Veckans serie #12

Publicerat: 2013-05-31 kl: 13:59:00 i Film & Serier
Bildkälla

Glee är min må-bra serie. Jag ser fram emot varje avsnitt som ett barn på julafton och jag totalt älskar den! Se det!
Det finns totalt 4 säsonger än så länge, varje avsnitt är runt 40 minuter långt och ger en härlig känsla som sprider sig ifrån magen genom hela kroppen! 

Avokadoinpackning

Publicerat: 2013-05-30 kl: 14:53:00 i Hårvård
 

New Habits

Publicerat: 2013-05-29 kl: 19:52:00 i Dagbok
Nej nu är det slut på segandet och det gäller att komma igång! Från och med nästa vecka ska jag försöka komma in i nyttigare vanor och på något sätt även komma igång med träningen igen. Allting går ju inte att hoppa in i för snabbt eller hur som helst heller, men målet är att äta så mycket grönsaker som möjligt och försöka att laga mat från grunden istället för att köpa halvfabrikat!
Utöver detta ska jag komma i säng i tid på vardagar, dricka vatten i bra mängder (dricker alldeles för lite som det är nu), äta minst 5 mål mat (inklusive mellanmål) om dagen och minska ner på socker och snacks!
Vill ni vara med och peppa varandra kommentera så kör vi! Det är alltid lättare att kunna peppa varandra när det svackar, men glöm inte bort att belöna er ibland med, jag ska ha en dag i veckan när jag verkligen får äta precis vad jag vill. Lördag tyckte jag passade bra men ska även då försöka hålla mig till måttliga mängder! 

Recension: MIYO Big Fat Lashes Mascara

Publicerat: 2013-05-29 kl: 18:46:02 i Make-up
Med & Utan
 
MIYO lanserades för ett ganska bra tag sen och jag har helt glömt bort att recensera denna underbara mascara! Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, jag älskar allt, borsten, formulan, appliceringen, den smular inte! Det enda negativa är att jag har lite lätt att kleta mascara på övre fransraden... Enkelt att ta bort i efterhand men kanske lite irriterande om man har bråttom!
Totalbetyg: 5 av 5

Princess Donut Up-Do

Publicerat: 2013-05-28 kl: 11:00:00 i Hårvård
 

Empty bottles!

Publicerat: 2013-05-27 kl: 18:55:00 i Saker som...
Burt´s Bees milk & honey body lotion 5 av 5 | Burt+s Bees Ginger Foamy body wash 4 av 5 & The Body shop Earth lovers watermelon & eucalyptus shower gel 5 av 5.
Dove Nourishing Oil Care inpackning 5 av 5 | Isadora eyemakeup remover 3 av 5, Neutrogena Visibly clear pink grapefruit gel wash 2 av 5, Lumene Arctic Aqua Skin-Perfecting Moisture-Booster 5 av 5.
 
Jag är så efter på att blogga om allting som tar slut! Här är produkter som jag faktiskt gjorde slut på innan jag flyttade (alltså i början av året). Med tanke på att jag gjort slut på dom har jag gillat dom men samtidigt har jag inte gillat alla helt fullt ut till topppoäng, vissa är bättre än andra och jag tycker verkligen att man ska försöka göra slut på det man har inte bara slänga så fort man har recenserat eller provat. 

Bygger egen sänggavel

Publicerat: 2013-05-27 kl: 13:48:51 i Dagbok
Nu känner jag mig nästan hemsk igen för att jag inte skriver något, igår var jag iväg med mamma och pappa hem till mormor & morfar, vi hälsade på min gammelmormor och firade lite morsdag (absolut inget som vi brukar göra så det var trevligt).
Skissade upp min plan på sänggavel med morfar, så fick han se lite vad jag tänkt mig, han kollar över och så får vi se vad som går att göra. Hämtat en spegel till min hall och lite andra trevliga saker! Alltid mycket roligare att återanvända saker som gått i släkten än att hela tiden köpa nytt. På tal om nya saker, jag ska försöka visa er allting som har hänt hemma hos mig så fort jag orkar spela in en video, tror inte allting gör sig på bild tråkigt nog!
Lite sån stil har jag tänkt mig på min sänggavel fast med inbyggda hyllor vid kanten av sängen också, lätt att fixa (tycker jag), frågan är bara material, färg och mått och lite finlir så är det nästan klart med skissandet.

Nivea In-Shower Body Milk

Publicerat: 2013-05-25 kl: 20:19:25 i Dagbok
Jag är ju tyvärr lite lättsåld på reklam men den här tror jag faktiskt att jag kommer att ha nytta av! Jag tycker att det är jobbigt och tråkigt att smörja in mig efter att jag har gått ur duschen men måste liksom eftersom det kliar så mycket på grund av att min hud är så torr om jag inte gör det!
Så nu ska en testperiod av Niveas nya In-Shower Body Milk påbörjas, jag hoppas att den fungerar lika bra som reklamen utlovar och att jag kommer vara nöjd. Det vore så skönt att slippa smörja in sig som vanligt!

Baby Foot - Friday fun!

Publicerat: 2013-05-24 kl: 21:45:00 i Kroppsvård
Detta ägnar jag två timmar av fredagskvällen åt! Tur att det är bra på tv, börjar tröttna på att sitta still...

Veckans serie #11

Publicerat: 2013-05-24 kl: 15:41:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
Anger management är en spinoff på Two and a half men. Charlie flyttade vidare från "sin" serie och fick ytterliggare en egen. Än så länge tycker jag att serien är mycket charmig. Den lockar fram skratt och många leenden. Varje avsnitt är ungefär 20 minuter långt och det släpps ungefär ett avsnitt i veckan. Än så länge finns det två säsonger ute så det tar inte lång tid att komma ikapp realtidssläppen!

Weird Trick To Stop Cravings

Publicerat: 2013-05-18 kl: 14:48:00 i Fitness
 

Spring Flower Nails

Publicerat: 2013-05-18 kl: 10:47:00 i Naglar
 

Körsbärsblom

Publicerat: 2013-05-17 kl: 17:32:00 i Foto
Det har varit hemsk bloggning de senaste dagarna, har haft fullt upp med en massa småsaker hela tiden och det tar aldrig slut! Nu äntligen har jag slappat ner för veckan och njuter av senaste Greys avsnittet, funderar lite på vad jag ska äta men orkar egentligen inte laga mat... Latheten är på hög nivå ;)
Jag önskar er alla en trevlig helg, mer inlägg kommer förhoppningsvis skrivas!
Under tiden får ni njuta av de fina körsbärsblommorna jag fotade förra veckan, tyvärr bara med mobilen men det är bra kvalité för att "vara sån liten kamera".

Veckans serie #10

Publicerat: 2013-05-17 kl: 15:47:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
90210 kan ses som en uppföljare till tidigare Beverly Hills eftersom många av de gamla skådespelarna dyker upp lite då och då och faktiskt är släkt med de nya skådisarna! Jag fastnade för serien förra våren, under den sista stressiga tiden inför studenten fick den mig att slappna av och jag drömde mig bort till en annan värld med varmare väder, vackra stränder och en massa drama! Sen dess har jag varit fast. Jag tror att ni kommer vara lika fast som jag så fort ni börjar kolla!
Varje avsnitt är ungefär 40 minuter och sänds en gång i veckan, 5 säsonger finns än så länge ute.

Jag gjorde det!

Publicerat: 2013-05-14 kl: 16:41:00 i Fitness
Där jag bor finns en förjävlig backe rent ut sagt... Bilväg är det i och för sig, men det går uppåt, länge och brant! Jag har sagt att den dagen jag klarar av att cykla uppför utan att hoppa av och gå sista biten kommer jag vara så sjukt stolt över mig själv. Idag gjorde jag det! Fy tusan vad trött jag var efter, fy vad slemmig halsen blev och fy vad blodsmak jag hade i munnen! 
Men, det är avklarat. Nu ska jag bara fortsätta med det också så att det inte bara blir en engångsföreteelse ;)

