mer kodning

Publicerat: 2010-07-31 kl: 23:59:29 i Dagbok
Hemma efter en grym eftermiddag då man återsett Emilia som man mötte på Ölands camping för en sådär 6 år sedan! Prata och ta igen lite, sen vidare in till stan köpa godis, möta upp systrarna utanför pizzeria, beställa och mysa järnet.

Efter pizzerian blev det en sväng till akuten, en av systrarna råkade gå in i en vass kant på tv:n så han fick tejpa efter en lång väntan! Buss hem till Andreas, en liten cykeltur senare och nu sitter jag här. Blir lite kodning till på det administrativa gränssnittet på min nya sida och sen sova. Jag kan behöva det!

Lång väg att gå

Publicerat: 2010-07-30 kl: 22:20:37 i Dagbok
Nu börjar ett nytt äventyr, massor med pill. Klarar jag av att koda ihop min blogg utanför blogg.se får jag en egen domän! Bara att börja knepa och knåpa...

Jag har en lång väg att gå...

BADA!

Publicerat: 2010-07-27 kl: 14:22:31 i Dagbok
Jag har helt totalt fastnat i Sims för tillfället och dagen är varm som attan! Ett paket ska i alla fall hämtas ut, det ska plockas mer med städning och man ska ha tid att kunna njuta av sommarlovet som bara rusar förbi!

Det ska i alla fall badas för glatta livet, jag tog ju bort stygnen igår!

Spelardag!

Publicerat: 2010-07-24 kl: 14:10:02 i Dagbok
Idag är det en riktig slappar/speldag. Snart blir det mer sims 3 och senare mer spel på ds! Under tiden ska vi väl försöka jobba och städa lite med förhoppningsvis. Men känner jag mig själv rätt blir det om en bra stund...

På måndag

Publicerat: 2010-07-23 kl: 14:51:59 i Dagbok
Det händer inte så mycket här just nu faktiskt, ska sätta mig ner och börja på css mall och kodmall på admin sidan till hemsidan så den blir klar någon gång. Just nu är det Andreas som ska programmera det sista med funktionerna och jag som ska fixa det sista grafiska.

På måndag åker stygnen bort = jag får bada igen!

Några morgonbilder.

Svalka av benen

Publicerat: 2010-07-22 kl: 17:28:26 i Dagbok

För en gångs skull känner jag mig grymt motiverad till hösten redan nu. Mindre kul är ju att Andreas ska iväg och bara kommer hem helger men det betyder pluggtid för min del... Nu blir det ner till sjön, svalka av benen!

2 mm

Publicerat: 2010-07-21 kl: 23:33:02 i Dagbok
Efter en lång och mycket seg dag blir det sängen. Kommer somna sött till det smattrande regnet på utsidan. Imorgon blir det utflykt in till stan och hämta ut glasögon och kika badbyxor till Andreas.

Han (jag på hans önskemål) rakade bort alla hans fina lockar idag, det blev snyggt snaggat med. Men jag saknar nog lockarna!

13

Publicerat: 2010-07-20 kl: 12:11:17 i Dagbok

Idag är det bara 13 dagar kvar, 13 dagar tills man får vinka av Andreas vid tåget... För en gångs skull vill jag att tiden verkligen ska sega sig fram!

Sista delarna

Publicerat: 2010-07-19 kl: 15:43:55 i Dagbok
Inne på de sista fem avsnitten på Kyle XY nu, det är så spännande! Inga spoilers för er fans, jag vet hur jobbigt det är. Ett avsnitt till sen in till stan och möta Andreas efter körskolelektionen han ska på nu. Lite motion är alltid bra!

Sommarfavoriter #1

Publicerat: 2010-07-19 kl: 11:48:42 i Dagbok
Två ögonskuggor som verkligen är favoriter på sommaren: Vision och Twilight

Superlätta att matcha med en solbränd hud i ansiktet och ger ett lagom skimmer samtidigt som det inte syns för mycket att du är sminkad. För mer mineralsmink kika in på Tikei.se

F5

Publicerat: 2010-07-18 kl: 21:38:44 i Dagbok

En glad och mätt Andreas på väg hem idag.

