Jag pluggar och pluggar och pluggar.

Publicerat: 2012-10-18 kl: 16:40:34 i Dagbok
Veckan har varit hektisk, trodde att jag skulle få datorn nu imorgon men som det ser ut just nu kommer den inte förens nästa vecka. Har dessutom tenta på tisdagen som kommer, teoriskrivning och uppkörning under veckan och sen utöver det har jag en rapport som ska skrivas på en dator som inte har ett fungerande tangentbord! Livet leker ;)
Nej men det ska nog gå. En sak i taget bara så går det nog bra!

Tips till alla som vill ha volym i håret!

Publicerat: 2012-10-11 kl: 20:19:54 i Hjärtats fröjd
Det här är lite äldre nyheter men det är strunt samma, har stött på ett nytt märke som jag tycker förtjänar lite information. 
Och för att förtydliga lite, inget av det jag skriver om är "Köpt" på något sätt förutom de inlägg jag döper till Sponsrat: då är det ifrån en annan hemsida. Kommer upp ett inlägg om denna med, måste tipsa er om den! Jag väljer att skriva om saker eftersom jag tycker att de är bra eller jag vill informera er om dessa. Inte för att jag fått något hemskickat som betalning eller liknande.
 
I alla fall, tillbaka till ämnet jag egentligen skulle skriva om. Hempz Couture har en serie med hårprodukter (4st), som är 100% parabenfria, glutenfria och 100% vegan och har anti-fade egenskaper. Det står också att hårserien passar alla hårtyper. För alla ni som kör på noo-poo och liknande kanske detta är något för er? :)
Deras Volumizing Collection (vem vill inte ha volym liksom?!) Låter helt fantastisk och kollar men på priserna är det faktiskt inte så farligt!
Volumizing Shampoo ger volym, fyllighet och vårdar håret, finns i flaska om 300ml och ligger på ca 249kr.
Volumizing Conditioner är ett lättviktigt volymgivande balsam som också ger glans och fyllighet till håret. En flaska på 250ml kostar ca 249kr.
Volumizing Root Lifter sägs ge håret extra fyllighet och maximalt lyft vid hårrötterna. Förbättrar hårets hälsa, styrka och glans. 213 gram ligger på ca 235kr.
Volumizing Créme är volymgivande och vårdande. Skyddar även mot värmestyling och UV-strålar (perfekt på sommaren med andra ord). 150 ml kostar 235kr.

2012-10-11

Publicerat: 2012-10-11 kl: 11:22:00 i Make of the day
För en gångs skull har jag ögonskugga på mig! Jag har använt mig av Isadoras kvartett palett med bruna skuggor, någon som kommer på vad den heter? Namnet har undsluppit mitt minne just nu!

2012-10-10

Publicerat: 2012-10-10 kl: 11:22:00 i Make of the day
Som vanligt inte speciellt mycket smink eftersom det är skoldag. Hojta till om ni vill ha lista med produkter! Bloggar från mobilen så är lite segt att skriva! Provar en ny bb cream från Maybelline så återkommer med recension om någon vecka!

Make of the day - school style

Publicerat: 2012-10-09 kl: 12:13:00 i Make of the day
När man är morgontrött och dessutom börjar relativt tidigt orkar man inte alltid sminka sig sådär super mycket och det passar inte alltid att vara jättesminkad i skolan heller för den delen. Jag har använt:Lumene primer Viva la diva concealerLily Lolo mineralfoundation I färgen popcornLily Lolo blush I färgen oh la laviva la diva ögonbryns palettmake up store ögonbryns gellily Lolo mascara

Vart har Jennifer tagit vägen?

Publicerat: 2012-10-04 kl: 18:45:00 i Dagbok

Eftersom det har varit väldigt tyst ifrån mig den senaste tiden kommer här en liten förklaring till vad det är som är på gång i mitt liv och varför det är just tyst.
Hoppas att ni står ut med mig tills jag får hem allt nytt så ska uppdateringen komma igång igen som vanligt!