Garnisonens dag *BILDBOMB*

Publicerat: 2015-09-28 kl: 12:48:00 i Barnen & Vardag
 

Första 5k

Publicerat: 2015-09-27 kl: 11:41:00 i Dagbok
Från att ha inte rört på sig alls utöver promenader (tvivelaktigt att det ens räknades som promenader i början när vi träffades), till att ha börjat löpträna och att genomföra sitt första 5k lopp! Stolt över dig, och ni som tycker att 5k kanske inte är så mycket och ni som springer maraton osv, heja er, det är förmodligen dit han är påväg också, och han har kommit en bra bit på vägen.

The Claw!

Publicerat: 2015-09-26 kl: 15:39:00 i Barnen & Kläder
Vissa har ju supersköna stilar när de sover, snart dags att börja med vantar dock för det börjar bli riktigt kalla händer (de har ju kalla händer naturligt när de är små) men det börjar bli kyligt ute nu också. Frågan är bara hur man ska få vantarna att stanna kvar på de små händerna, Hjalle lyckades alltid dra av sig sina & samma sak gäller nu med mössor och honom... 

Vill du hjälpa små barn och rädda liv?

Publicerat: 2015-09-25 kl: 14:35:44 i Mat & Amning
Jag donerar, vill du också hjälpa små nyfödda (oftast prematurer) att få bra mat ifrån början? Även små mängder räknas! 
 
Både Hjalle och Ville har fått donerad bröstmjölk i början innan min egen mjölk rann till, för mig var det inte mer än rätt att donera om jag kunde och hade mjölk över så nu kör vi på amma och pumpa. Det blir ju inga stora mängder men även de små volymerna räknas! En nyfödd bebis äter inte så jättemycket de första dygnet.

Man upptäcker Vilhelms blöja på Hjalle, tror att Mattias var lite trött på morgonen idag! 
 

Skutt på viktkurvan!

Publicerat: 2015-09-18 kl: 19:27:46 i Barnen & Utveckling
Den här killen har gått upp från 3230g förra veckan (fredag), till dagens finfina vikt på 3650 g (!)... Man kan ju undra vad det är i brösten egentligen när det går så rätt upp på viktkurvan, men det är så himla skönt att jag fått revansch på amningen. Den här gången funkar det ju som det ska. 52 cm lång är han nu också!

Ny garderob?

Publicerat: 2015-09-17 kl: 13:55:00 i Kroppsvård


Kollage från Nelly.com
 
1. Cape | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Handväska | 5. Topp | 6. Mobilskal
 
Sponsrat inlägg

Som nybliven mamma (igen), är det ju inte sådär superglamoröst... Alltså jag vill så himla gärna uppdatera min garderob, capen skulle hemskt gärna få flytta in, samma sak med jeansen och en väska som bara är min, inte en skötväska vore inte helt fel heller... Skorna kanske inte är sådär praktiskt men snygga! Någon annan som har mer favoriter hos Nelly som ni vill dela med er av, hur ska ni klä er i höst? 

Vanja och glassen

Publicerat: 2015-09-16 kl: 13:51:15 i Mat
Sorryborry för den dåliga bilden, tagen med mobilen inne på Vanjas blogg för att jag skulle komma ihåg glassen och leta upp den. 
Mitt i gravidcravings och mitt i sommaren la ju Vanja upp ett tips om en glass som lät alldeles för smarrig för att jag skulle kunna låta bli den, alltså - ut på internet och leta upp om den överhuvudtaget fanns i Skövde... Jodå Coop Extra skulle ha, inte förens för en vecka sen fick jag tummen ur röven och letade efter den i affären, men den var helt slut! Istället blev det en massa naturgodis som Vanja också hade tipsat om, och herregud vad gott det var - prova verkligen de här lakritsgrejerna och kokostopparna som finns (både dem i yoghurt och choklad), jag har ett helt nytt beroende! 

Han är här!

Publicerat: 2015-09-13 kl: 21:43:00 i Gravid med nummer två
Från det här 
till det här nästan en månad efter första bilden
Ja vår son är alltså här, jag har njutit av bebisbubbla (till viss del) och bara varit i en period - vilket har varit så himla skönt! Återkommer längre fram med lite förlossningsberättelse, historian om alla omgångar in och ut från sjukhus efter förlossningen och med hans namn. Följer ni mig redan på instagram vet ni nog redan det mesta!