Lumene släpper Lingonberry Lasting Lip Stain

Publicerat: 2012-01-07 kl: 13:07:00 i Make-up
Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm är en långvarig tuschaktig läppfärg i praktisk 2-i-1-förpackning. Den tuschformade pennan ger en noggrann och snygg läppmakeup som avslutas med ett återfuktande Balm. Med tuschspetsen kan du lätt dra konturerna runt läpparna för att sedan sätta färg på dem. Balmet i andra änden på pennan, innehåller återfuktande fröolja från nordiska lingon vilket ger läpparna en naturlig och välvårdad glans.
Lasting Lip Stain är vattenbaserad och innehåller därför inte några traditionella vaxer. Torkar på några sekunder och känns lätt på läpparna och sitter på plats länge! Färgen blir matt och transparent och framhäver läpparnas egen färg på ett naturligt sätt. Finns inne på Lindex och Åhlens för ca 116kr.
Har bara testat en gång än så länge och jag gillar detta, ingen direkt nyhet eftersom det finns hos andra märken men just detta med ett balm efter är helt underbart! Dessutom innehåller balmet fröolja från nordiskt lingon vilket ska bidra till att bevara fuktbalansen!
Finns i 8 olika färger. Jag har fått hem 10 Promise, 11 Secret och 16 Dreams.
Trackback