Relationer 101

Publicerat: 2012-02-29 kl: 14:42:33 i Hjärtats fröjd
En av de jag följer på youtube, tycker ni borde följa henne med! Grymt bra råd, roliga videosar och variation!
Annars hoppas jag att ni har en bra skottdag! Ni vet väl att enligt gammal tradition är det fritt fram för tjejer att fria idag? ;) Finns massor med tävlingar uppe ang. just hur du/ni friade till varandra så passa på om ni är förlovade/gifta att tävla!

Barnvagnspromenad i Haga

Publicerat: 2012-02-29 kl: 10:42:00 i Hjärtats fröjd
Foto: Prins Carl Philip/Kungahuset.se
Så mysigt det ser ut! Längtar ju inte alls lite tills det blir ens egen tur! Dock är det nog många år dit ^^ Fyllde ju 19 i år herregud ;) Men så länge kan vi gotta oss i bilder på söta Prinsessan Estelle!

Bokreafynd!

Publicerat: 2012-02-28 kl: 19:24:30 i Boktips
Mina bokrea fynd än så länge, Hungerspelen triologin kostade bara 79kr inne på Akademibokhandeln och Egoboost har jag gått och längtat efter länge, den kostade 69kr. Sen har jag en del böcker jag tänkte kolla lite mer på imorgon ;)
P.S Glöm inte bort att jag kan bjuda in er till Members så får ni 50kr att handla för ;) D.S

Wonderland på Members

Publicerat: 2012-02-28 kl: 10:00:38 i Hjärtats fröjd
79kr just nu ;) Dessutom finns det massa andra härliga klipp, billigt värre!
Passade på att klicka hem mig en ny bikinitopp, om ni vill bli medlemmar på Members maila mig på [email protected] så får ni 50kr att handla för! :)

Recension: IDUN Minerals Angled Eyeshadow Brush

Publicerat: 2012-02-27 kl: 18:46:00 i Make-up
Här har ni en av mina nya favoriter!
Eleven beskriver borsten såhär:

IDUN Minerals borstar är tillverkade av taklon - den finaste kvalitén av syntet vars egenskaper liknar naturborst men utan de nackdelar som naturhår kan medföra. Taklonborstar släpper inte hår och irriterar heller inte huden vilket naturborstar kan göra.

Till skillnad från naturborst som kan ha en oregelbunden yta där smuts och bakterier lätt samlas är borststrån av taklon släta. De är inte allergiframkallande och mycket enkla att rengöra. Alla borstar kommer tillsammans med en skyddande akrylförpackning.

Jag håller med till hundra procent! Man har världens bästa borstställ till varje enskild borste, den ger en grym täckning när det gäller ögonskuggor och jag skulle inte klara mig utan denna!
Betyg: 5 av 5.

Bra borste, bra täckning, helt lagom pris med tanke på hur länge den kommer hålla om man sköter om den! 95kr kostar den på Eleven, mycket bra pris tycker jag!


H.K.K Prinsessan Estelle, Hertiginna av Östergötland

Publicerat: 2012-02-24 kl: 14:41:31 i Dagbok
Estelle alltså, vad tycker ni om det?
Estelle tycker jag är grymt fint, samt Ewa och Silvia, men Mary? Varför inte Maria?


Godsaker!

Publicerat: 2012-02-22 kl: 10:44:00 i Hjärtats fröjd
Kom på att jag glömt visa er godsakerna från mitt kalas vi hade! Peanut Butter Cupcakes från Leilas bok A piece of cake, men istället för chokladmuffins gjorde vi vanliga :) Sen hade vi Cake pops gjorda på Ballerina kladkaka och doppade i mörk choklad :)

Full rulle

Publicerat: 2012-02-21 kl: 20:30:09 i Dagbok
Sitter med en massa skolarbete just nu, dessutom har jag en arbetsintervju inbokad torsdag eftermiddag så det är full rulle just nu! Återkommer när jag löst sista stressen med projektarbetet ;)

Make of the day - Dreams

Publicerat: 2012-02-20 kl: 09:48:00 i Make of the day
Hy:
Garnier Tinted Eye-roll-on
Viva La Diva 3-in-1 concealer
Garnier Tinted Eye-roll-on
Viva La Diva 3-in-1 concealer
Lily Lolo Foundation - Popcorn
Wet n Wild Color Icon Blusher - Perlscent Pink
Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain - 16 Dreams


