M Å N D A G

Publicerat: 2009-12-28 kl: 22:38:00 i Dagbok
Fortfarande hos Andreas och som ni redan märkt händer det inte så mycket här. Bara en massa mys framför film, bus och en massa mer skratt! Imorgon ska jag i alla fall ta en tur förbi hemma, packa om och resa vidare - med Andreas. Planen är att vi ska till göteborg på onsdag med. Fyrverkerier och skittles står på shoppinglistan. Så ELIN läser du det här, vad gör du på onsdag? :)

S Ö N D A G

Publicerat: 2009-12-27 kl: 22:11:00 i Dagbok
Ännu en dag med Andreas, precis som igår blev det massor med god mat och onyttigheter. Men det är ju så det ska vara under lov!

L Ö R D A G

Publicerat: 2009-12-27 kl: 22:05:00 i Dagbok
Vaknade hos Andreas, tog det mycket lugnt förutom när det blev en tur in till stan för att köpa chips och göra dipp till kvällen. Mycket mys med film och en massa god mat!

F R E D A G

Publicerat: 2009-12-27 kl: 22:03:00 i Dagbok
Dagen efter julafton, vilket för min del innebar att gå upp i tid för att hinna med bussen ut till Andreas. På kvällen blev det middag med några av hans vänner och sen vidare för att hälsa på ännu mer folk. Det hela slutade med att jag stupade i säng och inte kom ihåg mer än tre namn på alla jag hälsat på!

T O R S D A G

Publicerat: 2009-12-24 kl: 10:08:00 i Dagbok
GOD JUL!
Mer behöver jag nog inte skriva, vi ska åka till mormor och morfar och träffa lite mer än halva släkten, äta en massa god mat och umgås!

O N S D A G

Publicerat: 2009-12-23 kl: 23:52:00 i Dagbok
Vaknade upp hemma hos Andreas. Lagom tidigt för att jag glömt stänga av mitt larm på mobilen. Mindre roligt eftersom klockan bara var kvart över åtta. Mycket segt eftersom jag fortfarande var lite småsjuk men det har gått över i en förkylning nu. Inte speciellt roligt det heller, men det är saker man åker på!

T I S D A G

Publicerat: 2009-12-23 kl: 23:49:00 i Dagbok
Skolavslutning, började med juljeopardy, mingel, pyssel och prisutdelning för lite olika saker. Efter det till stan äta med en massa treor och Andreas och sen hem till honom. Lyckades bli småsjuk och han gymmade så han fick världens träningsvärk!

M Å N D A G

Publicerat: 2009-12-23 kl: 23:47:00 i Dagbok
Infopass i skolan om de olika inriktningarna. Tvåorna och treorna var inte där så det var rätt tomt och dagen kändes lång trots att vi slutade tidigt. Efter det blev det sista julklappshandeln, möta upp Andreas och sen kolla på en lägenhet inne i stan. Hem till mig och busa så vi missade sista bussen hem till honom och hans föräldrar fick komma och plocka upp honom!

S Ö N D A G

Publicerat: 2009-12-20 kl: 19:42:00 i Dagbok
Ännu en mysdag hos Andreas, blev till att kika film efter att man vaknat till och äta lite lunch innan det blev dags att åka hem vid fyra. Sen dess har jag inte gjort mycket, hoppade in i duschen och värmde upp mig när jag kom hem. Borde städa lite på rummet men bättre jag tar det imorgon och allting på en gång.

L Ö R D A G

Publicerat: 2009-12-20 kl: 17:51:00 i Dagbok
Vaknade upp med Andreas, tidigt värre för honom eftersom han är van vid att vakna vid tolv och klockan bara var nio. Myspys med lugn morgon och sen till slut ut för att gå en promenad in till stan! Handlade godis, tillbaka "hem", kika lite när de spelade något och sen lyckades jag somna runt tolv.

F R E D A G

Publicerat: 2009-12-18 kl: 20:52:00 i Dagbok
Sitter och lyssnar på Moulin Rouge soundtracket, och bara myser. Stannar hos Andreas inatt. Duktiga vi varit och sprungit ute och dessutom ätit en massa onyttigt!

Programmeringsprovet gick på tio minuter, missade på en fråga men den gav bara tre poäng så ingen större skada skedd! TMS redovisningen dessutom gick jättebra, fick ett infall med att sjunga för våran lärare som jag bestämde fyllde år under dagen så alla fick ställa sig upp. Han tyckte det var roligt i alla fall, sen betyget har jag ingen aning om men kul hade jag!

