Smart tv-bänk?

Publicerat: 2012-11-26 kl: 12:02:00 i Inredning
Uppifrån höger, Branäs Korg 129kr, Expedit Hylla (kuben) 199kr, Expedit Hylla 2x4 995kr, Expedit hylla 1x5 699kr.
 
Funderar på att ha något sånt här som en tv-bänk. Tänk er dock de höga liggandes och möjligtvis på fötter istället! Vitt är nästan en självklarhet för mig. Ek kommer bli lite för mörkt har jag fått för mig och svart är verkligen något som damm syns på alldeles för lätt. Vitt är snyggt så länge man ser till att inte smutsa ner det med smink (gjorde det på min vita malm byrå i sommarstugan). 
Men jag vet inte, behöver få måtten till lägenheten så jag vet om det går att passa in detta någonstans och sen tror jag att jag behöver provmöblera sängen och soffan (måste fixa den jag vill ha med!) innan jag kommer fram till den bästa planlösningen. Vill helst undvika att hänga upp tvn på väggen eftersom jag gärna kopplar in datorn och jag inte har någon nära tillgång till bord i närheten av tvn. 

Tenta och tentaplugg

Publicerat: 2012-11-25 kl: 20:45:15 i Dagbok
Ledsen över den dåliga uppdateringen men har skrivit tenta (igår) och har en tenta till på lördag så jag måste plugga som en galning! Hinner kanske fixa en liten snabb video till er under veckan! Har ni något speciellt ni vill se? :) 
Funderar på julklappar och ska se till att fixa ihop min egen lista snart med! Måste börja kolla igenom vad jag har hemma inför flytten också så det är rätt mycket just nu.

Sims

Publicerat: 2012-11-21 kl: 22:37:16 i Dagbok
Tro mig ni har inte missat så mycket idag för det har inte hänt så mycket ;D Har suttit och pluggat i princip nonstop sen jag gick upp, lagade första målet mat vid halv tre (!), köttbullar med makaroner! ^^ Typisk tentapluggs och studentmat! Skitgott dock!
Jag har bokat tid för vaccination mot HPV och jag har tagit mig igenom typ all litteratur jag behöver inför tentan. Borde börja repetera men klockan är mycket och ledighet är bra för hjärnan!
Så nu installerar jag Sims istället ;)

Polisanmälan och vaccinering

Publicerat: 2012-11-21 kl: 10:08:00 i Dagbok
Bild på sushi ifrån en av alla sushisug som tagit mig och Andreas till närmaste sushirestaurang!
Dagens planer är att fortsätta med tentaplugget, polisanmäla min cykel som har blivit stulen och ringa vårdcentralen för att boka in första dosen med HPV vaccin. Är sjukt sugen på sushi dock och jag har fått hem nya datorn nu med så nu kan jag äntligen faktiskt redigera videosar så jag kanske skulle ta och spela in något igen. Är det något speciellt ni vill se? :)

Serierna jag följer!

Publicerat: 2012-11-19 kl: 22:47:35 i Film & Serier
Sett att en del andra gör liknande listor så här kommer min, dessa är de serier som jag följer på en veckobasis just nu! 
 
Måndag:
The Simpsons- klassiker, alltid bra till när man äter eller bara allmänt samtalsämne!
Family Guy - har inte sett igenom alla men jag följer de nya avsnitten som släpps.
 
Tisdag:
How I Met Your Mother - är egentligen skitbra men man börjar tröttna. Kom igen Ted visa oss vem din fru är!
90210 - Var en serie jag började på i våras och tog mig igenom rätt fort, inte lika spännande nu som i början men fortfarande sevärd.
Gossip Girl - läser även böckerna men inte samtidigt som serien är igång, det blir bara fel eftersom det inte är helt 100% synkat med personer och namn osv.
2 Broke Girls - Skitkul! Se den!
 
Onsdag:
Raising Hope - Urgo den med, se den!
Hart of Dixie - härlig för alla som gillar Rachel Bilson, bara att slå sig ner och ni har några timmar med härlig glädje framför er.
New Girl - Började kolla, slutade kolla, började kolla igen. Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den eller bara stör mig på den.
Happy Endings - har bara sett avsnitt 1, håller på och tar mig ikapp på denna!
Dont trust the b---- in apartment 23 - Skitkul den med!
 
