Bloglovin!

Publicerat: 2009-01-29 kl: 21:22:00 i Dagbok
Inget prov imorgon som det egentligen skulle ha varit. Lite skönt eftersom jag inte började öva inför det när jag skulle ha gjort det förra veckan. Däremot blir det mycket med skolan nästa vecka. Men trots det tänkte jag blogga mer varje dag. SÅ börja prenumerera på min blogg via bloglovin!

DÅ lovar jag er att ni inte missar någon av de godbitar som jag ska få hem nästa vecka! Ni har mycket att se fram emot som läsare på min blogg och ni har väl inte glömt bort tävlingen om snygga fodral till era teknik prylar? Den hittar du HÄR!
Hoppas på mer som hänger med mig i blogglivet :)

Calcium power gloss

Publicerat: 2009-01-28 kl: 19:46:00 i Naglar


Såhär såg det ut framför OTH tidigare idag. Trots att jag var helt slut efter friluftsdagen idag så lyckades jag göra det här utan att spilla på varken bord, matta, soffa eller golv! Jag lackade om naglarna med Niveas Calsium power gloss. Det ger så mycket glans att man knappt kan tro det! Nästan så man kan sitta och spegla sig själv i det. Lite svårt eftersom det är färg i det nu då men det är glansigt x1000! Utav namnet har ni säkert förstått att det innehåller Calcium som gör naglarna starkare men det innehåller också mineraler som bidrar till det och glansen!

På den vänstra handen använde jag mig utav färgen Rose gloss och den vänstra Sorbet gloss. Förutom dessa färger finns det 4 olika färger till och de kallas för, Star, Fuchsia, Berry och Lilly. Lacket ät lätt att lägga på och känns inte "tungt" som vissa andra kan kännas. Sorbet passar bättre på mig men jag är totalt förälskad i Rose! Smaksak egentligen men det är riktigt snygga färger! Det enda som kan vara lite negativt är att efter någon vecka så blir det lite slitet i kanterna, det beror ju på hur mycket du använder dig av naglarna men det är lätt att lägga på lite till och man får ingen synlig kant om man gör det!

Här är naglarna efter ett lager, det står på flaskan att man ska stryka på två och det är också två lager som ger en "täckande" och högglansigt resultat! (Ja det är viasat programmet som jag använde under som skydd för bordet men det blev inga fläckar på det heller)! Jag brukar vara försiktig och inte spilla men jag lyckas alltid trots det spilla någonstans, det här lacket var inte så droppigt att jag gjorde ens det!
Nagellacken finns att köpa på H&M, Åhlens, Kicks, utvalda parfymerier och där ni brukar hitta Nivea!



Hinner inte, har inte tid.

Publicerat: 2009-01-27 kl: 18:15:00 i Dagbok
Jag håller på och godkänner alla kommentarer och svarar självklart! Tycker det är jätteroligt att så många har velat vara med! Vill du också vara med och tävla om ett laptopfodral, ett kamerafodral eller ett mobilfodral eller kanske bara har missat tävlingen finns den HÄR!

Jag har inte all tid i världen tyvärr eftersom jag har en hel del att göra ikväll. Måste baka något fika tills imorgon, sen skulle jag vilja ha med mig godis också men det kanske är bättre att låta bli? Ska koka makaroner, blanda ihop till en mycket god pastasallad med knaprigt bacon, serrano skinka och lite mer smått och gott.

Dessutom har jag fått Minayas singel idag! Den har gått på högvarv i stereon ända sen jag kom hem, jag kan inte få nog! Ska se till att jag kan lyssna på den imorgon med. Tyckte det var lite grymt att det till och me var sån där blindskrift på den! Vem har inte ett stort hjärta om man även tänker på det! Superbra eftersom den passar alla :)

Måste plocka fram kläder som gör att jag håller mig varm med, ska ju trots allt vara på isen större delen av dagen imorgon. Men jag ser fram emot det, det brukar vara härligt :)

Det är handboll nu med! Så passar på att stryka i andra halvlek, sen får jag ta mig tid här för att besvara alla kommentarer jag har kvar.

Ännu mer tävlingar!

Publicerat: 2009-01-26 kl: 21:09:00 i Dagbok
Här kommer lite mer tävlingar, inte som jag gör men som jag hoppas på att vinna :)

Här ligger tävlingen om Hairextensions

Här kan du tävla om en tusenlapp

Här hittar du utlottningen av kudden!

