Hjalle o Katla

Publicerat: 2015-01-20 kl: 09:14:32 i Dagbok
Dagen började tidigt (enligt mig), vid sju som vanligt... Frukosten är intagen och Hjalle sover sin första tupplur för idag, jag ska passa på att köra en kvart yoga och sen hoppa in i duschen. Mitt hår, ja det är en kategori för sig. Vi laddar upp med massa energi idag och planerar upp veckan, imorgon väntar vaccination och förhoppningsvis en sväng hem till Hjalles farmor och farfar någon gång snart! 

De tre bästa vännerna, Katla (Gizmo), faster Hulda och Hjalle. Tur att det finns andra som kan underhålla honom under tiden jag städar! 
 

Jag är tillbaka

Publicerat: 2015-01-18 kl: 15:03:43 i Dagbok
Här har det varit tyst, jag tog en tillfällig paus när Mattias var hemma förra gången för att spendera tid med familjen, sen var det jul, sen hade vi dop och sen helt plötsligt åkte Mattias igen och jag kände inte för att spendera mer tid här just då... Därav tystnaden, men nu ska det igång igen. Både det här och youtube tänkte jag satsa mer på, tiden har jag ju så nu fasiken! Saknar det ju, att skriva och redigera filmer. Någon som har något extra ni vill att jag skriver om eller gör en film om? 
 

Hjalmar 5 månader

Publicerat: 2015-01-18 kl: 14:58:23 i Barnen & Utveckling
Den här lilla/"stora" killen väge numera 5710g, är 60,5 cm lång och kan sitta med stöd!