Kronans Droghandel julsenap!

Publicerat: 2011-11-30 kl: 13:57:39 i Hjärtats fröjd
Visste ni att Kronans Droghandel också har Senap? Denna är helt gudomlig på julskinka! Faktiskt anledningen till att jag själv lärde mig att äta julskinka med senap i helgen. Helt otroligt för att vara mig, har alltid ätit skinka utan senap men denna var grymt god på, mild i smaken, grovkorning och alldeles, alldeles underbar!
Dessutom är det en grymt fin burk! Föredrar man glasburk finns detta också, porslinsburken (ovan) ligger på 280gram och kostar 69kr, glasburken ligger på 175gram och kostar 39,90kr.
5 av 5
Utöver senapen har Kronans Droghandel också saffran, flytande glukos och pepparmyntsolja.

Burt´s Bees på Kronans Droghandel

Publicerat: 2011-11-29 kl: 21:01:14 i Kroppsvård
Innan den förfärliga stormen som drog över oss kom så lyckades jag hämta ut några härligheter från Burt´s Bees, de finns inne på Kronans Droghandel för er som letar efter det i Sverige i fysiska affärer! :) Ska testa dem idoget och återkomma med tre recensioner åt er!

Oriflame släpper ny parfym!

Publicerat: 2011-11-25 kl: 13:09:00 i Kroppsvård
Oriflame presenterar en doft för oss som har en svaghet för det söta i livet, Delicacy Eau de Toilette. Oriflame beksriver doften som fminim, chic och sprudlande med en ljuvlig kombination av svarta vinbär, hallon och lika förförande som spännande vaniljbourbon.
Själv är jag inte mycket för svarta vinbär men med kombon med hallon kan den här bli riktigt spännande!
(Bilden ligger på sidan och har en reflektion under sig), flaskan är formad som en söt ros!
Den världsberömda konditorn Chrisphe Michalak och parfymören Marie Salamagne har samarbetet och fått fram Delicacy, Christophe fångade snabbt uppmärksamheten i den kulinariska världen med sina uppfinningsrika tolkningar av klassiska bakverk. Christophe ser sig själv som en couture designar i bakverkans värld, han klär desserter istället för kvinnor. Han har arbetat på några av världens mest kända hotell, bland annat Hotel Plaza Athenée i Paris där hans signaturefterrätt "Power Flower" föddes, det vackra bakverket är också inspirationen bakom doften i Delicacy Eau de Toilette.
50ml har ordinare pris på 270kr.
Perfekt till julklapp för övrigt, parfym är alltid roligt att få och jag tror denna flaskan kommer gå hem hos många!

Veckans stress-av låt!

Publicerat: 2011-11-25 kl: 10:12:08 i Stress-av
Slut ögonen, lyssna, njut! Försök att slappna av mellan varven i fredagsstädningen eller vad ni håller på med. 
Den underbara låten kommer ifrån avsnittet när Glee klubben sätter upp musikalen West Side Story. Några avsnitt bakåt men fortfarande lika bra!

Recension: Den mest förbjudna

Publicerat: 2011-11-24 kl: 22:20:58 i Boktips
Författare: Julia Justiss
Genre: Historisk Romantik
Längd 315 sidor
Betyg: 5 av 5
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2009
Jag älskar denna sortens böcker, enkla som gör mig glad ända in i hjärtat! Lite lätt förutsägbara men vägen till slutet är aldrig densamma! Man får följa en föräldralös flicka in i den engelska societeten med hennes rädsla/hat mot män. Boken sluter helt underbart ;)

Mmmmmm!

Publicerat: 2011-11-23 kl: 20:17:30 i Stress-av
Detta har jag gjort nu ikväll! Ska njutas av medans vi kikar sista avsnittet av Bron som sänds på SVT1 21:00, det allra bästa med bästa sällskapet! Se till att njuta av er lilllördag, dagens stress-av tips är alltså att baka något gott till ett bra tv-program. ;)

Läser just nu:

Publicerat: 2011-11-23 kl: 12:33:23 i Boktips
Började faktiskt på denna igårkväll när jag var riktigt seg! Läser den på engelska för ovanlighetens skull!
Hur brukar ni göra, läser ni hellre på engelska eller svenska?
Vad tycker ni om Vampire Diaries serien och böckerna, vilket är bäst?