Recension: IDUN Minerals Foundation - Saga

Publicerat: 2012-02-18 kl: 12:58:00 i Make-up
Vet inte om jag visat er dessa bilder, på den till vänster har jag använt mineralfoundation och den till höger är jag utan, de prickar som syns är mina leverfläckar ;) 
Den täcker alltså grymt bra! :D
Förpackningarna ser ut såhär, de är designade av en italienske konstnär vid namn Patrizia Gucci, dotter till Gucci skaparen ;)
I övrigt om förpackningen är den stilren, enkel att öppna och stänga, liten risk finns dock för att den åker ut foundation i locket om man råkar ha den upp och ner. Idealiskt vore att ha ett litet lock för själva hålen men det kanske går att fixa det med! Iduns smink hittar ni bara på Apoteket och på deras webshop, HÄR.
En foundation kostar ca 349kr och jag tycker att det är lite dyrt med tanke på en students plånbok men samtidigt så räcker denna burk förmodligen i en evighet så man ska se det som en investering.
Totalt ger jag betyget 4 av 5 ändå, man behöver ha en bra borste till att applicera och det går lätt att bygga upp täckningsgraden till önskat resultat. Jag tycker inte att den blir kakig på huden och den ligger bra hela dagen.

VIP-paket från Tampoons for free

Publicerat: 2012-02-16 kl: 18:15:33 i Dagbok
Tampoons for free skickade ju ut mitt första VIP-utskick den är månaden, som ni säkert redan läst på andra bloggar så var det dags för lite prover från RetarDEX! Munskölj, munspray och en tandkräm följde med det obligastoriska paketet med tamponger.
Serien består av munskölj, tandkräm och munspray och har en dokumenterad effekt mot dålig andedräkt. Samtidigt som Retardex neutraliserar de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt gör den tänderna vitare genom att ta bort missfärgning. Tandkräm och munskölj innehåller fluor och motverkar bakterier som orsakar karies, plack och tandköttsproblem. Alla produkter är dessutom utan alkohol och säljs bara på apotek.
Hej till världens grymmaste andedräkt ;)
Passa på att registrera er på Tampoons for free och om ni gillar RetarDEX på Facebook får de 3000 första en gratis munspray ;)

Campadre länk!

Publicerat: 2012-02-16 kl: 10:45:22 i Hjärtats fröjd
Ni har väl inte missat att det finns Jofama, Australia Uggs och Ed Hardy ute på Campadre just nu?! Om ni inte redan är medlemmar, bli medlem HÄR så tror jag att det ska vänta er en liten bonus om jag läst rätt!
Wonderbra finns också ute!

Guidad tur i rummet!

Publicerat: 2012-02-15 kl: 20:01:10 i Hjärtats fröjd
Under tiden jag håller på med min engelska rapport får ni en tur runt i mitt rum, om ni vill att jag ska göra en video om min smink"samling" så kommentera och säg det ;) Uttrycker ni er inte kommer det inte bli några videosar ni vill se!
Har ni några andra tips på saker ni vill jag ska visa eller göra? :)
Charmig bild....

Sängläge, check.

Publicerat: 2012-02-13 kl: 23:19:00 i Dagbok
Sängläge typ hela dagen, är så sjukt förkyld så orkar inte med så mycket! Ska försöka sticka in några mer blogginlägg i alla fall. Fyllde ju år förra veckan, firade med släkten i lördags och igår blev jag dunderförkyld. Tur att det är sportlov ;)
Kollat igenom totalt 7 timmar serier idag, minst! Hela första säsongen Dowton Abbey har slinkt ner och jösses vad bra det är!

Paint the forest with Bubzbeuty

Publicerat: 2012-02-13 kl: 10:22:03 i Hjärtats fröjd
Här har vi en av mina favoriter på youtube! Hon varvar sina videosar med skönhet, målningar och tips på hur man tar sig igenom saker!

Cake Pops och Cupcakes!

Publicerat: 2012-02-10 kl: 14:34:09 i Hjärtats fröjd
Jag hoppas ni har lite översikt med dåligt bloggande i helgen för jag fyllde nämligen år igår, ikväll har vi massor att fixa inför kalas på lördag men jag lovar att jag återkommer med massa bilder och ett litet reportage från lördagen! Vi ska nämligen baka Cake Pops och Peanutbutter Cupcakes ikväll ;)
Såhär ser mitt projektarbete ut just nu btw ;)

Make of the Day - Eggshell Surprise!

