Nyheter på Tikei.se

Publicerat: 2010-01-30 kl: 12:01:17 i Dagbok

För er som inte är så jätteinvigda i mineralsminkvärden så har ni Tikei, mitt favoritmärke nuförtiden och de har fått in lite små nyheter. De fyra ögonborstarna till vänster, det lilla provpaketet och det stora provpaketet. Ta er en titt på länkarna och jag vet att ni kommer gilla det ni ser!

Animehelg!

Publicerat: 2010-01-30 kl: 10:08:08 i Dagbok
Dålig updatering från min sida men veckan har verkligen varit fullt upp! Är iväg på Animehelg med en massa sköna typer och det verkar bli pizza ikväll. Det gillas!

Kommer en massa sköna bilder när jag kommer hem, glömde sladden till datorn!

S Ö N D A G

Publicerat: 2010-01-24 kl: 21:52:20 i Dagbok
Ännu en underbar dag hos Andreas, mycket seg dag däremot och tror aldrig jag har varit så grymt trött redan vid fyra. Sov en och en halv timme då och var ändå helt slut när jag vaknade igen! Laddar batterierna nu för en tidig buss imorgon och matte vid halv nio...

L Ö R D A G

Publicerat: 2010-01-24 kl: 21:50:28 i Dagbok
Underbar dag med Andreas, hem en snabbis och städa och sen tillbaka hem till honom. Massa mys och läskiga filmer...

F R E D A G

Publicerat: 2010-01-22 kl: 22:42:47 i Dagbok
Upp i tidigt för skolan och sega sig iväg i tid, pilla klart det sista med inlämningen i grafkom och engelskan som senare skickades in. Sen hade jag bara betygsprat kvar i TMS och det blev ett MVG där med! Så jag är glad idag! Efter det blev det till att dra sig hem till Andreas och det är där jag fortfarande är kvar och blir tills imorgon i alla fall då jag ska hem en stund.

T O R S D A G

Publicerat: 2010-01-21 kl: 14:01:01 i Dagbok
Skolan som alltid, blir till att stanna kvar lite efteråt och fixa det sista med en inlämningsuppgift och sen dra sig hemmåt. Funderar på att baka scones ikväll, blev inget av det igår heller utan Bagels!

O N S D A G

Publicerat: 2010-01-20 kl: 16:26:03 i Dagbok
Skolan började inte förens sent idag heller, jätteskönt med sovmorgon idag. Men den tog slut för tio minuter sen så det var ändå en lång dag. Mindre roligt, nu ska jag snart hem och sen ska jag stryka mina kläder som ligger i strykhögen, funderar på att baka scones med för att det bara är så gudomligt gott och vi inte haft det på länge. Just nu ordbajsar jag bara med så vi hörs mer imorgon eller senare ikväll!

50 kr Only

Publicerat: 2010-01-19 kl: 19:25:13 i Dagbok

Supersöta örhängen, vill ha vill ha! Men jag är så grymt dålig på att använda mina jag har så jag får bli bättre på det först...

T I S D A G

Publicerat: 2010-01-19 kl: 12:59:28 i Dagbok
Ska just nu börja med min svenska låttextanalys, segt som skam men det måste bli gjort! Det blev en dag hemma idag, kunde inte somna förens klockan var fem om inte mer och det är ingen riktigt höjdare alls!

M Å N D A G

Publicerat: 2010-01-18 kl: 10:17:23 i Dagbok
Börjar sent idag så har inte ens åkt hemifrån än, så skönt med sovmorgon! Efter skolan ska jag iväg på ett kort ärende och sen tar jag bussen ut till Andreas. Väl där blir det nog lite smått läxarbete, det är nödvändigt ibland!

F R E D A G & L Ö R D A G & S Ö N D A G

Publicerat: 2010-01-17 kl: 16:24:15 i Dagbok
Fredagen började självklart med skola, var grymt seg men det gick ganska fort hade ju bara tre lektioner och sen slutade jag. Efter det vart det vänta i stan tills klockan blev fyra och man kunde åka på fritidskortet och vi skulle ta oss till en av Andreas klasskompisar för kalas där. Mycket mysigt och roligt!