Torsdag:
Modern Family - Charmig måbra serie!
Nashville - Inte riktigt ikapp denna heller, tog mig någon vecka att faktiskt se hela avsnitt 1 så jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta med denna.
 
Fredag:
The Big Bang Theory - Lika charmig som 2 Broke Girls. Se!
Vampire Diaries - Håller på och tar mig ikapp fortfarande, började se denna i somras och har bara en säsong att ta ikapp.
Up All Night - Charmig, kul, enkel att se när man inte vill tänka eller anstränga sig alltför mycket.
Greys Anatomy - Följt det sen start, måste ju fortsätta!
Glee - Min måbra serie! Går inte att missa och gör mig alltid (9 av 10 fall superglad)!
Scandal - Sett första avsnittet, funderar på om man ska ta och fortsätta eller om jag ser på för många serier? ;)
 
Lördag:
Tomt! 
Haven om jag tar mig tid och börja på någon ny.
 
Söndag:
Once upon a time - Trevlig serie som jag ser på tillsammans med pojkvännen.
Merlin - Har inte kommit igenom säsong 1 än!
 
Övriga serier som för tillfället inte är igång:
Doctor Who, Game of Thrones, Anger Management, Downton Abbey, Kendra, Mrs Browns Boys, Pretty Little Liars, Smash, Sherlock, Suits, The IT Crowd, True Blood.
 
Serier jag har sett igenom och som är avslutade:
Best Friends Forever, Camelot, Charmed, Chuck, Friends, Kyle XY, Little Brittain, Little Brittatin USA, One Tree Hill, Sabrina the teenage Witch.
 
Serier jag ser igenom som är avslutade:
7th Heaven, Drawn Together, House, Scrubs, Sex and the City.
Om ni tycker att jag ser på för mycket serier får ni klaga på att jag pluggar bra till något på tvn! ;)
Vill ni veta mer om vad jag tycker/tyckte om någon av de serier jag inte har skrivit något om är det bara att kommentera!

Veckans Film - LOL

Publicerat: 2012-11-18 kl: 22:11:15 i Film & Serier
LOL, filmen som jag hört så mycket om ifrån människorna runt mig som gillar Miley Cyrus lika mycket som jag gör! Kan inte säga något elakt om filmen eftersom den är sådär lagom småmysig och helt underbar som alla hennes filmer brukar vara. Vill ni ha spoilers och handling kika in på IMDB där dom bara har gett betyget 3,5. Enligt mig är det snarare en 4 av 5!

Tampoons for free Vip Aco cleansing mousse

Publicerat: 2012-11-18 kl: 21:37:00 i Kroppsvård
Denna produkt har skickats hem till mig via en sponsor. Jag har alltså inte betalat något för detta.
 
Månadens vip utskick ifrån Tampoons for free kommer i samarbete med ACO som skickar ut ett produktprov på deras nya cleansing mousse. Jag har bara hunnit prova den några gånger men jag har redan ett mycket positivt intryck av den. Man får även med en kupong som ger rabatt om man köper cleansing mousse via apotea.se
HÄR kan ni få köpa cleansing mousse för bara 35kr inklusive fri frakt! Glöm inte att skriva in kampanjkoden acointim.

PS Glöm inte att Tampoons for free och Reddville är samma sida! DS

En önskelista inför jul kommer!

Publicerat: 2012-11-15 kl: 12:23:10 i Dagbok
I eftermiddag var tanken att jag skulle ta mig tid att göra en visuell lista med vad jag önskar mig inför jul! Eftersom jag flyttar hemifrån i början av året så kommer det att vara mycket "tråkiga" saker som är bra att ha. Men det innebär mindre inköp för mig så det är bara rent ut sagt toppen!
Nu ska jag tillbaka till pluggandet, jag har ett mål idag och det är att ta mig igenom en av mina böcker jag har inför tentan nästa helg!

Veckans serie #1

Publicerat: 2012-11-13 kl: 14:39:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
Har fastnat helt i House. Började kolla på det hemma hos Andreas och nu är vi fast. Eller ja, Andreas har redan sett serien så vi ser igenom den igen! :)  Man får följa Doktor House som tar sig an exceptionella fall och löser dom (?) med hjälp av sitt team. Man får följa med i hans resa genom sitt beroende av painkillers och allting runt omkring. Jag har bara sett säsong 1 men nu ger vi oss snart in på säsong 2. 
Film & Serietips är i övrigt den nya varianten av Söndagsfilm kategorin och här kommer det att dyka upp veckliga tips på filmer och serier.

Dessa produkter är tillhandahållna för recension. Jag har alltså inte betalat för dessa.
 
Champneys är ett märke som Boots tog in i sitt sortiment i våras. De gjorde stor succé i Storbrittanien och 43 produkter har lanserats i Sverige. De innehåller vårdande ingredienser som honung, sesamolja, jojobaolja, mandelolja och så vidare. Utbudet är brett, alltifrån rengöring, lotion, sockerskrubb, bubbelbad, oljor och sprayer.
Lotionen tycker jag mycket om. Den är härligt krämig och lätt att få upp, doften är helt underbar! Man blir dock lätt fet i huden under en halvtimme efter att man har smort in sig så man borde hålla sig ifrån att ta på sig kläder eller smörja in sig tunnare.
Betyg: 3 av 5
 
Scrubben jag fick hem är en sockerskrubb, alltså smälter den på huden när man använder den. Jag tycker om konsistensen och doften men samma sak här man blir lätt oljig och detta kan vara något som vissa inte tycker om. Jag har inga problem med det eftersom det ändå är i duschen och jag brukar använda mig av duscholja. Denna tycker jag dock sitter i rätt länge. Oljigheten försvinner efter några minuter när man torkat av sig men doften sitter kvar lite subtilt och efter insmörjning med lotionen efteråt är huden sjukt len och härlig!
Betyg: 4 av 5

Garderobsart

Publicerat: 2012-11-12 kl: 18:55:12 i Inredning
Insidan av min garderob är verkligen hur tråkig som helst, ni vet det där vita som bara är. Garderoben är i övrigt från Ikea, vet inte vilken serie men vanliga dörrar. 
Eftersom den är just så tråkig och det känns som om jag springer i min garderob tusen gånger per dag så bestämde jag mig för att göra den lite mer trevlig. Alla bilder och kommer ifrån tumblr.com från justgirlythings. Utskrivet och uppsatt för att det är saker som inspirerar mig / saker som jag gillar och tycker om. Jag kommer ju att flytta ifrån denna garderob så jag har inte riktigt kommit på något bra ställe att få med mig mina bilder. Har ni några tips på vart jag skulle kunna fortsätta med detta kollage i min lägenhet? Jag har ju klädkammardörren men den är inte så ofta jag kommer att ha öppen eftersom den tar en massa plats.

På onsdag skriver jag kontrakt!

Publicerat: 2012-11-10 kl: 03:01:18 i Inredning
På onsdag skriver jag på kontrakt för denna fina, lilla och mysiga lägenhet! Köket ska målas om och hallen ska fixas till lite med mattan och väggarna, sen vill jag göra om i klädkammaren för att ljusa upp men det är bara i planeringsstadet med det sista eftersom det är en hyresrätt och jag inte får göra precis vad jag vill. 
Såhär hade jag i alla fall tänkt mig möbleringen, kommer att få skala av mycket! Har inte plats för bokhyllan eller skrivbordet eller min stora byrå så det är mycket som ska bytas ut och mycket som ska köpas in. Det är inte lätt att flytta hemifrån! I samband med detta kommer jag även att skapa en ny kategori för inredning, det är typ det enda jag är galen i utöver skolan just nu. Kan ju lika gärna dela med mig här och ge er tips längs med vägen :)
Just det, angående vattenmärket på bilderna, på hemsidan Styleroom.se finns jag med ifall ni vill följa mig där!