Demi Lovato Heart Attack Nails

Publicerat: 2013-05-14 kl: 14:09:00 i Naglar
 

Youtubekärlek & Bloggkärlek

Publicerat: 2013-05-13 kl: 16:46:00 i Dagbok
Det blir mycket tipsande och många youtubeklipp som länkas (och visas upp som inte är mina), men jag tycker inte att det gör så mycket.
Många påminner om det här med bloggkärlek, samma sak är det med youtube, bara för att det inte är mitt videoklipp betyder det ju inte att jag inte kan visa upp det. Jag följer många olika kanaler på Youtube som jag tycker är jättebra och jag visar mer än gärna upp deras sminkningar och matvideos och liknande. Just för att det är så himla bra gjort av dom! Jag vill ge dom lite mer visningar med, det handlar inte bara om att jag ser något jag tycker är coolt och sen gör en egen video om det utan jag delar andras "original" istället. Det går snabbare för mig eftersom jag just nu inte har tid eller ork att spela in eller redigera videosar, så ni får stå ut!
 
Har ni några bra tips på youtube kanaler som jag borde följa så kommentera nedan! Även om det kanske är er egen kanal! :)

Tomat & Chorizo Sallad

Publicerat: 2013-05-13 kl: 11:48:00 i Mat
Mums! 

Första löprundan på länge!

Publicerat: 2013-05-12 kl: 23:47:35 i Fitness
Äntligen efter sjukdomstiden har jag orkat mig ut på en kort (måste mjuka upp och komma igång långsamt), löprunda! Tyvärr funkade ju inte gpsen i Runkeeper så jag kan inte säga hur långt det var men verkligen inte över en kilometer det kan jag garantera! Men skönt var det. Så nu ska jag igång med mitt löpprogram och samtidigt komma igång med gymmandet igen, det behövs och jag vill komma åt energin!
 
Är det något ni undrar över eller vill se mer av kommentera! Tycker det är tyst ifrån alla läsare som är inne men inte lämnar några spår efter er! 

Veckans serie #9

Publicerat: 2013-05-10 kl: 15:38:00 i Film & Serier
Bildkälla
 

Happy Endings handlar om en rätt knäpp men mycket härlig umgängeskrets! Se det lite som nya vännerserien! :)
Första avsnittet börjar med ett bröllop, sen utvecklas allting och det blir bara mer och mer roligt! Två avsnitt släpps just nu varje lördag i USA. 
3 säsonger har totalt släppts och varje avsnitt ligger på ungefär 20 minuter så det är inget som tar upp alldeles för mycket tid för så lättsamma som avsnittena är, hade man trots det inte orkat visa intresse mer än den korta period man kollar. 

Mix & Match Monochrome Nails

Publicerat: 2013-05-08 kl: 11:38:00 i Naglar
 

Remember to put out the lights

Publicerat: 2013-05-07 kl: 20:38:00 i Dagbok
Under en sen kväll här hemma hör vi plötsligt hur det låter som en stor lastbil saktar in och stannar utanför fönstret (jag har utsikt över gatan nedanför). Vi kikar ut och ser hur det blinkar med blåljus och förstår att det är en stor brandbil som har stannat. Nyfiket fortsätter vi titta för vi kan inte se en eld någonstans åt det hållet där brandbilen står... Så vänder vi oss om åt andra hållet i huset bredvid där dom parkerat så ser vi en liten eld på en balkong längst ner. Som tur var, var inte elden stor eller hade hunnit sprida sig men det var lite läskigt i alla fall. Tänk om ingen hade sett att det brann där? 
 
During a late night at home we suddenly heard a big truck slow down and stop outside of my window (my view is the street below). We peek out and see how it´s flashing blue lights and we understand that it´s a firetruck that has stopped. Curios as we are we start peeking out looking for a fire but we cant se anyone on the side where the firetruck has parked. Then we turn around and look at the house next to the one where the firetruck has parked and we spot a small fire in the balcony closest to the ground, Luckily it wasnt a big fire and it hadnt gotten the time to spread but it still was a bit scary. What if nobody would have seen that it was a fire there?