Tryck ner F5 för att se de nya uppdateringarna! Mer att pilla på men det kommer så småningom det med!

Vår/höstjacka

Publicerat: 2010-07-18 kl: 19:35:18 i Dagbok
En mycket trött Jennifer (nu igen!) som har landat hemma hos Andreas. Imorgon blir det buss hem till mig och ännu mer tid i solen. Bara en vecka kvar tills stygnen tas och under tiden planerar jag massor med nytt för bloggen, ett ansiktslyft helt enkelt.

Senaste vinsten på tradera, en snygg beige vår/höstjacka. Något som jag behövt länge!

Vila i en timme sen mer bloggning!

Skrämmande

Publicerat: 2010-07-17 kl: 18:15:45 i Dagbok

BUU!

En trött och seg Jennifer sitter framför datorn, snart vila lite till. Tror dessutom att jag börjar bli sjuk... Imorgon blir det buss hem och släpa på stora tunga väskor!

Imorgon

Publicerat: 2010-07-15 kl: 20:03:31 i Dagbok

Imorgon blir det bad och grill hemma hos några vänner, buss hit och dit för våran del men kul ska det bli! Själv har jag laddat upp med isté och ska fixa några fuktiga handdukar om vädret blir varmt. Annars kommer jag nog klara mig superbt, tyvärr inget bad för min del...

Seeeeeeg

Publicerat: 2010-07-15 kl: 17:33:04 i Dagbok

Så grymt seg idag så det knappt är sant, glasögon fixat, grymt vad rolig Andreas kommer se ut!
Nu blir det till att göra något så jag piggnar till..

Nya bilder?

Publicerat: 2010-07-15 kl: 10:47:56 i Dagbok

Bild från i julas...

Idag ska jag ta med mig kameran, känner att jag bara har en massa gamla bilder och det skulle väl bli lite roligt att se några dagsfärskingar med? In till stan är det fortfarande som gäller, alltså frukost nu och en dusch. Vattentätt plåster!

Sötnos

Publicerat: 2010-07-14 kl: 20:20:37 i Dagbok

Supersöt älskling som lät mig sova när han skulle iväg och övningsköra.

Imorgon ska vi åka buss in till stan för att kolla hans syn och fixa glasögon till lumpentiden, börjar även bli dags att fixa tågbiljetten... Tiden går snabbt!
Ska bli kul att se hur jag kan sitta på bussen med, och om det kommer bli jobbigt varmt imorgon eller om jag kommer klara mig.

Bada!

Publicerat: 2010-07-14 kl: 12:44:29 i Dagbok

Ett bad eller en kall dusch skulle verkligen inte sitta fel, men duscha är superomständigt eftersom plåster ska av, tejpen ska fönas torr efter och bada får jag inte göra förens stygnen tas vilket är om nästan 12 dagar... Hoppas för en gångs skull på regn och moln, ute kan jag ju inte vara annars utan att bli genomsvett och inte ha en enda möjlighet att svalka av mig på.
Nej, nu blir det frukost/brunch!

Optimalprint

Publicerat: 2010-07-13 kl: 12:07:02 i Dagbok

Det finns en sida som är väldigt smart på sitt val av område i affärsbranschen, den heter Optimalprint och erbjuder oss kunder inbjudningskort eller kort som tackar för senast. De har helt enkelt kort för i princip alla tillfällen. Dessutom är det riktigt snygga kort, går man in och kikar på deras inbjudningskort så är det svårt att slita sig därifrån och man får minst sagt inspiration till att pyssla själv!

”Optimalprint erbjuder tryckmaterial med hög kvalitet till ett totalpris som oftast är 50 till 90% lägre än dina nuvarande alternativ”

Deras hemsida är lättnavigerad och mycket enkel att förstå, inget superduper krångel eller en massa liten finstilt text att läsa. Helt enkelt en sida som erbjuder en mycket bra tjänst, till ett mycket, mycket, mycket prisvärt alternativ och som har grymt snygga designer på de kort de erbjuder. Jag tvekar inte nästa gång jag ska skicka ut kort till fest eller dylikt. Jag vet precis vart jag ska vända mig då.