T O R S D A G

Publicerat: 2009-12-17 kl: 20:12:00 i Dagbok
Sjukhuset på morgonen för att kolla mina leverfläckar. Sen blev det lite tidigt till skolan och sitta där och vänta på att matten skulle börja. Duktig som jag var jobbade jag tre uppslag under den lektionen! Sen vart det film och ordkunskap och vi fick dessutom sluta tidigare från svenskan idag.

Efter det var det till stan handla julklapp till Andreas. Kollade på en massa andra med men lyckades inte köpa några mer än. Ska göra det imorgon eller måndag då jag fått mera pengar! De jag har nu räcker men jag hittade inte rätt saker...

Nu ska jag sätta mig och öva programmering, prov imorgon. Dessutom är det sista redovisningen och sista provet imorgon. Jätteskönt!

O N S D A G

Publicerat: 2009-12-16 kl: 18:03:00 i Dagbok
Sovmorgon till tolv var det som stog på schemat, men det sket jag i och åkte in tidigt till stan och passade på att sola istället. Jätteskönt nu i vintermörkret att få lite värme och färg!

Mötte upp Andreas, tog bussen ut till skolan och fick världens jäkla överraskning när vi kom dit. Nästan alla treor i hans klass/inriktining gjorde ett bussvissel ljud när vi klev in i cafeterian. Pinsamt värre!

Jätteseg dag annars och jag har världens jäkla huvudvärk. Måste passa på att förbereda en massa inför prov och sånt...

T I S D A G

Publicerat: 2009-12-15 kl: 15:18:00 i Dagbok
Skolan, var hur seg som helst imorse så fick snabba mig för att ens hinna i tid. Bussen hem igår var ju inte lagom seg och dessutom missade jag rätt hållplats!

Ikväll så blir det en hemlig överraskning, kan tyvärr inte skriva ut vad det är vi ska iväg på eftersom jag vet att vissa i min släkt läser bloggen och det är ju som sagt en överraskning!

Hoppas på att era vinster till TÄVLINGEN har kommit också!

Älskar att sno hans glasögon!

Publicerat: 2009-12-14 kl: 17:15:00 i Dagbok

Sitter hemma hos Andreas nu! Finns en massa charmiga bilder på mig här... kommer hem ganska sent ikväll men jag lovar att uppdatera då! :)
Under tiden jag är borta, ni har väl inte glömt tävligen! Den hittar ni HÄR

M Å N D A G

Publicerat: 2009-12-13 kl: 22:07:00 i Dagbok
Imorgon ska jag för omväxlingens skull, åka tidigare till skolan igen. Ingenting jag egentligen behöver göra men ska ändå gå upp tidigt så det kan vara kul att åka en annan buss med! Det blir skolan och sen efter den ska jag med Andreas hem till honom, får se hur det går att komma hemifrån där sen också när det är mörkt!

Julaftons kläder från H&M

Publicerat: 2009-12-13 kl: 14:46:00 i Dagbok

Totalt älskar den där kjolen men den är grymt ovänlig om man skulle behöva tvätta den! Hur som helst, någon som saknar inspiration till jul? Det behöver ju inte alltid vara grönt!

S Ö N D A G

Publicerat: 2009-12-13 kl: 12:33:00 i Dagbok
Hemma hos, farmor och farfar fortfarande. Mamma, pappa och kanske syster kommer hit på lunch och sen bär det av hemåt igen. Känner att jag lyckats vända lite på dygnet så är nästan nyvaken. Gick upp för en timme sen i princip!

Väl hemma igen, så kommer jag behöva städa, dammsuga, plocka iordning i övrigt och börja kolla igenom inför excel provet på tisdag. Sen är det programmeringsprov på fredag och alla prov innan jul är klara!

Igår förövrigt så höll jag på att få panik på min mobil! Tangentbordet reagerade inte (har en xperia), det gick inte att skriva med touchskärmen och den hängde sig hela tiden. Det hela slutade med en systemåterställning, dock har jag som tur är kvar alla kontakter och bilder!

Lördag kvällen blev ostbollar, en shopaholics bekännelser (som enligt många är dålig men jag ÄLSKADE den) och mycket datanördande eftersom mobilen inte funkade!

F R E D A G & L Ö R D A G

Publicerat: 2009-12-12 kl: 18:18:00 i Dagbok
Fredag:
Andreas följde med till pappas jobb,
fixade min programmering klart och sen vart det iväg för att kolla på ett hus. Inte i min smak alls, sen vart det handla mat och hem för att skicka in programmeringen och sen kika Idol. Till slut var klockan så mycket att det var dags att gå upp till bussen och lämna Andreas men bussjäveln körde precis när vi kommit upp dit!