Recension: Lumene Waterproof Eye Makeup Remover

Publicerat: 2011-11-22 kl: 20:50:00 i Make-up
Här har vi en riktig pärla och samtidigt en himla jobbig typ! Jag älskar hur enkelt den tar bort min ögonmakeup. Det är enkelt att applicera på bomullstuss/rondell, enkelt att "gnugga" bort mascara och ögonskugga med och enkel att skölja bort. Förutom när man får den oljiga biten i ögonen och det tar en liten stund innan man ser ordentligt igen.
3 av 5.
Det är skitjobbigt att få olja i ögonen! Helt enkelt förstör det annars det så fina betyg denna skulle ha fått!

Hungerspelen + ge mig era bästa boktips!

Publicerat: 2011-11-22 kl: 12:52:21 i Boktips
Får ta och be om ursäkt men internet dog så det blev en ofrivillig bloggpaus, nu när jag är hemma (i skolan för tillfället) så har jag internet igen så nu kommer min planerade bokspecial upp!
Vill ha era allra bästa boktips så att jag kan sätta upp de på önskelistan inför jul och så att jag har några böcker att plöja igenom på jullovet!
Ett tips jag nyligen fått in är Hungerspelen, det är en serie av böcker i tre delar och i vår kommer filmen!

Snabb uppdate!

Publicerat: 2011-11-19 kl: 21:08:12 i Dagbok
Snabb uppdatering, eftersom jag är iväg på lan blir dygnsrutinen någorlunda väck. Så uppdaterar er bara lite snabbt med vad vi har gjort idag, paintball, massa spelande, dusch, tvätta bort kulrester i håret ;) Se till att kunna spela mer och köpa mat för resten av helgen! :)
Hoppas att alla ni har en superbt bra helg!

Recension: En mini-shopaholic i mammas fotspår

Publicerat: 2011-11-18 kl: 18:26:29 i Boktips
Författare: Sophie Kinsella
Genre: Roman
Längd: 400 sidor
Betyg: 3 av 5
Utgiven: 2011
Den femte boken i shopaholic serien och tyvärr tycker jag inte att denna är lika bra som de andra fyra. Den är lika välskriven men på något sätt känns det segt, man fastnar inte i boken på samma sätt som man tidigare gjort.
Det är fortfarande en het okej bok men den tilltalade inte mig på samma sätt som de andra. Därav det låga betyget!

Bokspecial upcoming!

Publicerat: 2011-11-18 kl: 10:17:30 i Boktips
Vi kör på liten bokspecial i helgen, har en hel hög med recensioner laddade för er! Dessutom har man ju tid till att läsa nu när det inte är så mycket skola på dagarna, det är ju helg av en anledning ;) Självklart kommer det några skönhetsrecensioner också! :D

Vad vill ni se mer av?

Publicerat: 2011-11-17 kl: 10:48:09 i Hjärtats fröjd
Supergoda scones blir det ikväll var tanken! I övrigt sitter jag i skolan just nu och har programmeringsgenomgång, jobbigt värre med att hänga med men lite övning så sitter det snart! Med andra ord jag är fullt upptagen idag igen.
Pack inför helgen.
Läsa på arv inför programmeringen.
Samhällsinlämningen.
Fota alla produkter som ska recenseras.
Förbereda helgens inlägg.
Eftersom jag ska iväg på Lan i helgen så kommer jag förbereda alla inläggen med både text och bild så att det bara är att publicera, så passa på nu, vad vill ni se mer av?

Veckans stress-av

Publicerat: 2011-11-16 kl: 20:29:07 i Stress-av
Stress-av tips, True Blood! Precis börjat på säsong 4 så nu är jag snart ikapp ;) Kommer definitivt hinna ikapp under helgen i alla fall när jag är iväg på lanet!

Recension: Oriflame - Oasis Nail Polish Purple Mosaic

Publicerat: 2011-11-16 kl: 10:12:00 i Naglar
"Vackert nagellack i skimrande syrénlila nyans som läckert bryter av men ändå matchar perfekt till läppstiftet."

Finns även i färgen Marrakech Wood som är en grym metallisk-skimrande-rostbrun nyans. Priset ligger på 115kr vilket jag tycker är rimligt nog, förpackningen är grymt snygg och det är mycket man får för pengarna!
Lätt att måla på, lagom stor pensel/borste. Dock behövs 3-4 lager om man vill ha ett täckande resultat. Ser bra ut både som täckande och semitäckande. Kan med fördel användas till en glittrig fransk manikyr med vit tipp (eller lila tipp) för att piffa upp det hela!
Betyg: 4 av 5, jag hade velat ha det mer täckande och att det skulle hålla längre. Redan efter två dagar flagnade det längst upp i toppen.

