Semester

Publicerat: 2011-06-27 kl: 22:40:59 i Hjärtats fröjd
Imorgon bär det av till Kreta i en vecka, skriver mer när jag kommer hem och förhoppningsvis kommer en massa tips och fina bilder då med!

Semesterboktipset - De utvalda

Publicerat: 2011-06-25 kl: 22:41:00 i Boktips
En av de böcker som följer med mig till Kreta, ser fram emot mycket läsning i solen!

Säljardags, försöker slappna av!

Publicerat: 2011-06-21 kl: 17:29:00 i Hjärtats fröjd
wehartit

Dagens mål är att bara njuta så mycket av dagen och försöka insupa så många säljknep som möjligt! Håll tummarna för mig så att jag kan få min första sälj min första riktiga jobbdag!

Musik och Chuck

Publicerat: 2011-06-21 kl: 10:45:15 i Stress-av
wehartit

Taggar upp med bra musik inför lång jobbdag! Slutar vid nio ikväll så behöver all energi jag kan få! Nu blir det frukost och ett avsnitt Chuck!

Boots News

Publicerat: 2011-06-20 kl: 21:18:41 i Kroppsvård
För alla er lyckliga som bor i Stockholm, Visby, Huddinge, Nacka, Varberg och Handen så har ni numer ett Boots i er stad! Jag väntar på att de ska få komma till min, favoritaffären nere i London var ju trots allt Boots. Hur som haver, här har ni deras nyhetsblad! Passa på att sticka in näsan och upptäck en fantastisk värld!

Body Butter Duo - The Body Shop

Publicerat: 2011-06-20 kl: 12:19:00 i Kroppsvård
Applicera den lite kraftigare varianten på områden
som armbågar, knän och ben, och använd den lättare
varianten för resten av kroppen. Oavsett vilken variant
du använder verkar den fuktighetsbevarande i upp till
24 timmar.
Applicera den lite kraftigare varianten på områden som armbågar, knän och ben, och använd den lättare varianten för resten av kroppen. Oavsett vilken variant du använder verkar den fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar.
Det känns extra bra att tänka på att förpackningen som används för Body Butter Duo är helt återvinningsbar.
Kom därför ihåg att lämna burken till återvinning när du har njutit klart av innehållet!
Som vanligt använder sig The Body SHop av fair trade ingredienser så njut och tänk på att ni bidrar till välfärd i hela världen!
Tidsinställt inlägg, vid den här tiden befinner jag mig på jobbet!

Måndagens uppdrag:

Publicerat: 2011-06-20 kl: 00:26:27 i Hjärtats fröjd
weheartit

Idag vill jag att ni ska göra någon glad! Helst av allt någon som ni inte brukar prata med eller till och med en okänd person på stan! Sprid glädjen trots att väderprognosen visar regn.

Era favoritböcker inför sommaren?

Publicerat: 2011-06-19 kl: 16:44:06 i Boktips
Vad har ni för tips på sommarläsning? Nu när sommaren är här är ju det allra bästa att lägga sig i en hängmatta, ha lite gung och läsa i sommarsolen! Tipsa mig om era favoritböcker, jag letar mer sommarläsning!
Källa: weheartit

Japan behöver dig och du behöver Japanese Aid

Publicerat: 2011-06-18 kl: 19:45:25 i Kroppsvård
Den japanska jordbävningen, tsunamin och efterföljande kärnkraftkrisen har varit fruktansvärt förödande för Japan och dess befolkning. Familjer har splittrats och hem har rasat samman. 
Lush har 145 butiker I Japan med 1600 anställda som personligen har drabbats av katastrofen. 

Tvålen Japanese Aid är framställd för att hjälpa till med uppbyggnaden av det förstörda Japan och alla pengar som Lush får in på försäljningen går direkt till Fairtrade Touhoku för att hjälpa dem hjälpa fler människor. 

Japanese Aid
Japanese Aid är en tvål formad som den japanska flaggan med doft av tropisk, krämig kokos som passar alla oavsett kön och ålder 
Kostar 89kr för 200g.



Tvålen finns hus Lush och som vanligt när det gäller Lush kan jag garantera att den är helt underbar! Dessutom går det ju till en bra sak, så ut med er och köp och njut av den!

Eragon

Publicerat: 2011-06-17 kl: 20:50:00 i Stress-av
Det blev film igårkväll igen! Mycket film nu senaste tiden men det är ett extremt bra sätt att slappna av på. Här är jag dock lite efter, många har redan sett Eragon och jag såg den först i år. Den är jättebra för oss som gillar fantasy, drakar och lite riddarhistorier!

