Quick update

Publicerat: 2010-03-25 kl: 08:48:50 i Dagbok
Proven idag, det ska gå super. Svenskan skulle inte redovisas förens på fredag så hunnit öva på den med. Nu blir det tillbaka till plugget!

Veckan...

Publicerat: 2010-03-23 kl: 20:51:06 i Dagbok
Nu blir det plugga för glatta livet.
Onsdag: Redovisning i svenska A på bildanalys 6 min. Har 2 min nerskrivet...
Torsdag: Prov i Företagsekonomi, plugga idag och imorgon...
"Prov" i Matte B.
Fredag: Redovisning i Grafisk Kommunikation.
Inlämning i Naturkunskap A - Ekologi....
Inlämning i Företagsekonomi - granskning av företag...

Bara lite kvar på allting förutom svenskan, den måste fixas idag och sen till helgen ska jag fixa klart arbetet om MMC som vi har i Operativsystemskursen...

Jag är lycklig hos dig

Publicerat: 2010-03-22 kl: 21:57:13 i Dagbok
Jag är lyckligt lottad, jag har en underbar pojkvän som jag vet ställer upp för mig när som helst. Jag har en familj som jag också vet skulle ställa upp för mig, däremot så finns det dispyter oss emellan och det kommer det alltid att göra. Men det är saker man får ta.

Men tillbaka till ämnet, jag är lyckligt lottad som har Andreas. Jag älskar honom verkligen. Det bästa som finns just nu och det som får mig att kämpa mig igenom den jobbiga skoltiden just nu! Påsklov om några dagar, Gardell på väg och lovet ska bli superbt! Massa slöa dagar med världens underbaraste. Tack för att du finns hjärtat!

149 kr från Lindex

Publicerat: 2010-03-22 kl: 20:08:11 i Dagbok

Så supersöt, måste ha! Ska leta upp den inne på Lindex imorgon. Har ju fortfarande 301 kr kvar på mitt presentkort jag fick i julas! Perfekt på sommaren tycker jag, en väska som får plats med mycket om man behöver och lätt att bara slänga över axeln om den inte innehåller så mycket!

Vår!

Publicerat: 2010-03-20 kl: 18:20:03 i Dagbok
Fullt upptagen med skola, pojkvännen och att ha en fritid just nu. Hinner tyvärr inte mycket mer men snart är det påsklov och då drar det igång igen! Våren är ju härligast när man kan börja byta till lättare kläder med!

3 månader

Publicerat: 2010-03-13 kl: 19:33:13 i Dagbok
Igår var det 3 månader med hjärtat, hade tyvärr inte tid att updetera igår, fullt upp hela dagen och allting avslutades med party hemma hos Sofie! Lyckad dag trots att jag halkade på isen minst tio gånger på vägen hem.

Mera bilder

Publicerat: 2010-03-11 kl: 08:30:45 i Dagbok
Väldigt dåligt updaterande från min sida men jag har verkligen fullt upp just nu. Mycket stora inlämningar som ska påbörjas och en långhelg framför mig då jag bara ska slappna av. Men jag passar på att bjuda på lite bilder.

Sponsrat: Klädpoker

Publicerat: 2010-03-03 kl: 19:39:10 i Dagbok

Alla har väl någon gång varit med och spelat klädpoker? Jag menar det är ju kul och det är ett sällskapspel som man kan spela på nästan hur många man vill alltifrån två personer till just hur många du själv vill. Inte nog med att det som sagt är kul utan det ger en liten extra kick att man får strippa ett klädesplagg när man förlorar. Visst att det kan bli pinsamt men det är ju en del av spänningen. Speciellt om du är på fest och du hittar någon som du gillar extra mycket! Tyvärr är jag väldigt dålig på pokerreglerna, men jag brukar ställa upp i alla fall. Jag är den som förlorar först.


3 x Jennifer

Publicerat: 2010-03-02 kl: 20:16:52 i Dagbok

Det finns inte mycket att skriva om just nu, sitter och gör läxor och försöker få tiden att gå ihop. Tyvärr är det tjaffs mellan allt och alla just nu och det tar också en massa på krafterna. Önskar bara att mina föräldrar kunde sluta lägga sig i min relation till Andreas. För det är ju trots allt MIN relation till honom det handlar om, inte deras...

Nej nu tillbaka till läxorna och sen blir det Desperata Hemmafruarna om 45 min!