Paket del 3

Publicerat: 2011-11-15 kl: 21:03:38 i Kroppsvård
ELW serien lanserades av Apoteksgruppen i somras och det är en hud- och hårvårdsserie som är baserad på indredienser som är skonsamma för miljön och med Svanens samt Astma- och Allergiförbundet rekommendation.
Produkterna är milda och skonsamma eftersom många av oss svenskar lider av eksem eller känslig hud. Eftersom ELW: s produktsortiment är Svanenmärkt innebär det att produkterna när det gäller innehåll och förpackningar uppfyller EU: s kosmetikadirektiv för minsta miljöbelastning!

Låter superbt, doftar superbt, ska testa lite mer innan jag återkommer med en recension!

Recension: Apoteket Hjärtat julté

Publicerat: 2011-11-15 kl: 09:52:00 i Hjärtats fröjd
Apoteket hjärtat har nu dessa julprodukter ute i butik!
För en snabb recension av téerna fortsätt att läsa ;)
Rooibos téet luktar alldeles gudomligt! Tyvärr brister det i smaken eftersom det inte smakar så mycket, men det är ändå gott! Betyg 3 av 5, här kan man lägga till lite socker och mjölk och man har en toppenkopp men té ska vara gott utan också.
Det svarta téet smakar som alla svarta téer gör mycket av just té. Detta luktar också gudomligt gott, det håller i smaken men jag drar gärna till en slatt mjölk också. Jag är inte mycket för svart té eftersom det smakar just té och inte det som blivit smaksatt. 3 av 5 får det också.
Tyvärr har jag inte hunnit prova glöggkryddan än men jag ser fram emot det, man ska krydda en flaska rödvin med den lilla flaskan och sen dricka, uppvärmd eller kyld!

141111

Publicerat: 2011-11-14 kl: 14:41:15 i Dagbok
Vi har äntligen lyckats få upp högtalarna i köket, samtidigt som listerna åkte upp! För er som inte hängt med så länge så flyttade vi i februari i år så nu kan vi lyssna på musik med bra ljud där också! I övrigt ska jag idag iväg till gymmet och sen städa när jag kommer hem, ska även städa bland mitt smink och rensa så bilder kommer! Hinner kanske också spela in en video med ett supertips!

Sorry!

Publicerat: 2011-11-13 kl: 22:26:00 i Dagbok
Först och främst, förlåt! Bloggen har nästan legat nere (jag med för den delen), i fredags fick jag en hemsk migrän så det blev sängen och sova bort den i princip hela dagen! Sen på lördag när den äntligen var borta skulle vi ut och fira min klasskompis som fyllt 18 och en annan vän som fyllt 20 så det var bara att skynda sig med att göra sig iordning och iväg! Sen har jag och Andreas bara segat järnet idag, den obligatoriska bakispizzan intogs först på kvällen så nu är vi någorlunda återställda och ser fram emot att gymma imorgon! Hemskt nog finns det ännu inga bilder på partyt, hade inte med mig kamera själv heller så ni får gott vänta på att se min grymma sminkning ;)
Dessa godingar blev en del av min sminkning och jag kan bara säga att jag älskar kvaliten den höll hela kvällen!

Paket del 2

Publicerat: 2011-11-12 kl: 16:09:57 i Hårvård
I slutet av september och början på oktober släppte Dove en helt ny serie för torrt hår. Dove Nourishing Oil Care har en unik formula av viktlösa oljor som snabbt ska tränga in i håret utan att göra det fett. Vid daglig användning så ser produkterna till att återställa torrt och frissigt hår genom näring och förebyggande av fuktförlust. Med Doves nya serie kan alla få ett mjukt och glansigt välmående hår!

Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam - Ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Den unika vit- och guldrandiga formulan består av balsam med inpackning som gör även mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Appliceras efter schamponering istället för vanligt balsam, massera in i hårlängderna och skölj ur. 180 ml kostar ca 37kr.

Dove Nourishing Oil Care Inpackning - Ger torrt och frissigt hår näring på djupet för ett mjukt och glänsande resultat. Använd en gång i veckan, applicera efter schamponering koncentrerat på torra toppar, låt sitta 3-5 minuter och skölj ur. 200 ml kostar ca 45kr.

Paket del 1

Publicerat: 2011-11-10 kl: 20:13:31 i Hårvård
Sacha Juan har nyligen släppt nya produkter, Intensive Repair schampoo & conditioner. De är intensivt vårdande och hjälper till att återuppbygga håret, de är också baserade på en mycket hög koncentration av Ocean Silk Technology och innehåller UV-filter så de skyddar mot solen! Har bara öppnat och luktat på dem än men Oh My God vad det luktade gott! Båda flaskorna ligger på 250ml och går just nu att fynda inne på Kicks för extrapris! De har nämligen REA så spring in och lukta på dem! Normalpris för Shampot ligger på 145kr (109kr på Kicks online), balsam 120kr originalpris (89kr på Kicks online).

Harry Potter (pottade upp mitt rum)

Publicerat: 2011-11-10 kl: 10:37:31 i Hjärtats fröjd
Första bilden är på dörren! (Dumble door) ^^
Tyvärr åkte de när eftersom klistret var så dåligt på dem! Ska sätta upp nya när jag kommer hem ;)

Avslappningstips!

Publicerat: 2011-11-09 kl: 20:53:27 i Stress-av
Det damp ner en del härliga paket i postlådan idag så är fullt upptagen med att fota, bilder kommer imorgon! För snart börjar Bron! SVT 1 21:00, se det ;)

Vänner

Publicerat: 2011-11-09 kl: 15:55:02 i Film & Serier
Det finns 10 säsonger, se dem säger jag bara. Det är skitbra! Blir även mitt söndagsfilmstips! Det kommer dock mer i helgen för jag planerar att se mycket film! :D

Australian Bodycare - kroppsvård

Publicerat: 2011-11-09 kl: 10:30:00 i Kroppsvård
ABC Body Wash - En frisk och stimulerande kroppstvätt för daglig användning. Speciellt effektiv för problem hy som behöver djupare rengöring av porer, tar bort smuts och överproduktion av fett. Den naturliga Tea Tree Oljan hjälper till att reparera det naturliga solskyddet hos din hud. Hudvänligt pH. Passar alla hudtyper. Applicera på fuktad hud. Tvätta hela kroppen, skölj noggrant.

ABC Body Lotion - Denna lätta lotion med naturlig Tea Tree Olja är lämplig för alla hudtyper men extremt effektiv i behandling av öm, torr och sprucken hud. Kan användas för att lindra solskadad hud, vid rakning, vid vaxning och förhindra inåtväxande hår. Massera in lotionen på rengjord hud. Använd varje dag.

ABC Intensive Skin Cream - En rik och återfuktande kräm som mjukgör och lenar torr och sprucken hud. Tea Tree Olja hjälper huden genom att återställa fuktbalansen och förebygger irritation. Massera in försiktigt. Användes vid behov.

ABC Tea Tree Oil Antiseptic - Stryks på huden efter behov flera gånger dagligen med en bomullstopp. Får endast användas på huden. Får inte användas i ögon, öron eller mun. Hålls borta från barn.

Recension: Oriflame - Oasis Lipstick, Earthy Tangerine

Publicerat: 2011-11-08 kl: 17:47:00 i Make-up
Mycket krämigt, lätt att applicera och relativt bra hållbarhet. Tror dock att hållbarheten sänks lite på grund av just krämigheten så man får fylla på med färg efter att man ätit (som man brukar få) och efter några timmar. Krämigheten gör också att man lämnar många spår efter sig, men i övrigt är det en riktigt härlig färg, lätt att ta bort och lätt att applicera.
Betyg: 3 av 5, lämna spår och hållbarheten sänker betyget lite, annars är förpackningen snygg, smidig och genomtänkt!


Vid applicering // Efter några timmar, skimmret ligger kvar men färgen har nästan försvunnit.

Paket från Apoteket Hjärtat

Publicerat: 2011-11-08 kl: 10:15:00 i Kroppsvård
Detta underbara paket hämtade jag ut igår, ska bli spännande att få testa duscholjan! Chokladen gav jag bort till min pojkvän, själv äter jag ju tyvärr inte godis! ;)

Dagens Look!

Publicerat: 2011-11-07 kl: 20:30:00 i Make of the day
Dagens smink bestog av Idun foundation, Idun ögonskugga Sommargyllen och Idun highlighter Vildkaprifol!
Mascaran var Max Factor Masterpiece.
Såhär snygg är jag på måndagar när jag tvättar för övrigt ;)

Isadora släpper nyheter i Red Rush kollektionen!