Just nu har de ett erbjudande om att du får tio kort gratis, både ensidiga och dubbelsidiga. Dock tillkommer frakt men den blir inte stor eftersom det är något som är så litet som ska skickas. Tveka inte!


Sammanfattning

Publicerat: 2010-07-12 kl: 16:04:30 i Dagbok
Idag vart det operation, i korta drag så sved bedövningen, sen var det intressant och nu sitter jag med ett plåster/bandage på vänster lår. Inte blöta ner det på två dagar (så tur jag duschade innan jag åkte!), inget bad innan stygnen tas och de ska tas om cirka 2 veckor. Alltså seriöst inget roligt bad på 2 veckor!!!
Just nu håller bedövningen på att gå ur och det känns om man säger så, att de har skärt och rotat och sytt...

(bilden har inget med texten att göra)

Lan med ett gäng goa killar är för övrigt mitt i fasen av Jedi Master, dags att gå in och förstöra dom totalt!

Massor med shopping

Publicerat: 2010-07-08 kl: 18:08:08 i Dagbok
Det har verkligen blivit mycket shoppat för min del, tyvärr har jag inte möjlighet att visa upp allting nu eftersom jag sitter hemma hos Andreas, det blir åka hem och packa kläder inför nästa vecka imorgon och sen förbereda för lan i helgen!

På måndag ska de skära bort leverfläcken och ikväll är det Eclipse som gäller!

Rea shopping

Publicerat: 2010-07-06 kl: 09:46:58 i Dagbok
Skulle egentligen tagit en buss nu på morgonen in till stan men eftersom mina pengar inte verkar ha kommit in på rätt konto ska jag se till att fixa det först och sen åker jag buss senare idag. Nu blir det in och äta frukost!

Saker som ska inhandlas:
Farfarströjor,
skjortor/blusar,
leggings,
jeans,
cardigans,
midjeskärp.

Det var ett tag sen

Publicerat: 2010-07-05 kl: 19:30:28 i Dagbok
Men jag lever idag med, åkt bil massa tid enligt mig, släppt av Andreas hemma hos sig, kikat båtar och ätit. Nu är det slappartag som gäller, väntar på mat och bara njuter av livet. Orkar inte mycket mer just nu heller, imorgon däremot ska jag in och shoppa på rean för jag har äntligen fått pengar! Bikini och lite bas ska inhandlas!

Saknar dig redan sötnos!

24.4 grader i skuggan

Publicerat: 2010-07-02 kl: 11:54:13 i Dagbok

Snart drar jag och denna snygging ner till stranden för några timmars sol och bad, men innan dess ska det städas och damsugas i stugan... Ikväll blir det grilla med vänner!

Äntligen! (Mycket text)

Publicerat: 2010-07-01 kl: 22:24:13 i Dagbok
Nu händer det saker må ni tro, idag vart det stan med pizza och trevligt sällskap för att sedan hämta post och fixa nya körtider. Kollade även upp tider för uppkörning och provskrivande för Andreas men eftersom han ska in i lumpen snart så missar han de i närheten och så får han köra upp och skriva prov när han kommer hem på helgerna istället.

Imorgon blir det grillning med Cattiz och Johan, tar självklart med mig kameran så får ni se lite bilder för en gångs skull från något som hänt! Sen på lördag kommer det sällskap hit, åker båt och vattenskidor och bara tar det lugnt.

Lördagkväll blir det äta ute och se på lite uppträdanden av gamla klasskompisar! Sen söndag har vi inte bestämt något än, det blir förmodligen bara slappa nere på stranden eftersom det ska bli varmt.

Idag har det varit bad det sista under dagen och gud så härligt det var, 24 grader i vattnet och sol!