Det finns även en bokserie, som jag ska se till att ta mig igenom. Ljudböcker here I come, passar perfekt att kunna ta med sig på bussen på väg till sommarjobbet!

Earth Lovers - The Body Shop, doftprov!

Publicerat: 2011-06-17 kl: 18:20:15 i Kroppsvård
Doftprover, endast öppnat flaskorna och luktat på de på det sättet! Ska se till att testa nästa gång jag duschar!

Apricot & Basil - mycket, mycket fräsh doft, inte tung på något sätt utan mycket lätt, fräsch samtidigt som den verkligen luktar skitgött!

Watermelon & Eucalyptus - också en väldigt fräsch doft av vattenmelon blandat med eucalyptus, detta får mig att tänka på en god drink en varm sommardag!

Det allra bästa med dessa flaskor är också att själva flaskan är gjord av 100% återvunnit material! En härligt grön färg på flaskan ger också miljökänsla.

Sju favoriter finns i denna necessär som passar alldeles perfekt att ta med sig på semestern, ut till sommarstuga eller varför inte till gymmet?
1st Skin Food 10ml
1st Foot Balm 10ml
1st Havtorn Hand Cream 10ml
1st Almond Soothing Facial Lotion 5ml
1st Citrus Creamy Body Wash 20ml
1st Pomegranate Regenerating Body Oil 10ml
1st One-Step Cleanser & Toner 10ml

Rekommenderat pris ligger på 119kr och går att hitta hos Kicks, NK och hälsofackhandeln!

Vänner

Publicerat: 2011-06-14 kl: 21:53:02 i Stress-av
Kvällens slappna av innan sängdags blir vänner, serien och just nu är jag i slutet av tredje säsongen! Planen är att ta sig igenom hela 10 säsonger med några avsnitt per kväll!

Gum - Make up store

Publicerat: 2011-06-14 kl: 18:45:00 i Make-up
Make up store lippencil - gum! Den alldeles perfekta färgen för lite mer än vanligt rosa läppar. Jag älskar den, dock äger jag den tyvärr inte, fick testa en av mina vänners en gång och det bästa med läppennor är också att det sitter bergis hela dagen! Förutom om man verkligen slickar sig om läpparna då, men man kanske får fylla på en gång.

Earth lovers - The body Shop

Publicerat: 2011-06-14 kl: 14:01:42 i Kroppsvård
Visste ni att The Body Shop faktiskt har en duschcreme som är helt sjysst mot miljön och gör att du kan starta dagen med ett rent samvete?
Earth Lovers finns i sju olika dofter, Lemon & Thyme, Apricot & Basil, Cucumber & Mint, Melon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Fig & Rosemary och en doftfri! Ni hittar dessa såklart hos The Body shop eller så klickar ni HÄR.
Värt att nämna är att det är helt sulfat-, paraben- och färgämnesfritt!

Toothy Tab, Dirty - Lush nyheter!

Publicerat: 2011-06-14 kl: 10:07:00 i Kroppsvård
Lush lanserar nu begreppet Toothy Tab, tandkräm i tablettform. Lika bra som vanlig tandkräm men med en miljövänlig förpackning. Lush Toothy Tab är fria från SLS.

Dirty 
En tablett med frisk mintsmak som du använder i stället för tandkräm för att få tänderna att bli vita och munnen att kännas fräsch. 
En box kostar 49kr.

Användning: 
1.    Placera en Toothy Tab mellan framtänderna. Bit till för att krossa den.
2.    Blöt din tandborste och borsta.
3.    Skölj munnen väl och spotta.
4.    Ge dig själv ett stort leende i spegeln.
5.    Lämna boxen till återvinning när den är tom.
LUSH är en butikskedja, ursprungligen från England, som tillverkar och säljer färsk handgjord hudvård i lösvikt – precis som i en delikatessaffär. Allt är vegetabiliskt, icke djurtestat och det mesta veganvänligt. Många av produkterna är så pass färska att de måste förvaras i kylskåp. I Sverige har Lush funnits sedan november 1997 och har butiker i hela landet samt postorder.

Jag bara älskar Lush och deras produkter, varenda gång när jag går in i deras butik i Göteborg insuper jag doften och försöker alltid att komma ihåg den tills nästa gång. Hade det inte vorit för studentkassan så hade jag nog haft fullt med lush saker här hemma!

Leap year

Publicerat: 2011-06-13 kl: 21:36:38 i Stress-av
Veckans stress-av blir ett filmtips, jag går och lägger mig och kikar på filmen leap year. Med andra ord, en avslappnande stund på dagen innan det är dags att sova!
Glöm inte att ta hand om era inren där ute! Det är inte bara utsidan som räknas!

Tre steg till snygga ögonfransar!