Lördag:
Vi promenerade hemåt
, det fick helt enkelt bli så att han fick sova över. Mindre roligt att jag vart iskall och han varm! Sen på dagen så blev det mys med film och godis! Just nu är det sällskap med farmor och farfar, här spenderas natten och det blir nog mycket trevligt! Ledsen får dålig updatering men jag kan ju inte blogga jämt heller :-)

T O R S D A G

Publicerat: 2009-12-10 kl: 22:40:00 i Dagbok
Allting gick bra idag! Vart supernervöst innan han slutade men det gick ju som sagt bra till slut! Mer hinner jag tyvärr inte skriva, ska upp tidigt imorgon och kika luciafirande på min gamla skola och sen kommer han hit igen! :D

Det här med dejting...

Publicerat: 2009-12-09 kl: 21:59:00 i Dagbok

Idag tänkte jag ta upp det här ämnet som handlar om Dejting. Det är ohyggligt svårt att veta vad det innebär för alla eftersom det är olika från person till person och hur man dejtar är också olika och har mycket med tycke och smak att göra. Jag själv har inte så mycket erfarenhet från dejting då jag själv oftast varit den som kastat mig rakt in i förhållanden och inte tänkt på att vissa känslor blir bäst om man låter de växa fram. Sen finns det ju även vanlig dejting och eller om man dejtar via dejtingsidor på internet! Hur som haver vilket man nu väljer att göra så är det ju viktigt att man har roligt och det brukar inte vara så svårt, har man samma eller liknande intressen så hittar man lätt något att göra förutom att gå ut och äta! Man kan ju gå på bio, åka iväg och gå på tivoli eller bara vara hemma och mysa med film och något gott att äta! Möjligheterna är oändliga och med dagens (nu låter det som om jag är lastgammal) teknik finns det  ju till och med gratis dejting på internet som vad jag har hört funkar väldigt bra!

Själv så har jag en pluggdejt imorgon! Nyfiken på att se hur det går, killen och jag har skrivit mycket på msn och han går till och med på samma skola som mig... Ursöt och charmig så jag vet inte vad, känns som om man ska sjunka ner i jorden när man ser honom le!


Tikei

Publicerat: 2009-12-09 kl: 19:20:00 i Dagbok

Ni som använder er av mineralsmink, har ni kikat in på Tikei någon gång? Om inte så tycker jag att ni ska göra det nu, superbra färger på ögonskuggorna och det täcker som om det vore vanligt smink!

Mint concealer [89kr]
Yellow concealer [89kr]

Den gröna döljer röda partier så som finnar och den gula döljer mörka ringar under ögonen!
En flickas bästa vän under mineralfoundation!


O N S D A G

Publicerat: 2009-12-08 kl: 21:44:00 i Dagbok
Ja då blir det tillbaka till skolan. Får se om jag orkar med gympan eftersom jag har väldigt ont i halsen och jag inte vet vad det är vi ska göra... Men annars slutar jag sent, närmare bestämt kvart över fyra.

Sen blir det hem och fixa med plugg inför provet på fredag, just nu känns det ganska hopplöst faktiskt!

Något roligt som jag ser fram emot är att Andreas ska följa med mig hem på torsdag så ska vi plugga lite mera och fixa min programmeringsinlämning!

Tävling!

Publicerat: 2009-12-08 kl: 17:54:00 i Dagbok
Nu kommer det en till tävling som den här gången är sponsrad av Krusell!

För att vara med och tävla om en av dessa tre väskor är det bara att lämma en kommentar med svaret på frågan:
Krusells mobiltelefonväska Edge i skinn är en av nyheterna 2009. Hur många färger finns Edge i?
1)   50
2)   10
3)   1

Ledtråden finns på deras hemsida HÄR!
Skriv även vilken av väskorna ni helst vinner, mobilfodralet, kamerafodralet eller laptopfodralet!

Tävlingen avslutas den 20 december 23:59!

Jag tillåter bara kommentarer till tävlingen i detta inlägg!

T I S D A G

Publicerat: 2009-12-07 kl: 22:07:00 i Dagbok
Skolan, lång dag imorgon! Sen hem plugga, plugga och plugga och sen kolla hur det har gått för allt folk som gjort viktiga saker!

Det kommer också upp en ny tävling! Det är väl roligt? :-)

Update: Hemma idag, vaknade med en rejäl huvudvärk och med känslan av att jag skulle frysa ihjäl.

Vinnare!

Publicerat: 2009-12-07 kl: 18:00:00 i Dagbok
Ledsen att det tagit så lång tid men vinnaren av de 50 kr hos L8 Nyberg blev Erika inne på bloggen Härligheter enligt Erika! Detta för att det bara var hon som deltog!