Utlottningsdags!

Publicerat: 2009-01-23 kl: 17:48:00 i Dagbok
Nu var det dags för en "liten" utlottning här! Vet inte om det var någon av er som kunde lista ut det från den lilla smygtitt ni fick igår? Men ni har alltså chansen att vinna en laptopväska, ett kamerafodral eller ett mobilfodral som alltihop kommer från Krusell! Det tåls också att nämna att de heter Coco i början så de är lätt inspirerade av Coco Chanel :)
Det här kommer ni alltså ha chansen att vinna:

"Jag är med och tävlar om fina priser från Krusell inne hos Jennifer på Fashioncut"
Om du vill vara med och tävla ta med dig bilden och den kursiva texten ovanför. Länka tillbaks till mig och till Krusell.
Har du ingen blogg tar du med dig den kursiva texten och bilden, mejlar detta till fem vänner och skickar mig en kopia till [email protected]
Sen lämnar man en kommentar i det här inlägget!

Glöm inte att det är tre priser så det är alltså tre personer som kommer vinna!

Enkelt eller hur? :)
Tävlingen kommer att avgöras den 9 Februari.

Sverige, musik och handboll :)

Publicerat: 2009-01-22 kl: 20:21:00 i Dagbok
nart är det handboll - igen! Sverige mot Kroatien och dom spelar ju i Kroatien så det kommer vara ett bra stort tryck på läktarna! Om man bara kunde ha fått vara där... Lite besatt, men jag har som mål att vara med på en av Sveriges handbollsmatcher minst en gång i livet!
På tal om besatt så kommer det en liten (eller stor om ni vill) fredagsöverraskning imorgon! Kan ge er en liten smygitt här:

Det blir lite suddigt men det blir roligare för er imorgon då :) Som vanligt är bilderna klickbara ;)

Sen gick jag in på en speciell blogg idag, en som alltid gör mig lika glad för att jag får följa med henne i hennes framgång. Sen kom jag fram till ett inlägg där hon presenterade vilka som hade vunnit i den tävling hon har haft och jag var en av dom! :) Tack Minaya säger jag bara, ord räcker inte till att utrycka min glädje med!
" Varför just jag ska vinna... hmm, det finns nog egentligen inget bra svar. Jag typ avgudar din musik, den får mig att känna mig lugn även i jättestressade/konstiga situationer. Helt enkelt för att det gör dig glad att göra musiken som gör stor skillnad i mitt liv om man säger det som slutsats :)"

Gobitar och stryk!

Publicerat: 2009-01-21 kl: 17:56:00 i Dagbok

Hmm, jag har en hel del att göra nu innan det är läggdags... Men ett inlägg hinner jag ju med i alla fall :)
Passar på att stryka kläderna framför tv:n när det är handboll. Ni vet väl att det är handboll på tv ikväll? Annars vet ni det nu! Sverige som spelar så det är ju roligt att kolla på med! Sen ska jag börja gå igenom matten för vi har prov nästa vecka.

Som ni ser har jag en hel del gobitar på gång här i veckan!

Imorgon är det så kort och go dag i skolan så det är knappt sant! Vi ska iväg på bio och innan det har vi bara två lektioner (plus läsningen) så då har jag mycket tid att fixa och dona här hemma och komma ikapp med alla saker jag liggar lite efter med! Nästa vecka och veckan efter det är det däremot två prov varje vecka så jag kommer nog gå på helspänn ett bra tag! Men som sagt det löser sig nog, det brukar det ju göra :)


Tävling!

Publicerat: 2009-01-20 kl: 18:36:00 i Dagbok

Jag är med i Minayas tävling om hennes singel "Dina vackraste ord" som verkligen är superbra! (finns att lyssna på myspace). Hoppas på att man vinner kan man ju alltid göra även om chansen kanske inte är så stor!

Sally Hansen I´m in love!

Publicerat: 2009-01-19 kl: 20:53:00 i Naglar
Jag är kär! I ett nagellack!!! Hittade Sally Hansen för ett tag sen, kom på att jag hade de hemma och testade nu förra veckan. Helt otroligt egentligen.
Först och främst testade jag deras Nailgrowth miracle.