Lördag vaknade man bredvid en kokhett Andreas, åt frukost och fick sen skjuts hem till mig där det var äta och göra sig iordning för kalas igen. Senare på kvällen kom Andreas hit och det blev kolla på Sherlock Holmes och sen sova. Mycket efterlängtat!

Söndag var en rejält lång sovmorgon, uppe vid tio och värmde vetebältet för att lägga på Andreas nacke, stackarn hade sovit dumt på kudden. Sen somna om och sova fram till klockan var tolv.


Tänkvärt citat ur boken Härligheter!

T O R S D A G

Publicerat: 2010-01-14 kl: 11:09:16 i Dagbok
Vaknade vid fyra med en sprängande, dundrande huvudvärk. Inte roligt alls, vilket innebar en hemmadag för min del. Hoppas på att huvudvärken ger med sig för den har legat och lurat sen i söndags nu och det uppskattas inte här längre. Så snälla farbror värk försvinn!

I övrigt är jag ganska pigg sovit en massa nu så tror jag är ikapp med den i alla fall. Ska försöka ge mig på engelskan trots att jag inte har boken hemma. Vi får väl se hur det går!

O N S D A G

Publicerat: 2010-01-14 kl: 10:01:26 i Dagbok
Till skolan och få reda på hur man låg till i idrotten, sen hade man en superlång håltimme. Mindre roligt eftersom vi inte kom på något att göra och Andreas hade lektion...

Dagen avslutades hos Andreas, sen buss hem och sova.

T I S D A G

Publicerat: 2010-01-13 kl: 16:21:09 i Dagbok
Mycket lång skoldag, sen dra med Andreas hem till mig där stackaren fick feber på lite under en timme! Inget roligt alls att jag börjar känna mig sjuk med. Men det går ju över om man har tur.

BANKBOLAGET.SE

Publicerat: 2010-01-11 kl: 19:36:09 i Dagbok

Jag fick i uppdrag att skriva en liten recension om ett ställe som kallar sig för bankbolaget. För er som inte tycker om sponsrade inlägg kan ni ju lika gärna skippa detta och komma tillbaka till andra inlägg. Bankbolaget utger sig för att vara en mycket seriös internetbank som erbjuder ett antal tjänster, så som lån till kanonräntor och olika sorters lån som jag helt ärligt inte direkt förstår mig på. Jag har ju inte börjat läsa en massa ekonomi än, men det ska jag banne mig göra nästa termin!

Om man utgår ifrån deras hemsida så ser det ju i alla fall mycket seriöst ut, men trots detta vill jag utfärda en varning till er som lätt tar lån utan att ni tänker efter. Alla banker är inte så seriösa som de utger sig för, nu säger jag inte att dessa inte är det! Men tänk er för innan ni tar ett lån, vad ni ska ha det till och om ni verkligen behöver de där extra pengarna för det blir dyrt för er att betala tillbaka om ni lånar med dåliga räntor, oftast mycket dyrare än vad lånet var på ifrån början! På bankbolaget kan ni i alla fall låna pengar.


M Å N D A G

Publicerat: 2010-01-11 kl: 19:24:05 i Dagbok
Upp vid åtta, äta frukost, sminka sig och springa upp till bussen för jag kolla fel på klockan. Fick sitta där och vänta i tjugo minuter! Träffade på lite gamla skolkamrater och en klasskompis till Andreas väl på bussen. Mycket trevligt!

Betygsprat på programmeringen, slutade med att jag fick ett VG i slutbetyg! Väldigt nöjd med detta, sen engelskan var bara seg och sen sitta av 90 minuters datorkunskap, inte min tur idag heller. Lyckats snubbla minst fem gånger i trappan och haft mig.

S Ö N D A G

Publicerat: 2010-01-11 kl: 19:11:01 i Dagbok
Uppe med tuppen, städa, duscha och fixa iordning så jag hann springa upp till bussen och möta Andreas och sen hem till honom. Hans bror fyllde år, fira honom och bara mysa järnet! Saknar killen under den dag vi var ifrån varandra...

Vinterkappa?

Publicerat: 2010-01-09 kl: 20:56:01 i Dagbok
Är det någon som vet vilka som fortfarande har vinterkappor till försäljning? Hittade en jättesöt på Tradera från joseffssons men de säljer den inte längre och jag bara måste ha en!

L Ö R D A G

Publicerat: 2010-01-09 kl: 17:14:45 i Dagbok
Precis sett mitt nya schema och fy satan! Vissa dagar är helt okej medans vissa kommer jag få tillbringa massor med tid utan lektioner i skolan. Detta på grund av att det går så dåligt med bussar. Så snälla västtrafik ge mig mer bussar!

Ska smaska i mig lite mer Cadbury choklad, starta upp min stationära dator och sen fixa det sista med tävlingen så jag kan publicera vinnarna imorgon!

F R E D A G

Publicerat: 2010-01-08 kl: 22:40:07 i Dagbok
Sovit länge, länge idag. Vi var inte upp förens vid tolv tiden, men det var välbehövligt för jag känner mig för en gångs skull utvilad trots att jag har både förkylning och hosta på väg. Inte roligt, dessutom ska jag åka hemmåt imorgon, ensam i sängen för första gången på två veckor. Men det är också välbehövligt för skolan börjar på måndag igen och jag behöver köpa ett nytt lås, alltså upp i tid ändå och besöka affärer med bra lås i!

HJALPHEMMA.SE

Publicerat: 2010-01-07 kl: 13:50:55 i Dagbok

Ni vet alla som pratar om rotavdrag och liknande för hantverkare och hushållsnära tjänster? Det kanske inte är så dumt som man faktiskt tror eller att det bara är de rika som gör sådana saker! För egentligen vem skulle inte vilja slippa städa, strykning, skovård, tvätt och möjligen den urusla tråkiga fösnterputsningen?! Visst det kan vara bra att göra vissa saker själv men man kanske inte heller har tid och det är ju då alla bra tjänster och hemsidor kommer in. De som ger städhjälp och även den lilla extra tiden som man kanske behöver för att klara av vardagen emellanåt. Jag vet hur mycket jag stressar i skolan när det ska städas, det ska hjälpas till hemma, det ska strykas och det ska göras läxor, övas på prov, det tär på en och lite hjälp sitter aldrig fel!

Det finns de som är jätteseriösa och som ni alla vet ger vissa ett mycket seriöst intryck via webbsidor som verkligen ser proffsiga ut och vissa ser mindre bra ut. I vilket fall som helst så finns det en mycket seriös och proffsig webbsida från ett företag som kallar sig Hjälp Hemma, jag har släktingar och vänner som faktiskt använder sig av tjänster som den här. Inte nog med att det går bra för de, utan de får också en massa extra tid över som inte jag har!


T O R S D A G

Publicerat: 2010-01-07 kl: 13:19:52 i Dagbok
På grund av ett missförstånd blir det ingen bio för hjärtat och mig ikväll. Vet inte vem som surar mest för det, om det är han eller jag. Hur som helst ska jag försöka svara på alla era kommentarer och ladda några mer inlägg idag nu när jag vet att jag verkligen har tiden!

Det är i alla fall inte så kallt ute idag, tur det för jag måste verkligen ut och få frisk luft och röra på mig lite smått. Blivit alldeles för mycket stillasittande på lovet.

O N S D A G

Publicerat: 2010-01-06 kl: 19:31:36 i Dagbok
Mycket bussåkande idag för min del, först upp i någolunda hygglig tid för att ta bussen härifrån vid tolv. Sen byta buss och tillbaka till sommarstugan. Där var mina faddrar plus deras barn och min familj. Mycket mysigt med mat och fika sen åkte de hem.

Jag vart snäll och bad alla skynda på så jag kunde ta tidig buss tillbaka hit, vilket innebär att Andreas inte vet jag är här än och det blir en trevligt överraskning! Så vi städade ur stugan och packade in allting i bilen på mindre än tjugo minuter!

T I S D A G

Publicerat: 2010-01-05 kl: 17:37:38 i Dagbok
En mycket konstig natt med många drömmar, leder till en Jennifer som är lite off under dagen. Men jag ha rlyckats komma igång nu och Andreas är iväg och gymmar så jag sitter här helt själv. Pratar med syster på msn och bara njuter. Ska sätta på en film och kanske sova lite. Eller rättare sagt jag vet att jag kommer somna när jag sett halva.

Hoppas ni har en bra tisdag!

M Å N D A G

Publicerat: 2010-01-04 kl: 22:45:42 i Dagbok
Andreas stackaren fick ett migränanfall under dagen, tvingade i honom vatten och så fick han sova... Sen *fjuff* helt väck och då fick jag ont i huvudet istället. Mindre roligt, men nu är det mera dator, spela Sims 3 på hans dator när jag får och blogga på min egen!

S Ö N D A G

Publicerat: 2010-01-04 kl: 22:18:07 i Dagbok
Upp i lagom tid och äta frukost, städa iordning i lilla stugan och sen packa iordning för att bege sig hem till Andreas. Tanken var att vi skulle in till stan och kika bio med men bussarna var ju jävliga mot oss så vi skulle inte kommit hem efter den. Men så kan det bli också så det blir bio på torsdag istället.

Istället för bio tog vi en långpromenad och köpte pizza, flötarkväll alltså. Mysigt värre och längesen man åt pizza till skillnad mot hur många hamburgare jag har ätit den senaste tiden!

L Ö R D A G

Publicerat: 2010-01-02 kl: 16:02:00 i Dagbok
En sväng in till stan, lyckades hitta mina stövlar som jag kikade på i onsdags! Dessutom var det halv priset på dom så det var ju bara att passa på och köpa! Nästan 800 kr blev det men ett rent kap då det är äkta skinn och det till och med är Roots vi pratar om!

Handlade även godis, som ska avnjutas med film efter maten.

Only - 179 kr

Publicerat: 2010-01-01 kl: 19:36:00 i Dagbok

En riktigt sötsak till sommaren/våren speciellt när man håller på och blir sådär lagom brun!

F R E D A G

Publicerat: 2010-01-01 kl: 17:48:00 i Dagbok
En rejäl sovmorgon till tolv, vi kom inte i säng förens klockan var två igår så den var välförtjänt! Dagen har bestått av städande, för det skulle komma gäster hit, fixa lite med designen (NY DESIGN!) och bara slappa järnet!

Resten av kvällen blir ännu mer slappande, film tittande och äta upp de där chipsen som finns kvar efter igår!

T O R S D A G

Publicerat: 2010-01-01 kl: 17:46:00 i Dagbok
Sovmorgon för en gångs skull, dock inte Andreas style och sova till ett utan vi gick upp vid tio. Lagom för att man ska hinna äta frukost så det inte blir brunch! Sen började den långa väntan inför klockslaget tolv och jag höll på att somna minst tio gånger innan det hann bli så pass sent!

Fyrverkerilek nere på stranden, lyckades med en massa som man inte ska nämna men kul vart det i alla fall!

O N S D A G

Publicerat: 2010-01-01 kl: 17:43:00 i Dagbok
Mobilen ringde vid halv sju, bara att släpa sig upp eftersom vi hade satt mål på Göteborg. Väl inne i stan var det tåg och sovande. Framme så blev det leta skor, kollade fasiken igenom hela stan och hittade inga som jag tyckte om och hade samma kvalite och som var på rea som jag faktiskt gillade!

Färden styrdes därefter mot The English shop, som ligger på plantagegatan! En bra promenad inifrån Nordstan om man säger så. Men vi hittade och jag är absolut nöjd med allt godis jag handlade! (BILDER KOMMER!)

T I S D A G

Publicerat: 2010-01-01 kl: 17:39:00 i Dagbok
Upp i hyggligt bra tid, dra sig innåt stan mot bussen efter att man packat och sett till att Andreas fått med sig allting! Sen vidare hem till mig och mysa vidare!