M Å N D A G

Publicerat: 2009-12-06 kl: 22:20:00 i Dagbok
Skolan som självklart, efter det kanske de blir en tur till stan för att titta på julklapp till Elin? Sen blir det hem, plugga och äta. Självklart kommer jag att blogga också!

Oj!

Publicerat: 2009-12-06 kl: 18:08:00 i Dagbok
Fastnat på msn nu igen med en grymt rolig kille! Så städningen har inte blivit av men han ska faktiskt hjälpa mig lite med programmeringen så det kommer nog gå bra! Men nu ska jag åtmindstonde plocka iordning på kläderna och dammsuga innan klockan blir åtta!

S Ö N D A G

Publicerat: 2009-12-06 kl: 12:29:00 i Dagbok
Idag blir det verkligen städa, igår lyckades jag fastna på msn och det slutade med att jag satt och chattade med en och samma person i över sex timmar! :-D

Men i alla fall, städning ska det bli, läxor ska göras och det ska övas inför prov. Jag börjar nu så får vi se hur långt jag hinner idag!

Profilhistorik

Publicerat: 2009-12-05 kl: 19:17:00 i Dagbok

Min fina profilbildshistoria på facebook från sommaren 2008 nu till vintern 2009.

L Ö R D A G

Publicerat: 2009-12-05 kl: 11:07:00 i Dagbok

Städning på g, men först ska det bli frukost och mitt i detta så tänkte jag tipsa er om vart ni hittar superbra mineralsmink! Men mer om detta senare...

Just nu sitter jag och kikar på Mamma Mia i sängen, dessutom har jag internetkontakt! Helt otroligt att den funkar här inne! :-D


Vem vinner?

Publicerat: 2009-12-04 kl: 22:06:00 i Dagbok
Spännande, spännande, vem åker ut ur Idol ikväll? Jag vill att Calle ska åka ut men jag tror redan att Erik kommer att vinna det hela, hans framträdan ikväll var verkligen grymma! :-D

F R E D A G

Publicerat: 2009-12-04 kl: 16:55:00 i Dagbok
Skolan var helt okej, hur trött som helst på bussen hem! Väl hemma så blev det glass, väntar numera på pappa som ska komma hem och tills det blir mat! Jag är grymt hungrig!

Senare blir det Idol, Cirkus Möller och Flashforward!

860 kr topshop

Publicerat: 2009-12-03 kl: 17:37:00 i Dagbok

Åhh vad jag vill ha en sån här kappa! Just nu vandrar jag runt i min fallfärdiga jacka från H&M, den här skulle jag verkligen inte tacka nej till! Topshop nästa för min del :-)

T O R S D A G

Publicerat: 2009-12-03 kl: 14:10:00 i Dagbok
Skolan fortfarande, men slutar om lite mindre än femtio minuter. Då blir det direkt hem, fortsätta med programmeringen och se till att den blir klar tills nästa vecka. Jag ska även försöka fika och se om mamma är frisk så kan jag slippa åka buss imorgon!

Mycket mer än det och städa lite lagom ska jag inte göra idag, eller jo jag ska ju blogga mera också men läxorna och städningen ska gå före. Annars kommer jag aldrig att bli klar!

Lussekatter!

Publicerat: 2009-12-02 kl: 20:37:00 i Mat

Äntligen! Smaskigt värre och mycket skönt att få något gjort, nu har jag en sak till att stryka från min lista...

Bestämt också att Elin och Johanna kommer hit för att fira minijul!

O N S D A G

Publicerat: 2009-12-02 kl: 15:51:00 i Dagbok
Har precis skrivit klart min novell till novelltävlingen. Dessutom slutar vi inte förens om 25 minuter så jag vet egentligen inte vad jag ska göra under den tiden. För övrigt så är jag sjukt trött och jag har en hel del att göra ikväll när jag kommer hem. Något som jag verkligen ska göra idag och som jag har skjutit lite på är att baka lussekatter. Är sugen på det något så ini norden och jag behöver göra något med händerna...

300 kr Only

Publicerat: 2009-12-01 kl: 20:44:00 i Dagbok

Sån där myspyströja som jag känner för att dra på mig just nu!

T I S D A G

Publicerat: 2009-12-01 kl: 08:27:00 i Dagbok
Då var det dags för lång dag i skolan igen då. Det kommer säkert att gå superbra men jag är sjukt trött och inte på mitt bästa humör.

När jag kommer hem så måste jag städa, göra lite småläxor och sen blir det lussekattsbak. Träning hade jag tänkt hinna med också men som det sern ut nu vet jag inte riktigt hur det blir... Om öndå dygnet hade haft mer timmar!