För att vi växer!

Publicerat: 2015-11-29 kl: 22:23:00 i Dagbok
Tiden verkligen springer iväg, klyscha nummer ett när man har blivit förälder men det är verkligen sant!
Denna lilla parveln bara växer, växer och växer. Tycker inte att jag gör annat än att rensa ut kläder ur byrån och stoppa i större storlekar... STOPP OCH BELÄGG! Lite till vill jag njuta av att du är liten innan du börjar rulla runt på golvet och springa efter storebror.
 
I övrigt då? Jo nu kör vi igen, det ska satsas, på bloggen, på livet, på träningen, på hälsan, på maten. Allting ska bli bättre, jag ska bli bättre, bättre på att ta hand om mig själv och ställa lite mer krav hemma. Det ska inte bara vara jag som hela tiden tar mest ansvar. Vi börjar på onsdag. Då ska jag få komma iväg till frisören, fixa håret och få ny färg. Välbehövligt inför lördagen bland annat då vi ska döpa Vilhelm. Lägger också ut smörgåstårtorna på närliggande butik. Ska bara baka två olika sorters tilltug till kaffet den här gången. Måste, måste, måste ta mer fokus på mig för att orka med, hinna med och leva lite själv! 
Nej, nu ska jag ta hand om mig själv och gå och lägga mig. Ni andra mammor där ute, glöm inte bort er själva, ni är inte ensamma om era barn, männen kan gott hjälpa till lite också. Unna er en ensam promenad utan barn, utan barnvagn och utan sambo/man! Puss på er! 
 

Oiidesign enligt Hjalmar

Publicerat: 2015-11-18 kl: 22:21:21 i Dagbok


Letar ni efter barnkläder som är prisvärda och har grym kvalitet? Kika in hos Oiidesign och bli inspirerade av alla de olika plaggen! 
Både Hjalmar och Vilhelm har en hel del plagg i sina garderober redan, men jag har minst tio favoriter som jag hemskt gärna skulle vilja klicka hem - typ helst redan igår. Kanske får bli något i julklapp till grabbarna.
Oiidesign , snyggt, enkelt & skapar ett ha begär på ungefär allting! 

Tiden, tiden, tiden!

Publicerat: 2015-11-01 kl: 22:37:29 i Dagbok
Tiden räcker verkligen inte till, antingen har vi fullt upp med att hålla iordning hemma, vara iväg på besök (för social måste man vara med släkten) eller så jobbar jag. Saknar att kunna blogg och har lovat mig själv att jag ska bli bättre. Vill ju kunna dela med mig av livet, för det är så kul att ha och kunna gå tillbaka till! Om inte så minst för att ha barnens framsteg. Återkommer snarast med julönskelistor, både Hjalles, Villes och min. Känns som det kan bli rätt mycket att pyssla med gällande just jul i år