Publicerat: 2011-11-07 kl: 15:10:57 i Make-up
Här har ni hela Red Rush kollektionen, Isadoras Holiday Makeup kollektion!
I år har det tillkommit åtta nya färger!
86 Leopard, 87 Golden Fig och 88 Peacock är alla tre nya färgkombinationer och kostar 119kr styck.
652 Gold Sparkles, 727 Merry Red (NY!), 728 Black Galaxy (NY!) nagellacken går på 69kr styck.
30 Gold, 31 Silver, glitter eyeliners går på 95kr.
61 Gold Rush (NY!), 62 Sugar Rush (NY!), läppglansen går på 99kr styck.
148 Red Rush (105kr), 59 Merry Red (115kr).
31 Prime Red (NY!), läpppennan kostar 69kr.
09 Gold Vanilla kostar 120kr. Build-Up mascara Extra Volume 115kr.
Hela den här kollektionen gör att jag får julstämning i hela kroppen! Mysigt värre, allt det guldiga, glittriga, det röda och trio ögonskuggorna, jag gillar vad jag ser!

Lumene Waterproof Eye Makeup Remover

Publicerat: 2011-11-06 kl: 22:57:00 i Make-up
Denna goding fick bli mitt nästa offer för sminkborttagning! Än så länge gillar jag denna, men måste testa den lite mer innan jag bestämmer mig. Imorgon kan ni se fram emot mer mineralrecensioner och tips! Ska bara fota produkterna åt er ;)

Söndagsfilm - Transformers

Publicerat: 2011-11-06 kl: 13:52:21 i Film & Serier
Speltid: 144 min
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Huvudroller: Shia LaBouf, Megan Fox & Josh Duhamel

Enligt pojkvännen så var jag konstig som inte sett denna tidigare så sagt och gjort vi såg den! Måste säga att den faktiskt är bra. Actionfilmer är också bra i denna tjejens värld ;)
Betyg: 4 av 5, inget wow men bra!

Apoteket Hjärtat släpper nya julprodukter!

Publicerat: 2011-11-05 kl: 20:20:16 i Hjärtats fröjd
Apoteket Hjärtat släpper i samband med julfirandet ett julpaket innehållande två téer, ett svart med smak av saffran och rosépeppar och ett rooibos med smak av kardemumma och kanel. De släpper även en glöggkrydda som du blandar med rödvin för att få en rödvinsglögg. Dess produkter kommer ut i affären hos Apoteket Hjärtat vecka 46 så om två veckor får ni springa ut och köpa på er té för de båda är jättegoda!

IDUN Paket!

Publicerat: 2011-11-05 kl: 14:33:08 i Make-up
Dessa godingar har jag fått hem ifrån märket IDUN, det roliga är att IDUN bara har funnits ute på marknaden i ett halvår och fått ett jättesving uppåt!
Singelskuggan Sommargyllen, 129kr, highlighter skuggen Vildkaprifol 129kr, ögonskuggsbortse i Taklonhår 99kr, Macara Silfr 199kr. De flesta av dessa finns att köpa ute på Apoteket, enda stället ni kan hitta de på just nu på grund av höga krav på ingredienserna och det är bara Apoteket som har dessa krav. Så spring in på Apoteket och om ni undrar över något fråga personalen!

IDUN lanserar mascaran Gull

Publicerat: 2011-11-04 kl: 21:38:00 i Make-up
Mascaran Gull har kommit ut i butik! Mascaran är oftalmologiskt testad och har vårdande egenskaper med tillsatt E-vitamin och andra antioxidanter. Gull är välanpassad för de som har allergier eller använder kontaktlinser. Borsten är något större och speciellt lämpad för tunna ögonfransar som vill se naturligt fylligare ut och få mer volym!
Nu har mascaran Gull äntligen kommit ut i butik!
Gull är oftalmologiskt testad och har vårdande egenskaper med  bland annat  tillsatt E-vitamin och  andra
antioxidanter. Mascaran är välanpassad för de som har allergier eller bär kontaktlinser.  Gull har en något
större borste och är speciellt lämplig  för dig med tunna ögonfransar som vill  ha naturligt fylligare  fransar
med mycket voly

Hämtat paket!

Publicerat: 2011-11-04 kl: 13:19:07 i Dagbok
Håller på och packar för att spendera helgen borta, var och hämtade ut lite trevliga paket nyss och dessa godingar får åka med. Apoteket hjärtats mörka choklad och Iduns foundation! Kommer mer info om dessa godingar när jag kommit fram. Nu ska jag springa iväg till Optikern så han kan se om det skett någon förändring på mina ögon under året jag haft glasögon!

Glitter Graffiti!