Tro det eller ej men det funkade och såhär bra resultat fick jag på mina naglar efter endast fem dagar!

Innan jag började testa det klippe/bet jag ner naglarna så långt jag kunde det vill säga inget vitt kvar.
Sen efter har jag ju målat på nagellack men allt det vita ni ser är hur mycket de vuxit!

Den fina franska manikyren har jag gjort med lite vägledning från Diana.

Bara det att jag använde mig av Sally Hansens Salon Nail Lacqueri en härligt rosa ton. Den blir sådär snyggt fejknagelrosa (ljust rosa) sen!
Jag använde mig också av ett vitt lack som kommer från Viva La Diva.

Alla lack finns att köpa hos Lindex, Kicks, Åhlens och så vidare ni kan ju den rundan! 
Men franför allt i fortecosmetics webshop!

Varma bad, nya naglar :)

Publicerat: 2009-01-15 kl: 19:50:00 i Dagbok
är jag har skrivit klart här ska jag svara på alla kommentarer även om internet börjar krångla igen!

Mamma ringde till sjukhuset idag, mina värden var perfekta sa dom... Jag vet inte riktigt om jag tror på det, då måste ju något annat vara fel på mig eftersom jag blev yr på gympan igår? Men det löser sig väl hoppas jag. Skulle ha med mig fruktsocker och ta om jag kände så igen.

Ska ta och måla naglarna klart (fransk manikyr) och sen ska jag ta ett varmt bad! Det är kallt ute så det tycker jag att jag förtjänar!
Bilder på naglarna och nagellacket (som jag använt hur många gånger som helst nu kommer imorgon)! :)

Just a little message

Publicerat: 2009-01-14 kl: 19:44:00 i Dagbok
Det blev inget inlägg igår. Hela internet verkade vara på dåligt humör för alla här hemma men ja-a. Igår hände inte så mycket och idag har det heller inte hänt så mycket. Hade utvecklingssamtal tidigare ikväll... Vet att jag förmodligen kommer in på det jag vill och högskolan kommer jag också in på om jag bara arbetar bra på gymnasiet :)

Däremot på gympan idag började det ringa i öronen på mig, blev yr och fick samma känsla som när jag svimmade förra måndagen. Tror jag överansträngde mig men man vet aldrig. Får se hur det går på fredag och när provsvaren kommer.

Igår var jag däremot hemma, mådde inte så bra överhuvudtaget någonstans på hela kroppen... Låg i soffan och kollade på film typ hela dagen :)

Annan skit.

Publicerat: 2009-01-12 kl: 17:48:00 i Dagbok
å var det tillbaks i det skoltänkande med vad har jag för läxor tills imorgon/övermorgon osv. Ganska tråkigt men jag vet i alla fall att jag har 220 poäng att söka på (än så länge jag ska ju höja lite innan sommaren också!). Nästan säker på att jag kommer in men alla säger ju hela tiden, saker och ting höjs och sänks hit och dit. IT blir mitt förstahandsval men jag vetifan vad jag ska ta i andrahand... Förhoppningsvis löser det sig snart, eller kanske till och med på onsdag? Har utvecklingssamtal då när det blir snack om gymnasiet.

Jag är sugen på Skagenröra!!!

Har inte så värst mycket mer att skriva om nu, eller jo men det får bli i ett annat inlägg :)

Vanilj och Caramell är bäst!

Publicerat: 2009-01-11 kl: 15:57:00 i Dagbok
Jag har letat i varenda kaffé/thé och mataffär efter Nescafés Caramell och Vanilj i snabbkaffe/pulver i portionspåsar men det finns inte! Ingen har haft det och jag har till och med frågat.
Mamma köpte en favourites pack med 10 portionspåsar. Där var två vanilj och caramell, alltså en av varje. Men nu är de slut och det var med dom som jag kunde göra min egen sweet chai latte. Som jag dessutom är rätt beroende av nu! Men det finns inte så mycket att göra åt det...
Har lånat pappas dator så därför är det inga bilder, men det kommer i ett annat inlägg! Har inte orkat starta min sega dator idag bara.

Dator hit, dator ja vart egentligen?

Publicerat: 2009-01-10 kl: 21:41:00 i Dagbok
Dagen har dragit iväg så fort idag! Hade velat haft mer tid att spendera men det får man igen någon annan gång. Har varit och kollat på handboll, handlat och lagat mat! Hur roligt som helst.
Imorgon ska jag läsa igenom ett häfte och svara på frågor, det är egentligen tills på torsdag men det är skönt att ha det gjort när man behöver tid till annat :)
Nu ska jag plocka fram lite ostbricka och mysa ner mig i soffan!

Stygnen borta och jag är lite fattigare,

Publicerat: 2009-01-09 kl: 19:17:00 i Dagbok
Stygnen är äntligen borta! Dock är jag lite blodfattig inte så mycket förstås men ändå... Klarade allting förvånansvärt bra trots alla tvivel jag hade och jag fick se stygnen på hakan innan hon tog bort dem! Fy fan vad snyggt det var sytt! Helt otroligt att man kan göra sånt på huden liksom!

Mamma har köpt godis så ska bänka mig framför tv:n och fjäska lite :) Godis är ju alltid gott även om det inte alltid är bra...
Jag hade problem med att få mitt inlägg att komma upp på bloggen igår, det visades inte på kanske en kvart eller så. Är det bara jag som hade problem eller var det alla på blogg.se som hade det?
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Skolstart

Publicerat: 2009-01-08 kl: 19:37:00 i Dagbok
Tro det eller ej men bilden gör mig sugen på lussekatter :)

Skolan började idag, vi kikade på film på alla förutom en lektion och jag hade bara fyra idag. Rätt lagom go start på sista terminen innan det är dags för gymnasiet! Imorgon är jag ledig på morgonen för att jag ska iväg ta blodprov och ta bort stygnen på hakan. Äntligen blir jag av med de förbannade kliande stygnen! Däremot är jag rädd för att det ska göra ont att ta bort dem som alla säger att det inte gör. Sen att man är spruträdd gör det hela inte lättare direkt...

Något roligt nu då som omväxling. Jag ska förmodligen gå en kurs med mamma, har dock inte bestämt oss än. Det står mellan foto, smycken och kanske mexikansk matlagning... Vilket tycker du låter roligast?


Latardag.

Publicerat: 2009-01-07 kl: 17:52:00 i Dagbok
Idag har det verkligen bara varit en stor, fet latardag. Har gått runt i pyjamasen typ halva dagen. Inte gjort mycket heller för den delen. Natten har varit jobbig med, har liksom vaknat hur många gånger som helst och drömt så konstiga drömmar (som jag inte ens kommer ihåg). Hakan kliar som attan och det har börjat lossna på plåstrena nu. Ska sätta dit ett nytt så det håller sig lite till. Det blir förmodligen ta stygnen på vårdcentralen på fredag och då blir det också blodprov... Inget jag ser fram emot eftersom jag hatar sprutor och jag är rädd att det ska göra ont att ta bort stygnen eftersom man inte får någon bedövning. Men nog tjatat nu ska jag ta mig något att äta och sen blir det en promenad. Blev ingen igår utan fastnade vid tv:n där det var en Eva Rydberg pjäs :)







































Dagens frukost:
Fullkornsbröd
Gurka
Ost
Skagenröra
Smör.
Supergott! :)



(Klicka på bilderna för att se dom i större format)

Idag har det verkligen inte hänt mycket... Det var ju hockey inatt (01:30-04:00). Var uppe och kollade på den. Var meningen att jag skulle sova innan men det gick inte att somna! Det kliar som tusan på hakan och jag kunde inte lägga mig på sidan för då drog jag antingen i axeln eller hakan. Jättestörande att jag bara kunde ligga på rygg eftersom det är så förbaskat svårt att somna då! Men jag somnade till slut efter matchen (som Sverige förlorade - självklart).


Sen när jag vaknat har jag liksom varit seg, hela jag. Ont lite här och var fram och tillbaka. Inte så mycket man kan göra åt det så det är bara stå ut.

Tog en lite tripp i bilen med pappa och mötte syrran (och min) kompis mamma halvvägs hem till henne. Stackarn blev ju sjuk med hög feber och spydde :( Hoppas jag slipper det nu bara. Sen blev det ett besök till McDonalds på vägen hem. Väl hemma, eller ja typ nästan hemma ringde mamma och ville ha pizza. Så det blev en sväng förbi pizzerian för att fixa det och snart ska jag ut och få lite frisk luft med pappa. Egentligen skulle jag ut och gått med mamma men hon orkade tydligen inte så det blir bara vi två.

