Kära tomten

Publicerat: 2014-11-07 kl: 11:32:00 i Barnen & Prylar
Kära Tomten, Hjalmar har viskat i mitt öra att det är det här han önskar sig i julklapp (och kanske lite hans föräldrar också). Mycket är för framtida bruk eftersom han fortfarande är så liten och kommer kanske inte kunna användas precis efter jul men i alla fall innan han fyller ett! Bland annat babyvakten och stolen kommer kunna användas länge och förhoppningsvis även till eventuella framtida syskon.
 
 
1. Sophie the Giraffe, finns på de flesta apotek (av vad jag vet om).
2. Rätt Start, Mumin, Sängmobil, borde finnas på babyproffsen, men en upphängningsarm vore också trevligt till. Annars finns den HÄR Redan inhandlat! 
3. Fisher-Price, Laugh & Learn Puppy, Swedish, finns på ställen som BR & Toys´R´Us men även HÄR.
4. Stokke Tripp Trapp, Matstol, Green, Inkl. Baby Set och dyna Silhouette Green, Paket, en riktig dyr julklapp... Men något som kommer att användas i många år framöver! Finns på babyproffsen och även HÄR (slutsåld just nu), eller HÄR (stolen), HÄR (babyinsatsen) och HÄR (dynan).
5. Jabadabado, Sorteringslåda, Blå, finns på babyproffsen och HÄR.
6. Pumpkin, Träklossar, 123 & ABC, har bara sett den HÄR.
7. Jabadabado, Slagbräda, Blå, borde också finnas på babyproffsen eller HÄR.
8. Rätt Start, Smart Nova, Babyvakt, någon gång (förhoppningsvis nästa år), lär vi flytta till större och jag skulle hemskt gärna ha en babyvakt även nu. Det skulle underlätta om man tvättar att inte behöva ha med honom ner hela tiden om man passar på att göra det när han ändå sover! För bästa pris finns den HÄR, HÄR och HÄR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback