Tutorial - Lockar utan värmeverktyg!

Publicerat: 2012-08-21 kl: 15:18:57 i Tutorials
Här kommer videon jag laddade upp förra veckan! Hemskt nog har jag glömt att lägga till den här.
Glöm inte kolla i HD! (klicka på kugghjulet och ändra kvalite till 1080p)! 
 
 

Söndagsfilm - Instängd ( The Descent)

Publicerat: 2012-08-12 kl: 16:44:00 i Film & Serier
Speltid: 96 min
Genre: Skräck, Äventyr
Huvudroller: Shauna Macdonald, Natalie Mendoza & Alex Reid

Måste säga att jag faktiskt inte upplevde den här som jätteläskig heller, den var mest läskig så som att det var häftigt att se att man kan komma på en sån här idé. Jag blev liksom inte skrämd med hjärtat i halsgropen snarare än att jag satt och var småäcklad av vissa saker i filmen. 

Söndagsfilm - Hungerspelen

Publicerat: 2012-08-12 kl: 11:39:00 i Film & Serier
Speltid: 142 min
Genre: Action, Sci-Fi, Äventyr
Huvudroller: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson & Liam Hemsworth
 

För alla er som läst böckerna och tänkt att se filmen men inte riktigt vågat eftersom ni är rädda för att filmen inte ska vara lika bra som boken, se filmen. Jag älskade boken, absolut verkligen älskade den och jag har 'ntligen fått se filmen. Den äger! :D

Whats next?

Publicerat: 2012-08-11 kl: 15:39:58 i Dagbok
 
Ja som det står, vad vill ni liksom se nästa gång? Har ju spelat in en del men har inte satt mig ner och redigerat än... Plus att jag sitter på ett mobilt bredband så kan inte ladda upp just nu ändå :( 
 
Förvarnar redan nu för det känns som om det kommer bli en hel del djupare inlägg framöver. Jag vet ju inte riktigt vad jag vill med högskola/jobb/livet just nu så det är mycket tankar och funderingar som flyger runt i huvudet på mig! 

Tampoons for free VIP utskick sommaren

Publicerat: 2012-08-11 kl: 14:45:54 i Dagbok
Sommarens VIP utskick ifrån Tampoons for free var precis mitt i prick, den svenska sommaren har ju varit regning, regnig, regnig. Jag vet inte hur ni har gjort men jag har i alla fall spenderat mycket tid inomhus med film och serier. Så denna passar perfekt in!


Recension: REC

Publicerat: 2012-08-11 kl: 10:53:00 i Film & Serier
Speltid: 78 min
Genre: Skräck, Thriller
Huvudroller: Manuela Velasco, Ferran Terraza & Jorge-Yaman Serrano
 
Lite sådär småseg till en början och inte sådär jätteläskig eller skräck som vissa andra filmer är enligt mig men verkligen helt okej mot slutet. Var ingen film jag skulle valt att se ensam men med sällskap (som dessutom var mer lättskrämt än mig) så var det faktiskt nästan kul!
 

Jag är fast!

Publicerat: 2012-08-10 kl: 10:50:00 i Film & Serier
Hemskt nog började jag att kolla på The Vampire Diaries och nu är jag helt fast. Jag som inte skulle börja på någon ny serie! Har ju så många jag följer just nu och dessutom är jag inte helt i fas med True Blood just nu heller... Utöver det håller jag på och planerar en massa roliga videosar för er med tutorial, info ang framtiden, prat om viktiga saker och lite roliga videosar med! :) Vad vill ni se för tutorial? :) 
 
Borde verkligen se till att inte kolla för mycket på en gång, men det är svårt att hålla sig borta. Kommer upp recensioner inom kort mer inom filmvärlden, har en hel del jag inte skrivit om men sett! 

Framtiden, internet & funderingar

Publicerat: 2012-08-09 kl: 18:41:14 i Dagbok
Anledningen till att jag inte bloggar så aktivt just nu och under perioden som har varit är först och främst att jag inte hade tillgång till internet eftersom jag var hemma hos Andreas och deras modem blev utslaget av åskan.

Utöver det så har jag suttit och hållit tummar och tår för att jag ska komma in på den utbildning jag vill läsa på högskolan. Som det ser ut just nu är jag reserv nummer 21 på webbutveckling och har en anmälan som är under behandling med en distansutbildning som är inom området hälsovetenskap! Så håll tummar och tår för mig att jag blir inringd som reserv när högskolan kickar igång för jag vill verkligen börja på webbutvecklingen! Hälsovetenskapen är också kul men det vore mycket roligare att läsa på campus än på distans.

En fråga till er där ute med är det någon som har läst på distans och hur är/var det? :) Jag är nyfiken men är inte helt säker på att jag skulle ha tillräckligt med disciplin för att verkligen göra skolarbete utan att ha en skola att gå till. Självklart skulle jag ju kunna gå ut till högskolan i staden och sätta mig på deras bibliotek och plugga med men man ska ju kunna sätta disciplin på sig själv hemma också! :)