Nina Dobrev Make Up Tutorial

Publicerat: 2013-05-06 kl: 14:08:00 i Tutorials
 

Bra huskurer?

Publicerat: 2013-05-05 kl: 22:07:51 i Dagbok
Nej ny fy farao... Innan jag gav upp och gav mig hän till alvedonen så var febern uppe på 39,3 grader... Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk nu så det får räcka! Jag har inte tid, har ju missat dopfoto och kommer inte kunna gå på intro imorgon heller för dataystemet för sommarjobbet. Måste komma ihåg att ringa dit imorgon på morgonen dock! Tråkiga var ju att jag faktiskt kände mig pigg imorse, sen totalt stupade jag och spenderade fyra timmar sovandes i sängen. Tur att pojkvännen är kvar och har tagit hand om mig ;)
 
Har ni några bra huskurer förresten? För feber :)

Veckans serie #8

Publicerat: 2013-05-04 kl: 21:11:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
Om ni har missat Doctor Who har ni verkligen något att ta igen! 
Serien har i grund och botten sänds ända sen 1960 men den nyare verisionen började sändas igen 2005. Det har totalt sen dess sänts 7 säsonger. Utan att avslöja för mycket tycker jag att man ska börja från första avsnittet som sändes 2005. Det är lite konstigt och knäppt så ta en julspecial efter det, vilken som helst för det härliga med dom är att de är fristående ifrån serien! Har man sen sett igenom hela serien kan man om man vill gå tillbaka till de tidiga avsnitten som sändes innan 2000-talet! Jag har inte gjort det för jag skulle inte stå ut med att se på svartvita serieavsnitt men folk säger att dom är riktigt bra dom med! Serien sänds i Storbrittanien och är en BBC grundad serie med serieförfattaren Steven Moffat i huvudspetsen.

Piggare men inte frisk!

Publicerat: 2013-05-04 kl: 20:10:00 i Dagbok
Mår bättre och bättre men febern kommer och går lite som den vill när jag inte kör på värktabletterna! Segt värre tyvärr, blev ju inget dopfotande idag eftersom jag inte är frisk och dessutom hade jag förmodligen smittat ner gästerna. Men det löste sig med det med som tur var! Imorgon ska jag försöka mig på att blogga om lite roligare saker om jag har orken! :)

Mirakelnatt tack!

Publicerat: 2013-05-03 kl: 22:46:00 i Dagbok
#100
Hundra dagars inlägg är avklarat och jag är fortfarande sjuk sen igår tråkigt nog! nu hoppas jag på mirakelnatt och en massa energi imorgon så att jag kan och orkar, samt inte smittar någon på kusinens dop imorgon!

Akut sjuk

Publicerat: 2013-05-02 kl: 22:51:00 i Dagbok
#99
Så mycket för att klara sig att vara frisk! Hann inte längre än till lunchen då jag trodde att jag skulle spy ner hela stan. Kom hem och gråter för att huvudet sprängdes och jag hade hög feber, visste inte vad jag skulle göra! Har ju ingen termometer men skulle gissa på att febern steg till 39-40 grader rätt snabbt. Nu måste jag bli frisk tills på lördag, då är det fotojobb som gäller!Superbt med en pojkvän som haft en ängels tålamod med mig idag! Blivit servad vatten på löpande band och lunchen klarade jag inte av att få ner så han slängde ihop en ruskigt god kycklingsoppa med massa vitlök och andra kryddor och saker för att jag skulle krya på mig! Jag älskar dig!

Atomkrig på gång!

Publicerat: 2013-05-01 kl: 20:06:00 i Dagbok
#98
Grillat en massa god mat, lite bra youtube klipp och nu fram med tacochips och dipp! Det är vi värda idag, Minecraft ska gå igång och så kör vi lite atomkrig med! :)

Basic Photography / Baskunskaper i fotografering

Publicerat: 2013-05-01 kl: 14:33:00 i Foto
För alla som vill gå igenom baskunskaperna och speciellt få lite tjuvkik på hur just Canon 550D fungerar (superbt när det är just den jag har)! De går igenom bländare, ISO och slutartid samt en hel del småknep.