Elevens godingar!

Publicerat: 2009-03-14 kl: 11:56:00 i Hårvård
Här är lite smått och gott från eleven!


Principessa Bianco Breeze Hair & Body Powder
Skäm bort din hy och bjud dina lockar på denna förförande, mångsidiga silkespuder med ingredienser som vitamin E, Aloe Vera, kamomill och calendula. Denna uppfriskande produkt är naturligt fri från talk och utvecklad för att hålla dig lika fräsch som du precis kommit ut ur duschen.
Pudra i håret för att absorbera överflödig olja, skapa form och volym. Denna magiska produkt har även en mjuk doft som ser till att du luktar lika gott som du ser ut!

Get InStyle Dry Shampoo
Suveränt för att fräscha upp håret mellan schamponering.
Avlägsnar snabbt och effektivt fett i hårbotten och ger härlig volym. Spraya i torrt hår och ge nytt liv mellan schamponering. Berikat med antioxidanten lakrits som har fuktbevarande egenskaper för att bibehålla styrka och vitalitet.


Get InStyle Colour Care Shampoo

Färgbevarande schampo
Ger färgbehandlade och naturliga hår fantastisk lyster och volym. Bevarar färgens intensitet och livslängd. Berikat med antioxidanten lakrits som har fuktbevarande egenskaper för att bibehålla styrka och vitalitet.Get InStyle Leave In Conditioner

Vårdar och reder ut. Motverkar frizzighet.
En återfuktande, utredande spraybalsam utmärkt för hår som behöver snabb och lätt konditionering. Berikat med antioxidanten lakrits som har fuktbevarande egenskaper för att bibehålla styrka och vitalitet.

Hawaiian Tropic Tan Enhancer and Conditioner

Denna produkt är till för dig som har en bra grundfärg och vill förlänga din gyllenbruna hudton. Denna återfuktande olja innehåller beta-karoten, morotsextrakt samt naturliga aminosyror som förhöjer, intensifierar och förstärker din naturligt solbruna hud.
Din grundfärg stannar kvar längre och du får ett fräschare, hälsosammare utseende. Oljan kan också användas efter solen som en skön återfuktare.

Har bara hört en massa bra saker om Hawaiian Tropic, Principessa Beuty och Get InStyle.

Det mesta är länkat så det är bara att klicka sig vidare.
Nu ska jag äta så ha det bra så länge!
Trackback