För att vi växer!

Publicerat: 2015-11-29 kl: 22:23:00 i Dagbok
Tiden verkligen springer iväg, klyscha nummer ett när man har blivit förälder men det är verkligen sant!
Denna lilla parveln bara växer, växer och växer. Tycker inte att jag gör annat än att rensa ut kläder ur byrån och stoppa i större storlekar... STOPP OCH BELÄGG! Lite till vill jag njuta av att du är liten innan du börjar rulla runt på golvet och springa efter storebror.
 
I övrigt då? Jo nu kör vi igen, det ska satsas, på bloggen, på livet, på träningen, på hälsan, på maten. Allting ska bli bättre, jag ska bli bättre, bättre på att ta hand om mig själv och ställa lite mer krav hemma. Det ska inte bara vara jag som hela tiden tar mest ansvar. Vi börjar på onsdag. Då ska jag få komma iväg till frisören, fixa håret och få ny färg. Välbehövligt inför lördagen bland annat då vi ska döpa Vilhelm. Lägger också ut smörgåstårtorna på närliggande butik. Ska bara baka två olika sorters tilltug till kaffet den här gången. Måste, måste, måste ta mer fokus på mig för att orka med, hinna med och leva lite själv! 
Nej, nu ska jag ta hand om mig själv och gå och lägga mig. Ni andra mammor där ute, glöm inte bort er själva, ni är inte ensamma om era barn, männen kan gott hjälpa till lite också. Unna er en ensam promenad utan barn, utan barnvagn och utan sambo/man! Puss på er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback