Recension: Apoteket Hjärtats duscholja

Publicerat: 2012-07-28 kl: 14:42:00 i Kroppsvård
En mycket go duscholja som löddrar upp lätt, har oljans vårdande egenskaper och är mycket lätt att dosera eftersom det sitter en pump på flaskan. Pumpen och flaskan blir enkelt kladdig och det är lätt att tappa flaskan i duschen vilket bidrar till att betyget sänks. Samma sak med att det luktar konstigt. Det går inte riktigt att definiera vad det är som luktar konstigt utan det är någon unken doft påminner lite om sjukhus...
Betyg: 3 av 5.

Recension: Leva livet här och nu

Publicerat: 2012-07-27 kl: 15:36:00 i Boktips
Författare: Cecily von Ziegesar
Genre: Roman
Längd: 224 sidor
Förlag: B Wahlströms
Utgiven: 2008
Betyg: 4 av 5
 
Del 6 i Gossip Girl serien, som tidigare är det inte alls samma sak som i serien men böckerna är nog snäppet bättre än serien. Hade svårt att lägga ifrån mig boken men det var fortfarande ingen wow effekt så i slutändan blir det 4 av 5 i betyg i alla fall. 

Recension: Weleda Skin Food

Publicerat: 2012-07-26 kl: 18:25:24 i Kroppsvård
På förpackningen: The natural choice for everyday care of the face and body - especially for dry or rough skin.
 
Denna universalcreme är ännu en av mina favoriter. Den är toppen på exempelvis torra armbågar eller knän eller andra ställen som kan behöva lite extra vård. Eftersom den innehåller naturliga växtextrakt från styvmorsviol, kamomill och ringblomma så är den passande till hela familjen.
 
Betyg: 5 av 5, toppfavorit som återfuktar, luktar toppen och lätt att smörja in. En fet creme som räddar mig undan torr hud!

Nästa tutorial? Vad vill ni se?

Publicerat: 2012-07-26 kl: 14:27:34 i Dagbok
Är ute och njuter av solen, ska spela in en tag video senare! Har ni något mer ni vill att jag ska spela in när jag ändå är igång? :)

Make of the day - Epic Tequila

Publicerat: 2012-07-25 kl: 13:04:00 i Make of the day
Lily Lolo Foundation - Popcorn
Lily Lolo Rouge - Ooh La La
Lily Lolo Bronzer - Bondi Bronze
Wet´n´Wild Eyeliner - Svart
Wet´n´Wild Läppstift - Within These Adobe Walls
Viva La Diva 3 in 1 concealer

Härliga sommardagar

Publicerat: 2012-07-24 kl: 18:30:00 i Hjärtats fröjd
Njuter av härliga sommardagar med besök av igelkotten och katten Lasse samt pojkvännen. Försöker komma igång med inspelandet av videosar, men vad vill ni se mer av? Eller ja vad vill ni se video på överhuvudtaget? :) 

blogg.se bildarkivet krånglar!

Publicerat: 2012-07-24 kl: 10:13:00 i Dagbok
Suttit och fixat med en ny header och profilbild så kan jag inte ens komma in i bildarkivet så att jag kan ladda upp bilderna på rätt sätt... Suck! Blogg.se fixa mitt bildarkiv så jag kommer åt det tack så att bloggen kan bli lite uppdaterad! 

Vi fick fint besök...

Publicerat: 2012-07-23 kl: 21:28:57 i Dagbok
... Av Herr Igelkott. Katten Lasse var inte lika nyfiken som Igelkotten och tyckte mest att han var läskig men det blev en del roliga bilder. Kommer upp mer i veckan så jag har något att blogga om. Använder inte så mycket smink nu på sommaren och har inte hunnit spela in några videor som jag hade tänkt göra så jag ska sätta igång med detta snarast :) Vad vill ni se på video först?

Angående högskola, jag har blivit antagen!

Publicerat: 2012-07-13 kl: 11:38:00 i Dagbok
Under dagen ska jag åka till Linköping där jag har blivit antagen på deras högskola. Dock vet jag inte hur jag ska göra angående detta eftersom programmet inte var det jag hade räknat med, läste på för dåligt innan jag sökte. Mitt andra val är i Skövde och där vet jag ju redan hur det ser ut så vi får se vart jag hamnar i höst. Ska kolla på hur Linköping för att se hur det är och så, sen får jag läsa på mer om programmet och bestämma mig! :) 

Jag har blivit frälst

Publicerat: 2012-07-12 kl: 20:30:36 i Hjärtats fröjd
Jag har gått och blivit sushifrälst, smakade en gång tidigare under året och tyckte inte alls om det så mycket som jag gjorde den här gången! :)
Sjukt gott var det och är så sugen på att äta det igen så att jag typ spricker, måste ta mig till samma restaurang igen! :D 
I övrigt så kommer info ang mitt högskoleval för er som är nyfikna också! Har inte riktigt bestämt mig än bara.
 

Recension: Weleda Sea Buckthorn Hand Cream

Publicerat: 2012-07-12 kl: 11:23:00 i Kroppsvård
På förpackningen: Sea buckthorn hand cream, mousturizes and protects. Helps your hands rediscover their natural softness.
 
Luktar milt av apelsin och gör i alla fall mina händer härligt mjuka! Lagom avrundning att smörja in händerna på kvällen och går snabbt in i huden.
Betyg: 5 av 5

Recension: Weleda Foot Balm

Publicerat: 2012-07-11 kl: 13:22:05 i Kroppsvård
På förpackningen: Foot Barlm, refreshes tired feet. Helps to keep the skin comfortably ry, smooth and firm.
 
Luktar fräscht av citrus och känns återfuktande och kylande på ett par ömma fötter efter en runda på stan en varm sommardag! Luktar lite stark men detta glöms snabbt bort när man passar på att samtidigt massera fötterna.
Betyg: 4 av 5
 
 

Somliga går med trasiga skor

Publicerat: 2012-07-03 kl: 13:06:44 i Dagbok
Vi vandrar på lite konstiga stigar som går lite överallt just nu så det är svårt att veta när man har internet och hur länge. Just nu dock så ska jag hoppa in i duschen och så får jag mat när jag är klar där! :) Hoppas att ni njuter av sommaren och det fina vädret som är ute (förhoppningsvis i resten av Sverige också)!