Too Faced höstnyheter 2011 - Midnight Glam

Publicerat: 2011-08-12 kl: 22:28:02 i Make-up
I Too Faced´s nya höstkollektion hittar vi mycket murriga färger men även en del ljusa silvriga toner! Totalt släpper de 12 singelögonskuggor, 6 vattenfasta eyeliner pennor, ett set med ögonpenslar (3st) och en palett med 9 ögonskuggor och kort som beskriver sminkningar som följer med paletten!
Totalt livsfarligt häftiga one piece eyeshadows i de mest exotiska nyanserna. 12 nya satin färger i individuellt vackert förpackade paket, för att komplettera Too Faceds underbara eye make up collections. Texturen och hållbarheten är av högsta kvalitet.
Cop A Teal / Copper Peony / Enchanting Garden / Frilly Lilly / Magic Mushroom / Midnight Mist / Nice Stems
Night Nymph / Petals to the Metal / Posion Orchid / Violet Femme / Composite Blue
Alla ser helt underbara ut, men speciella favoriter är Violet Femme, Petals to the Metal och Nice Stems!
Too Faceds krämiga och vattenfasta eyeliner är lika lätt att lägga på ögonen som en liquid eyeliner. Den glider på och håller hela dagen, eller natten om man vill markera fina festögon. Alla pennor har dessutom en flexi bevelled smudger och de finns färger från klassiska svarta, gråa och bruna till mera cutting edge lila nyanser. Dö coola!
Black Orchid / Black / Brown / Peacock

Purple / Storm

Too Faceds grundare och superkändis Jerrod har efter 20 år som världsberömd make-up artist tagit fram ett tre-borste kit för perfekt ögon make-up. Detta är ett must have i alla professionella sminkares och stylisters bag, men kan även lekande lät användas av nybörjare. Kitet innehåller en Lid/Smoker, en Crease/Blender och en Liner/Smudger Allihopa gjorda av Teddy Bear Hair för att passa allergiker och ge lång hållbarhet.

Crease Blender / Lid Smoker / Liner Smudger


Color correcting eye shadow primer 250 SEK
Too Faceds världsberömda Shadow Insurance ögon primer har fått en lätt citrongul ton för att garantera det perfekta resultat för lång hållbarhet och klara vackra nyanser på ögon make-upen. Den gula färgen neutraliserar röda ögonlock och ger därför en bättre färgåtergivning av ögonskuggorna. Dessutom innehåller primern vitaminer som garanterar en cashmere lätt fnnish.
Color correcting eye shadow primer 250 SEK
Too Faceds världsberömda Shadow Insurance ögon primer har fått en lätt citrongul ton för att garantera det perfekta resultat för lång hållbarhet och klara vackra nyanser på ögon make-upen. Den gula färgen neutraliserar röda ögonlock och ger därför en bättre färgåtergivning av ögonskuggorna. Dessutom innehåller primern vitaminer som garanterar en cashmere lätt finnish.
Size Queen Mascara från Too Faced har en stor queen-size borste som når varenda ögonfrans! Lyft, böj och separera dina fransar med den stora spiral borsten som proffsen har haft gömd, tills nu. Tack vare korkskruvsformen får du genom ett endra stråk ultra-längd.

Sist men inte minst, låt oss introducera höstens mest sotiga och dramatiska ögon make-up kit - Smokey Eye. Den mest populära av alla fest sminkningar, dvs sotade ögon, kan nu uppnås med denna ny-introducerade make-up kit bestående av 9 färger och flera Too Faced “how to” make-up kort. Förpackningen är ny och slimmad i storlek och färgerna ger tusentals variationer för en sexig make-up för alla mest minnevärda tillfällen.

Dessutom har de världens snyggaste promobild!


Kommentarer
Postat av: Cajsa

åh, nicea saker! :O nu vill jag ut och shoppa smink jue! ^^

2011-08-12 @ 22:49:05
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hehe ja, och exprementera nya looks! :) kan stå hur länge som helst innan jag ska bort och göra mig klar!

2011-08-12 @ 22:54:22
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag vill köpa massor av smink! Kram

2011-08-12 @ 23:16:50
URL: http://bissmanebba.blogg.se/
Postat av: MyzaaN

fan att man precis handlat på sig ett lager med nytt smink :(

2011-08-13 @ 13:47:08
URL: http://myzaan.spotlife.se
Postat av: Anonym

sv; va finns det ipad 4?:O

jag vann ipad2 ^^

2011-08-13 @ 16:03:16
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek. - SMYCKESSHOP.

Hoppas du får en mysig lördagskväll :)

2011-08-13 @ 18:59:34
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

hih va bra :D

2011-08-13 @ 22:23:20
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback