5 september 2014

Publicerat: 2014-09-05 kl: 22:01:36 i Neonatal
Jaha dagen var fylld av undersökningar. Först kom ögonläkaren och kollade hans ögon, ytterligare en koll om två veckor, ren rutin för att se så det växer som det ska! Sen vart det ner till hörcentralen där vi möttes av världens mest tafatta audionom... Fy vad irriterande hon var. Lyckades inte med undersökningen heller så vi får ny kallelse om någon månad eller två. 
I övrigt var det dags för vägnin idag, 2325g är dagens vikt och nu har vi matökat igen. Uppe på 60 ml per måltid varav vi uppskattar lite utefter hur mycket vi tror att han får i sig från mig. Lite mer vikter ska tas så man blir säkrare på att uppskatta och ha lite mer koll på hans vikt när vi försöker minska ner sondandet och öka på amningen. 
Och som det ser ut nu kör vi utan grimma igen, hoppas han klarar sig längre den här gången. Med tanke på undersökningarna idag borde han vara mer trött än han varit så jag tror verkligen att det är på gång bort med flödet! Efter det ska han vara stabil i x antal timmar eller dygn och sen försvinner även övervaket ( på bilden ). Stackars liten är dessutom förkyld, ska se om vi inte kan försöka tömma hans näsa med hjälp av något. Annars får jag åka iväg och köpa en snorsug...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback