hur! Säger att det är tur att det är småproblem som går att lösa. Vore tråkigt att sitta fast i en massa andra problem utan att kunna göra något åt det. Nu blir det däremot sängen och upp i hyffsad tid imorgon!

Bara en massa skräp

Publicerat: 2013-03-16 kl: 23:38:19 i Dagbok
#52
Vaknade och var superförkyld igen så det har inte varit många knop. Har tyvärr inte spelat in någon video heller som tanken var utan det får fasiken bli imorgon! Måste få det gjort... Men det är ju kul också för den delen! :) 

femtondemarstvåtusentretton

Publicerat: 2013-03-15 kl: 22:35:00 i Dagbok
Skrivit på jobbkontrakt, fått en genomgång av hur det såg ut, varit på Lidl, tanken var att storstäda men kände mig alldeles för förkyld så det fick vara! 
#51

Trött till max!

Publicerat: 2013-03-14 kl: 22:01:21 i Dagbok
Så trött! Har inte gjort mycket mer än gymmat (styrka igen) och sen en promenad hem till mamma för kaffe, promenad tillbaka hit, äta lunch och se till att snickaren fixade golvet. Spelat Yogbox på Minecraft och sen typ nu, somnat sittande! Imorgon ska jag iväg på ett spännande möte vid elva, ska berätta för er mer imorgon samt spela in en video om ett paket jag hämtade ut tidigare idag! :)
Sov gott på er, imorgon väntar förhoppningsvis en lika solig dag som idag! :)
#50

Böcker får mig att älska

Publicerat: 2013-03-13 kl: 16:35:00 i Hjärtats fröjd
#49 Bildlänk

tolftemarstvåtusentretton

Publicerat: 2013-03-12 kl: 23:50:49 i Dagbok
#48
Idag har det inte varit många knop heller! Kommit fram till att jag verkligen måste ha en soffa, vill hemskt gärna kunna ha ett bord med så det blir planritningar att måla imorgon och en del kommer självklart att dyka upp här och har ni några bra tips och trix så säg gärna till! :)
Imorgon ska jag till gymmet och dessutom så ska vi försöka oss på sushi för andra gången samt en mycket god kycklinggryta med ris på kvällen! Återkommer med recept och bilder!

elftemarstvåtusentretton

Publicerat: 2013-03-11 kl: 23:55:16 i Dagbok
#47
Snabb uppdatering, har varit jobbiga dagar det sista tyvärr! Visat sig totalt vilka man kan lita på och vilka man inte ska lita på. Valt bort en så kallad vän på grund av hennes vredesutbrott så fort man får förhinder av något slag.
Blivit bortvald också av en annan vän som stöttade när det var jobbigt tyvärr. Så det är lite upp och ner just nu, men det ska vändas på! Livet är ju till för att levas och då ska det levas bra! Andreas är här och det blir en massa god mat och en massa Sims just nu! Ska ringa om ett jobb imorgon med och sen kanske jag i alla fall har en liten, liten inkomst i månaden.
En bra start på något mycket bättre.

Arrowhunken är med i Private Practice!

Publicerat: 2013-03-10 kl: 13:33:00 i Film & Serier
Snabbfakta, ni vet han som spelar huvudrollen i nya serien Arrow? Han är med i säsong 5 av Private Practice med och där är han sådär romantisk och känslosam som alla tjejer drömmer om att män ska vara! Så vill ni se honom spela en annan roll, kolla in Private Practice!
#46

Mellofinal, twitterdags!

Publicerat: 2013-03-09 kl: 19:56:27 i Dagbok
Mellofinal, som vanligt finns jag på twitter! Här hittar ni mig!
#45

Game of Thrones Säsong 3 Trailer

Publicerat: 2013-03-08 kl: 13:11:13 i Film & Serier
Så sjukt jävla pepp man blev då! Sista mars kommer säsong 3 igång av Game Of Thrones! Som jag har längtat!
# 44

Händelselös dag

Publicerat: 2013-03-07 kl: 22:39:10 i Dagbok
#43
Minst sagt händelselös dag, tagit det lugnt och bara rått om mig själv!
Imorgon blir det gym och städning!

Toaletten/Badrummet, Före och Efter Ikea!

Publicerat: 2013-03-06 kl: 19:59:00 i Inredning
Döm mig inte alltför mycket, det där är innan bilderna i badrummet! Efter Ikea besöket vart det lite mer ordning (plockade ju lite udner tiden jag faktiskt gjorde i ordning med. 
Som ni ser har det kommit på plats en papperskorg (slipper jag gå till köket med alla bomullsrondeller jag använder på kvällen), en toapappershållare och en bomullsrondellshållare samt nya handdukar!
#42

One way or another!

Publicerat: 2013-03-05 kl: 21:55:00 i Stress-av
#41
Fortfarande träningsvärk, varit hos frisören och mår som jag brukar göra innan jag blir förkyld så det blir sängen tidigt och en massa vatten för imorgon väntar viktigt möte! Med andra ord, måste vara pigg för att hänga med i vad som sägs och vad som bestäms! :)
Under tiden får ni njuta av lite härlig One Direction! 

#40

Publicerat: 2013-03-04 kl: 19:53:00 i Dagbok
#40
Idag har det inte hänt mycket, har försökt städa, plugga och dra några mer knop. Har sån sjuk träningsvärk att det inte är sant!

Mer Ikea saker!

Publicerat: 2013-03-03 kl: 23:09:10 i Inredning
#39
 
Lite mer bilder från Ikea besöket! Dagen har spenderats med lunch hemma hos Mamma och Pappa (älskar att slippa betala och laga mat samt diska ibland)! Sen fick jag sällskap till gymmet, fick ett träningspass upplagt av instruktören som jag ska köra på ett tag. Får se om det gör någon nytta ;)
Efter gymmet tog jag bilen och hämtade min nya dammsugare! Ska försöka hinna ta kort och visa den imorgon, liten och smidig och grymt söt är den i alla fall. 

Hoppas att eran söndag varit bra, imorgon är det en ny vecka med nya tag. Jag ska plugga som vanligt och dessutom städa, nu kan jag ju dammsuga ;)

Twitterfest!

Publicerat: 2013-03-02 kl: 19:26:43 i Dagbok
Som vanligt kör på vi twittermello ikväll, följ med mig HÄR.
 
#38

Så kan det gå!

Publicerat: 2013-03-01 kl: 16:05:32 i Dagbok
Blir ett kort inlägg idag, jag har inte gjort något speciellt förutom att ta mig igenom alla okollade videoklipp på youtube! Hemskt nog borde jag ha pluggat och gymmat och andra saker men jag hittade inte mitt hänglås så gymmandet blev svårt... Pluggandet får jag ta igen och köra dubbelt upp imorgon istället. Det löser sig på något sätt!

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och trampa hem till mamma och pappa för lite fredagsmys med familjen, skulle egentligen ta med Toulouse också för att hela familjen skulle varit där men jag tror hon har det bättre ensam ett tag :)
#37