Publicerat: 2011-06-13 kl: 13:02:00 i Make-up
1. Tämj dina fransar och bryn med en brow & lash comb.

2. Använd en ögonfransböjare för att forma fransarna, böj längst in mot ögat, mitten och längst ut på toppen för att slippa en konstig siluett.

3. Använd valfri mascara och börja längst in mot roten, sick-sacka dig sedan utåt samtidigt som du rullar på mascaraborsten.

Big & Curvy Waterproof Mascara - The body shop

Publicerat: 2011-06-13 kl: 12:25:00 i Make-up
Äntligen är det dags! Big & Curvy Waterproof Mascara ger inte bara fransarna intryck av upp till fyra gånger mer volym, den är dessutom vattenfast, tårfast och kladdfri. Perfekt inte bara för simmare utan för alla som vill ha en mascara som håller för lite mer påfrestningar. Skapa fransar med volym och kurvig definition med Big & Curvy Waterproof Mascara från The Body Shop 145 kr. Du hittar den på hyllorna med start den 23 maj. Perfekt inför sommaren!
Visst låter det helt perfekt? Nya mascaran kommer ifrån The Body Shop och dessutom använder de produkter som har blicit Community Fair producerade. De använder sig bland annat av marulaolja från Namibia och paranötsolja från Peru. I kombination i en mascara håller dessa oljjor fransarna mjuka och fräscha!
Mascaran finns i svart och kostar 145kr!

Black xs

Publicerat: 2011-06-12 kl: 22:57:00 i Kroppsvård
En av mina absoluta favoritparfymer är Paco Rabannes Black XS for her. Dessutom så har den ett minne från Gran Canaria när jag var där med mamma och min syster.
Basdofter: Massoiaträ, patschuli och vanilj.
Hjärta: Hellebore ros och tamarindblommor.
Toppnot: Rosépeppar och tranbär.

Sommarkontoret

Publicerat: 2011-06-12 kl: 12:59:00 i Inredning
Mappen hittar ni HÄR, blocket hittar ni HÄR och boxen hittar ni HÄR. Allting kommer från Åhlens, passar perfekt till lilla sommarkontoret!

Tvättförvaring

Publicerat: 2011-06-11 kl: 22:25:00 i Inredning
Denna ursöta tvättförvaring finns inne hos Åhlens, LÄNK.
Endast 129kr vill de ha för den!

Njuter av livet

Publicerat: 2011-06-11 kl: 21:15:00 i Dagbok
Det är lyxigt chill ute i sommarstugan! Idag har vi hunnit med att möblera om, rengöra och byta gardiner ute i lillstugan (min). Imorgon firar Andreas och jag 18 månader tillsammans så vi ska se till att bara njuta av dagen och kanske till och med bada första gångne för året. Det märker vi då, men jag lever, mår bra och njuter av livet!

MQ - bikini!

Publicerat: 2011-06-08 kl: 10:29:00 i Dagbok
Nu har det varit tyst ett tag härifrån igen, återkommer med mina blivande fynd, (jag ska köpa idag om jag hittar ;) ).
Denna söta bikinin hittar ni inne på MQ, överdelen för 199kr och underdelen för 149kr.

Sponsrat: Hyrbil

Publicerat: 2011-06-05 kl: 17:28:00 i Dagbok

Att hyra bil ska inte vara svårt eller jobbigt, det ska gå snabbt, lätt och framför allt så ska man kunna gå därifrån med en bil som inte är alltför svår att förstå sig på!

Detta tycker jag är viktigt när man hyr bil, men sen finns det många andra faktorer att räkna in, man vill ju ha en snygg hyrbil, den ska vara fräsch, man ska kunna få plats med allting man vill ha med (med andra ord packning och familj). Sen om man kan få hyra häftiga nyare bilar och modeller som man kanske inte skulle haft råd att köpa så är det ju också en rolig sak!

Jag menar vem hade inte velat hyra en cabbe och ta sig en tur runt i Stockholm? Jag vet att om jag inte hade haft min studentkassa just nu hade jag mer än gärna gjort detta i sommar! Planer för en annan sommar är igång med andra ord, en tur med hyrbil genom en storstad!


Uppdateringar

Publicerat: 2011-06-01 kl: 09:16:00 i Dagbok
Så var det slutpillat i bloggkod för denna gången, jag har fixat en blogg med kodningen, men nu är jag istället sugen på att ändra i min blogg! Men inte med koder utan med själva bakgrunden. Så vi får se om det dyker upp några uppdateringar! Igår satte vi för övrigt upp min hylla över tv:n och i måndags kom tvn upp på väggen! Så hemma hos mig händer det saker, det börjar närma sig att jag kan visa det färdiga resultatet! :D