Hjalmars 1 års önskelista

Publicerat: 2015-06-30 kl: 00:00:22 i Barnen & Utveckling
Det närmar sig Hjalmars första födelesdag med stormsteg! Förstår inte hur det här året har kunnat gå så himla fort... Ifall det är någon som sitter och klurar på vad han önskar sig så är det än så länge en väldigt kort lista.
- Ett fondsparande (bra att ha inför framtiden)
- Sänghimmel från Ellos (Finns HÄR), den mörkblåa skulle passa perfekt över sängen.
- och tydligen en bilbana (pappas önskemål)... 
 

Sommarerbjudande

Publicerat: 2015-06-27 kl: 13:56:17 i Dagbok
Ni hittar mig i centrala Skövde och fotograferingen görs antingen utomhus eller hemma hos er. Passa på att tipsa era bekanta och vänner, vill du ge bort en fotografering som ett presentkort? Kontakta mig så löser vi detaljerna tillsammans! 
 

Sommarerbjudande fotografering!

Publicerat: 2015-06-24 kl: 19:01:30 i Foto
Nu lanserar vi även fotografering och vi kör igång med ett sommarerbjudande, fotografering sker hemma hos er eller utomhus (rekommenderar verkligen utomhus nu när allting är så grönt och fint), jag fotar dig som gravid ensam eller med partner/egna barn, samt även enskilda porträttfotograferingar på era barn! Dela gärna inlägget för att sprida ordet, priset gäller för alla bokningar som utförs innan september!
Jag är baserad i Skövde (vilket är huvudområdet jag fotar i men tar mig runt hela skaraborg om det behövs).
 

Toyota Rav4? Hyundai Santa Fe? Honda CR-V?

Publicerat: 2015-06-15 kl: 08:07:00 i Dagbok
Varför ska alla "stora" beslut i livet alltid vara så svåra? Just nu handlar det om bil, vilken modell, vilken utrustningsnivå? Är automat verkligen så viktigt för oss osv, osv... Vilket märke ska man satsa på? Just nu efter att jag har rensat bland alla mina länkar står det mellan en Honda och en Hyundai... Jag som egentligen ifrån början gillar Toyota. 
 
Provkörde förresten en Rav4 igår (söndag), edition feel utrustad med lite extra lull-lull och ett pris som var alldeles för saftigt i slutändan för oss. Superhärlig bil i övrigt men så mycket pengar känner jag inte att jag vill lägga just nu. Det är lite annat som måste prioriteras först och främst (kanske typ som att spara till hus/lägenhet, ny kamera och lite sånt annat roligt).
 

Diamant tryck

Publicerat: 2015-06-14 kl: 14:09:00 i Hjärtats fröjd
 
 
Vi kör på med diamanter som jag har fått lite dille på just nu, två nya tryck finns just nu uppe hos PastellDesign och vill du vara först med den snygga och stilrena diamant tavlan, lägg din beställning redan idag så kommer den att postas redan måndag morgon!

Äntligen är min åsna hemma!

Publicerat: 2015-06-14 kl: 09:05:00 i Barnen & Prylar
Äntligen är den här! Våran Bugaboo Donkey och fy farao vad go den är att köra, att fälla ihop och att använda rent allmänt! Var verkligen som en treåring innan leveransen kom till dörren, hade full koll ut på gården och så fort något lät vände jag mig i soffan för att kontrollera om det var en lastbil eller inte! Tog mig i princip en timme att bygga ihop och jag fick en del sår på händerna (bland annat lite avslitna nagelband, förbannade naglar)... Men åhh vad nöjd jag är!

Vila i Frid Lisa

Publicerat: 2015-06-13 kl: 13:46:55 i Dagbok
Ingen har väl missat det hela med Lisa Holm. Vi som bor i trakten har verkligen blivit berörda, flaggor hissas på halvstång över hela Skövde stad idag, fint och värdigt. Skickar alla mina tankar, kärlek och styrka till berörda och familj.
 
Vi satt uppe igårkväll för att invänta den sena pressträffen (som skjöts på fram tills 00:15), redan då när det inte var bekräftat att det var hennes kropp man hade påträffat blev klumpen i magen ännu större. Hur kan man göra så? Vem har sånt ont uppsåt att man kan mörda någon? Tankarna är många och alla teorier snurrar högt. Vi hoppas och håller tummarna att du slapp lida alltför mycket! 

Knodd vecka 27

Publicerat: 2015-06-12 kl: 22:39:00 i Gravid med nummer två
Vecka 27, det är varmt, bökigt att sitta upprätt och börjar verkligen få problem att luta mig framåt. Det går ju fortfarande men jag vet att jag kommer få klaga mycket mer sen! Än så länge inga större känningar på att något är på gång (håll dig där inne nu till september Knodd!). Försöker ta det lugnar (eller i alla fall sakta ner på tempot på saker jag gör)...