Grovstädning på gång

Publicerat: 2014-03-31 kl: 13:44:46 i Dagbok
Härlig resa vi hade igår! Var borta hela dagen och kom inte hem förens klockan var halv sex, gud vad jag var trött då. Hittat en hel del trevliga fynd, ska visa upp två imorgon som har lite extra speciell betydelse för mig just nu. 

Nu ta ikapp serier och försöka grovstäda lägenheten! 

Ullared på söndag!

Publicerat: 2014-03-25 kl: 10:36:44 i Dagbok
Våffeldagen idag men jag äger ju inget våffeljärn så det blir nog inga ätna här... Varit iväg på ett möte och ska slänga ihop lite lunch innan jag drar iväg till eftermiddagen på jobbet! Ikväll är ytterliggare viktiga möten och sen "vardag" imorgon igen... Längtar som en galning efter söndag då vi ska till Ullared.

Fönsterkatten

Publicerat: 2014-03-16 kl: 13:56:02 i Foto
Härliga söndag, vaknade på helt fel sida efter mardrömmar och var genomsvettig men det har ändrats på. Plockade fram kameran efter att katten satte sig så fint i fönstret, dock ser ni ju att jag har dålig koll på mina växter (har världens mest ogröna fingrar som finns)... Sen biter ju Toulouse på växterna men vad gör det? Mig spelar det ingen roll så länge hon inte drar ut all jord ifrån krukorna!
Ser fram emot att kunna dela med mig av en massa nytt här inne snart, det är så mycket på gång som fortfarande inte är helt klart (jobbigt att inte kunna delge med er också). Söndag i övrigt innebär städning, rengöring av sminkborstarna och förberedande inför en ny teorivecka! Matlådor ska planeras och sen tänke jag slänga ihop en smoothie!
 

Äntligen!

Publicerat: 2014-03-11 kl: 14:31:42 i Dagbok
Äntligen fått tillbaka lite matinspiration, tonfiskpasta till lunch och kvällsmat idag, jobbar ju kväll hela veckan så man blir fruktansvärt hungrig under tiden! Veckans mat är helt planerad och vädret är toppen. Lyckades dock göra sönder min badrumslampa tidigare under dagen, inte sådär kul men bara att ringa kvartersvärden så kom de hit och fixade den. Nu ska jag plocka iordning matlådor och sätta mig på cykeln ner mot jobbet! 

Ryck upp dig Jennifer!

Publicerat: 2014-03-03 kl: 22:06:19 i Dagbok
Härligt värre när man tar sig hem ifrån praktiken för att man spyr som en gris, börjar bli trött på det här nu... Hoppas på att få kunna vara frisk ett tag, behöver kunna göra bra ifrån mig och vill ju så mycket mer än vad jag har orkat! Laddat upp med kött och pommes ikväll i alla fall, dags att börja ta tag i vitaminer och mineraler igen också! 

Pojkvänner och sport...

Publicerat: 2014-03-02 kl: 13:51:09 i Dagbok
Nackdelen med att ha en pojkvän som är jätteengagerad i någon sport är att man knappt har någon helg utan den. Börjar tröttna på att sitta nere i en bowlinghall nu och dessutom är jag hungrig... Tur att det finns gifflar hemma sen!

Längtar efter värme och sommar!