Publicerat: 2011-11-03 kl: 17:26:47 i Naglar
I veckan kommer nya Graffiti nagellack ut, med glitter! Hur häftigt är det inte? 
Själv äger jag inga graffiti lack alls, men överväger starkt att införskaffa några nu när det finns med glitter! Älskar glitter!
Som vanligt är det baslack som gäller, torka det, sen på med graffiti lack och vänta 30 sek. På med ett topplack och voila du kan ha dessa:
Lacken kostar 69kr styck och finns i de fyra färgerna ovan, Gold Bomb (811), Silver Flicks (812), Pink Fame (813) och Mad Blue (814).

Recension: Make Up Store Wonder Powder

Publicerat: 2011-11-03 kl: 13:34:00 i Make-up
Ingen favorit och enligt mig absolut inget som är värt att lägga pengarna på. Tyvärr! Hört så mycket gott om Make Up Stores puder och just Wonder Powder sägs vara riktigt bra. Allt annat jag provat och har från Make Up Store är jättebra och pigmentrikt och har bra kvalité. Jag blir glansig i T-zonen på nolltid och den täcker inte som jag vill, den är svår att arbeta med och det kommer alltför lätt för mycket puder i locket.
Betyg: 1 av 5.

Recension: Maybelline Pure Mineral Foundation

Publicerat: 2011-11-02 kl: 20:39:00 i Make-up
Detta är den foundation jag brukar använda dagligen (vilket ni ser på att burken har börjat spricka), mycket lik I.D foundationen som finns att köpa så det är ett budgetalternativ! Den täcker bra, det är lätt att få ut rätt mängd i burkens lock, burken håller länge eftersom det är en stor burk och den är lätt att applicera.
Betyg: En budgetfavorit här på Fashioncut, 5 av 5!

Glöm inte bort era drömmar!

Publicerat: 2011-11-02 kl: 15:03:00 i Stress-av
Weheartit
Glöm inte bort att det är viktigt att drömma och sätta upp mål för er själva, det är viktigt att tillåta sig att drömma om hur man vill ha det! Exempelvis den där trappan, vore underbart att ha en sådan! Så dröm er bort i en serie, kolla på bilder, läs en bok eller se en film ikväll! (självklart under tiden ni läser recensioner på bloggen ;) Kommer en till i mineralsminkstemat ikväll)!

Sponsrat: Oddsjakten

Publicerat: 2011-11-02 kl: 11:09:57 i Dagbok

Odds, ni vet de där små rutorna på TV:n som kommer upp när det är handboll, fotboll, ishockey eller något annat liknande sportsmässigt som man kan betta på? Det är inte bara störande saker det är faktiskt ganska spännande, man kan ju vinna pengar på att satsa på rätt lag eller rätt antal mål som blir gjorda i matchen eller liknande!
Det roliga är ju också att ju mindre sannolikhet det är att man har rätt desto mer får man tillbaka (oddsen emot sig), men det gäller att lägga sin satsning vid rätt stund och självklart på rätt lag/mål.

Själv har jag ingen erfarenhet av detta, jag har ju knappt hunnit vara arton! Men det skulle kunna vara något jag kan tänka mig att testa på, jag kollar ju ändå redan på sport så varför inte ha turen med sig och vinna lite pengar på vägen dit! Det hade ju varit kul!


Oktobers recensioner!

Publicerat: 2011-11-01 kl: 16:39:00 i Dagbok
Smink:
TiKEi Mineral Foundation
Lumene Natural Code Mineral Powder
Lumene Mineral Powder Foundation
Lumene Natural Code 2 in 1 Powder Makeup
Lumene Natural Code Matt Makeup Foundation
Garnier Roll-on Anti dark-circles
Too Faced - Violet Femme
Too Faced - Shadow brushes

Filmer:
Pirates of the caribbean, on stranger tides!
Bridesmaids
Love, Wedding, Marriage
Poppers Pingviner!

Kroppsvård:
Weleda Citrus Creamy Body Wash
Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil

Böcker:
Den Äldste - ljudbok
Johan Theorin - Nattfåk

Upcoming!

Publicerat: 2011-11-01 kl: 12:48:00 i Dagbok
Idag är det en tripp till Göteborg som gäller för mig och Andreas, vi ska äta gott och strosa runt i affärer och så! Har tidsinställt ett inlägg med sammafattning av Oktobers recensioner så klicka er in på dem (vid fyra) och catch up på de du missat! Idag bär jag Oriflames läppstift från Oasis kollektionen, som ni hittar HÄR, för att testa och recensera åt er!