Här hittar du sommarsolen!

Publicerat: 2009-07-23 kl: 16:32:00 i Kroppsvård
Vill ni veta mitt absolut bästa sommartips?
När det är sånt här skitväder och solen inte kikar fram alls. Då tar jag fram min egen flaska med solsken. Den gör en både brun och återfuktar huden vilket ger ett jämnt resultat.
"Sunkissed Body Lotion är en skönt återfuktande kroppslution med lätt brun-utan-sol effekt. Den går snabbt in i huden och mjukgör med oljor från solros och raps så att din hud känns mjuk och smidig. Lotionen bygger gradvis upp en fördjupad färg i huden och ger dig en fräscht solbrun ton året om. Parfymerad.
 
Använd dagligen för bästa resultat. Låt lotionen absorberas innan kontakt med kläder. Rengör händerna efter applicering. Innehåller inte solskyddsfiler"
I och med att man själv kan välja hur brun ton man vill att huden ska få (antal användningsdagar och smörjningar) ger den dig stor valfrihet. Inte så som spraytan eller solarium. Du väljer själv när du tycker att du är tillräckligt brun.
Funkar perfekt och doftar himmelskt!
Däremot är det mycket noga med att inte smörja så det blir några kanter (det ser fult ut efter 4 dagars smörjande) och att tvätta av händerna efteråt. Gör du inte det får du fula och oönskade effekter/fläckigt brun i hela händerna. Så vill du impa på vännerna trots tråkigt väder, gör ett besök till Apoteket och köp en flaska du med!
Trackback