Publicerat: 2012-02-09 kl: 09:35:00 i Make of the day
Hy:
Garnier Tinted Eye-roll-on
Viva La Diva 3-in-1 concealer
MIYO Fresh Face Fluid Foundation - Pearl
MIYO Doll Face Compact Powder - Vanilla
Wet n Wild Color Icon Blusher - Perlscent Pink
MIYO Kiss me lipgloss - Flirt
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop
Wet n Wild Walking on Eggshells
MIYO Big Fat Lashes Mascara
Make Up Store Clear Brow Fix
Denna har blivit en riktigt klassiker, enkel, smidig och snygg!

Söndagsfilm - Friends with benefits

Publicerat: 2012-02-08 kl: 09:16:58 i Film & Serier
Speltid: 85 min
Genre:  Komedi
Huvudroller: Kjell Bergqvist, Michael Segerström & Ann Petrén
Speltid: 109 min
Genre: Komedi, Romantik
Huvudroller: Mila Kunis, Justin Timberlake & Patricia Clarkson
Mysig film och dessutom lite sådär lagom mitt i veckan, Justin Timberlake är ju lagom snygg dessutom så det är en trevlig film ;)

Too Faced våren 2012

Publicerat: 2012-02-07 kl: 15:31:00 i Make-up
Too Faced släpper en massa godingar till våren och jag är säker på att ni inte kommer kunna misstycka med det!
Bland annat släpps ju deras verision av Beuty Balm, vårdande och återfuktande egenskaper och en täckning som göljer oönskade partier och ger en jämn och slät känsla. Beuty Balm har spf 20 och antioxidanter innehåller allt man behöver för att skapa den perfekta basen!
Priset ligger på 345kr vilket gör att jag tycker att det är lite dyrt, men om den håller allt den lovar kan det vara värt det!
Matte EyeShadow ligger på 350kr och det kommer 9 ögonskuggor i en ask, grym blandning av varma, matta, kalla, skimrande och glittriga toner som är lätta att kombinera och använda.
Natural Radiance paletten kostar 295kr och innehåller concealer, highlighter, rouge, bronzer. Dessutom tillkommer de vanliga korten i paletterna som ger dig råg hur du ska applicera för att uppnå den perfekta looken!
Något speciellt ni är extra sugna på? :)

Förvarning

Publicerat: 2012-02-06 kl: 19:57:38 i Dagbok
Förvarnar er att det kommer bli många recensioner och make of the day, under tiden hoppas jag att ni kan kika runt bland mina andra kategorier, exempelvis Söndagsfilm om ni vill ha tips på filmer att se på kvällarna!
Jag har tyvärr fullt upp med inlämningar, prov, planering för firande med släkt och vänner inför min födelsedag och på detta så har jag bloggen. Så kommer tidsinställa en del inlägg åt er när jag har tid över!
Detta hoppas jag kunna genomföra inom en snar framtid! ;)
Vad vill ni se mer tips på? :)

Länkkärlek: Fanny Juhlin

Publicerat: 2012-02-06 kl: 16:05:00 i Hjärtats fröjd
Ni har väl inte missat härliga Fannys blogg? Om ni har lyckats så hittar ni den HÄR.
Härliga bilder, en fräsch blogg och riktigt bra skrivna inlägg. Inte nog med detta så är det en grymt söt tjej som driver bloggen! Kika in vettja och dela med er av kärleken! :)

Söndagsfilm - Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Publicerat: 2012-02-06 kl: 14:36:00 i Film & Serier
Speltid: 85 min
Genre:  Komedi
Huvudroller: Kjell Bergqvist, Michael Segerström & Ann Petrén
Lite sådär småmysig svensk film ;)

Make of the day - Walking on Eggshells

Publicerat: 2012-02-06 kl: 08:48:00 i Make of the day
Hy:
Garnier Tinted Eye-roll-on
Viva La Diva 3-in-1 concealer
MIYO Fresh Face Fluid Foundation - Pearl
MIYO Doll Face Compact Powder - Vanilla
Wet n Wild Color Icon Blusher - Perlscent Pink
MIYO Kiss me lipgloss - Flirt
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop
Wet n Wild Walking on Eggshells
MIYO Big Fat Lashes Mascara
Make Up Store Clear Brow Fix

Recension: IDUN Minerals Gull

Publicerat: 2012-02-05 kl: 20:21:00 i Make-up
För er som har missat det är IDUN Minerals relativit nya på marknaden, de släppte en serie med ögonskuggor i höstas. De finns att hitta inne på Apoteket!
Jag har testat och testat denna ögonskugga gång på gång för att det tar ett tag innan man lär sig hur man ska hantera deras ögonskuggsborste med! Jag kan inte säga annat än att jag gillar den, mycket!
Jag hade på mig denna ögonskugga på nyår, vilket ni hittar bild på HÄR.
Med tanke på hur stor den är och hur pigmenterad den är så ligger priset på 129kr väldigt bra till. Mineralsmink brukar alltid ligga lite högre i pris tyvärr men dessa ögonskuggor är värda deras pris! :)
Betyg: 5 av 5!

Wet n Wild swatches

Publicerat: 2012-02-05 kl: 15:59:33 i Make-up
Walking on Eggshells, grymt härligt krämiga och pigmenterade paletter har Wet n Wild!
Grymt dålig bild på rouget och hur det ser ut på! Kommer snart en dagens make bild på detta! Ska prova imorgon var tanken ;)
Lust heter denna palett och innehåller grymma färger med, den längst ner till vänster är mörkt lila och inte riktigt så svart som den till höger. De till vänster är matta med och de till höger glittriga!

Wet n Wild leverans!

Publicerat: 2012-02-03 kl: 13:43:32 i Make-up

Dessa godingar travade jag upp till affären i tio minus för att hämta igår! Eller ja, jag hämtade ett paket åt mamma också. Men kallt var det! Återkommer med swatches lite senare idag, nu är det en lektion till sen slutar jag och tar helg :D

Make of the day - Real simple

Publicerat: 2012-02-03 kl: 09:55:00 i Make of the day
Hy:
Garnier Tinted Eye-roll-on
Viva La Diva 3-in-1 concealer
MIYO Doll Face Compact Powder - Vanilla
MIYO Super Lash Mascara

I höstas (2011) så släppte Dove en ny serie, de fokuserade på att få håret mjukt, glansigt och utan att tynga ner! Det innehåller en unik formula av viktlösa oljor som snabbt tränger in i håret utan att göra det fett.
Jag har provat detta intensivbalsam sen strax innan jul. Jag kan inte göra något utan att älska det. Det tynger inte ner håret, det gör inte att håret ser fett ut och mitt hår blir inte frissigt då jag använt detta!
I övrigt kan jag säga att det är lika roligt varje gång man tar ut balsam i handen och får fram något vitt- och guldrandigt!
Förpackningen i övrigt är väldigt smidig, det blir inte kladdigt i locket och det är lätt att få ut rätt mängd i handen. 
Man ska applicera efter schampo istället för vanligt balsam, massera in i hårlängderna och skölja ur, precis som ett vanligt balsam ;)
180ml kostar endast 37kr, så det är verkligen värt sitt pris. Till råga på allt så luktar detta underbart! Så utan att tveka sätter jag betyget:
5 av 5.

Make of the day - Copateal

Publicerat: 2012-02-02 kl: 10:26:00 i Make of the day
Hy:
Garnier BB Cream - light
MIYO Doll Face Compact Powder - Vanilla
The Body Shop Cheek Bloom 01
MIYO Super Lash Mascara
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop
MIYO OMG! Eyeshadow - Zero
MIYO OMG! Eyeshadow - Sugar
Lila ögonskuggspalett omärkt
MIYO Super Lash Mascara

Januari recensioner

Publicerat: 2012-02-01 kl: 20:12:00 i Dagbok
Böcker:
Vampire Diaries The Awakening & The Struggle

Hud/kroppsvård:
Lumene skin-perfecting moisture-booster
Burt´s Bees Milk & Honey Body Lotion

Filmer:
Dumpad
The Time Travelers Wife

Hårvård:
Sacha Juan Intensive Repair Shampoo
Dove Nourishing Oil Care Inpackning

Övrigt:
Apoteket Hjärtats choklad

Make of the day - simplicity

Publicerat: 2012-02-01 kl: 10:39:00 i Make of the day
Garnier BB Cream - light
Isadora Oil Control Compact Powder 68
The Body Shop Cheek Bloom 01
MIYO Super Lash Mascara