Projektrapport, den tar tid...

Publicerat: 2012-04-26 kl: 12:41:07 i Dagbok
Som jag tidigare skrivit sitter jag det sista med min projektrapport nu innan den ska in imorgon! Så fram tills dess kommer det inga mer inlägg tyvärr, men så fort jag är klar med den kommer det ploppa upp inlägg igen! :) 
Med andra ord, senast imorgon kväll, kanske till och med senare ikväll ;)

Recension: Lush - Mask of Magnaminty

Publicerat: 2012-04-25 kl: 13:48:56 i Kroppsvård
Lush har en hel serie med olika ansiktsmasker, denna Mask of Magnaminty tillhör dock inte en av deras färska. Den luktar ungefär lite som en unken drink med färg av avokado men den utgör mirakel!
Lera och pepparmynta gör ungefär att ögonen tåras som jag vet inte vad, men den drar ut smuts ur porerna och lämnar hyn mycket, mycket len!
Den är utrensande, motverkar finnar och dessutom är den extra bra för oljig hy. Men jag som har blandhy kan med fördel använda denna med eftersom den inte torkar ut så pass som produkter för oljig hy brukar göra!
Betyg:
(5 av 5)


Projektrapport...

Publicerat: 2012-04-24 kl: 20:56:08 i Dagbok
Sitter och sliter in i det sista med min projektrapport, den har deadline på fredag så det blir mycket sporadisk uppdatering fram tills dess!

Recension: Wet´n´Wild palett Lust

Publicerat: 2012-04-21 kl: 13:06:00 i Make-up
Wet´n´Wild har många supergrymma ögonskuggor, denna palett är bara en av många som har grymma färger och i bra kombinationer. Det är grymt bra pigment i skuggorna somni kan se på handen. Jag har inte använt mig av en primer under vilket göra att skuggorna kommer fram ännu mer med en primer på ögonlocket.
Borsten har lätt för att plocka upp skuggorna och det ger en bra färgåtergivelse. Lätta att arbeta med, stannar kvar länge och har bra kvalité.
(5 av 5)

Make of the Day - Wawy

Publicerat: 2012-04-19 kl: 13:22:27 i Make of the day
Gammal make så fråga mig inte vad jag har för produkter på mig!
Blir dessutom en make till senare ikväll eftersom det är 50 dagar till studenten och det firar vi! :D

Vad?

Publicerat: 2012-04-17 kl: 12:54:19 i Dagbok
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, vad är det ni vill se mer av? Borde jag försöka plocka upp dagens make igen, eller vill ni se mer recensioner? :)

Recension: ELW Body Lotion

Publicerat: 2012-04-16 kl: 16:13:10 i Kroppsvård
ELW skickade i höstas hem en body lotion till mig som skulle vara mjugörande och passa alla hudtyper.
Jag kan inte säga annat än att jag har älskat den, jag brukar annars i vanliga fall gilla de hudlotioner som är lite fetare i konsistensen vilket denna inte är. Den sjunker in snabbt, doftar gott och är lätt att stryka ut!
Locket är mycket smidigt, praktiskt och hygieniskt!
Av mig får ELWs hudlotion betyget:
För att doften inte är för stark och inte sitter kvar för länge efteråt! Helt enkelt perfekta bodylotion i min åsikt! Dessutom är ELWs produkter milda och skonsamma eftersom många svenskar lider av hudproblem, jag har märkt av detta också!

Jag borde ligga

Publicerat: 2012-04-14 kl: 19:34:05 i Dagbok
Såhär borde jag ha spenderat min dag men det gjorde jag inte. Istället gick jag upp vid sju för att vara funktionär och kranskulla. Har med andra ord suttit och fört in efteranmälningar och sen delat ut plaketter till de tävlande.
Varm och hostar som fasiken nu men det var kul, bara massa glada människor och solsken! :D

Recension: IDUN Minerals Vildkaprifol

Publicerat: 2012-04-13 kl: 13:43:00 i Make-up
Har haft den här skuggan lite för länge nu för att inte ha recenserat den, så här kommer recensionen! Favoriter är lätta att tro att man redan skrivit om.
En highlighter som är precis sådär lagom, den skimrar, blir lite ljusare än vad huden är men är inte helt vit vilket heller inte är meningen eftersom det är en hightlighter.
Jag älskar den!
Lätt att applicera med borste, bra pigment och mycket bra hållbarhet.

4 år!

Publicerat: 2012-04-10 kl: 10:18:26 i Dagbok
Ni får ju inte missa att bloggen fyller fyra år idag! :)
Ska sticka iväg och simma ikväll var tanken. Kan vara skönt att få känns musklerna arbeta i alla fall för ett litet tag även om jag håller på och bli förkyld :)

2 år 3 månader 25 dagar

Publicerat: 2012-04-08 kl: 22:03:30 i Dagbok
Hemskt nog med sorg i hjärtat skriver jag att det är slut mellan Andreas och mig. Jag tänker inte blogga mer om det här efter detta inlägg. Vi hade två underbara år tillsammans.

Recension: Kronans droghandel påskchoklad

Publicerat: 2012-04-04 kl: 15:13:53 i Hjärtats fröjd
Chokladtryfflar med lång eftersmak, supergoda! Älskade av både Mamma, Pappa och Andreas.
betyg:
Tiramisumandlar, lite för söta, skulle smakat mer kaffe! Mamma ville ha mer kaffesmak, Andreas tyckte de var för söta och pappa tyckte de var precis lagom!
Kul med blandningen av olika chokladsorter, alla lika goda! Vita chokladen var extra omtyckt av Andreas som inte tycker om vit choklad annars så det är ett bra betyg ;)

Kronans Droghandel släpper påskchoklad!

Publicerat: 2012-04-02 kl: 18:01:24 i Hjärtats fröjd
Chokladen tillverkas i Belgien och är speciellt utvald av medarbetare på Kronans Droghandel.
I Nordamerika användes choklad för medicinska syften redan på 1500-talet. Om man drack den som dryck ansågs den bota och förebygga sjukdomar. Mörk choklad anses fortfarande idag ha en positiv effekt på bland annat hjärt- och kärlsjukdomar.
Tiramisumandlar har en blandning av vit och ljus mjölkchoklad, chokladäggen finns i vit, ljus och mörk choklad och de smakrika chokladtryfflarna har en lång eftersmak ;)

Foundation rutin

Publicerat: 2012-04-01 kl: 22:58:11 i Tutorials
Gå in på Youtube och kolla på den i 1080p ;)