Imorgon är sista dagen på lovet och jag saknar faktiskt min klass :) Eller ja, vissa personer mer än andra självklart! Men ändå.

Mitt blogglovin har inte funkat på hela dagen heller. Någon mer förutom jag som haft problem med det?


Dagen i bilder

Publicerat: 2009-01-05 kl: 22:51:00 i Dagbok

Klicka på bilderna för att se dom större.

Ja nu till historien. Jag vaknade av att min syster klampade runt i huset. Det var en massa tjat mellan henne och pappa. Sen kom mamma och väckte mig vid tio. Vände mig om somnade om och vaknade vid elva igen.
Gick upp ur sängen och hämtade mitt schampoo från badrummet. Plockade fram rakhyveln ur garderoben för att jag skulle duscha... Ställde mig i duschen, schamponerade in håret och började raka armhålorna. Sen sköljde jag ur håret och kände bara hur jag blev alldeles matt. Det går inte ens att beskriva känslan.
Drog på lite kallare vatten och tänkte att jag behövde lite frisk luft så jag stängde av vattnet och öppnade duschkabinen. Tog tag i kabinens dörrar, allting blev bara svart. Det var som att drömma, vet inte hur länge jag var borta eller så alls... kom tillbaka till medvetandet, kände bara att jag var blöt och låg på golvet.
Försökte resa mig upp men blev yr igen. Öppnade fönstret för att få frisk luft och satte mig ner på toaletten (fortfarande naken) och satte huvudet mellan benen. Andades djupa andetag och till slut gick yrseln över.
Jag ställde mig upp och kollade på mig själv i spegeln. Såg att jag hade ett stort jack på hakan och sen armbågen. Kände hur ont jag hade i knäna och la märke till ett rakt sår på axeln. Gick ut ur lilla toaletten (den som har duschen) och gick mot mitt rum för att ta på mig kläder (tycker inte om att vara naken). Satte på mig kläder, torkade håret och plåstrade om mig.
Sen ringde det och mamma bad mig svara. Jag hade sinnesnärvaro nog att prata med min farfar som ville prata med mamma.
Sen efter det så skulle mamma tvätta och plockade upp handduken jag hade använt och såg blodfläcken (torkade av hakan på den). Hon frågade om jag hade mens, men jag berättade som det var att jag hade svimmat och så vidare. Så hon ringde till sjukhuset och de bad oss att komma in (efter att ha pratat och ställt lite frågor till mig).
Så vi satte oss i bilen efter att ha skrapat lite rutor och åkte in mot sjukhuset.
Väl framme så fick vi gå till akuten. Därifrån skickade de oss vidare och till slut träffade vi en läkare, som ställde lite mer frågor. Han ville kolla hur djupt jacket på hakan var så han tog en bomullspinne och stoppade in. Kände det inte alls... Sen skulle han kolla hur djupt jacket på armbågen var och när han pillade i det fick jag samma känsla som när jag var nära på att svimma. Han sa att jag fick lägga mig ner på sjukhussängen (ni vet de där fula sakerna med papper på). En sjuksköterska hämtade bedövningen och sen bedövade läkaren mig i hakan och sydde två stygn.
Det läskiga var att jag inte kände att jag hade kvar den vänstra delen av hakan. Sen plåstrade de om jacket jag hade på armbågen.
De skrev en remiss till akuten igen för att de skulle kolla blodtryck osv. Så vi fick gå tillbaka dit och så kollade de blodtrycket och lite andra neurologiska saker... Fick gå på tå, hälarna och utsidorna av foten.
Den läkaren vi fick träffa då kunde inte hitta något fel på mig men skrev en remiss till hud för att kolla upp mina leverfläckar och nu senare i veckan ska jag dit igen och ta blodprov. Kolla järnvärdet och på fredag ska jag ta bort stygnen.


Dusch - sjukhus...

Publicerat: 2009-01-05 kl: 18:53:00 i Dagbok
Imorse vaknade jag typ vid tio, låg kvar i sängen till elva...
Sen gick jag upp för att duscha, ni kan inte ana vad som sedan hände.
Någon som vill gissa? :)
Laddar inte upp bilder eller skriver så får vi se hur många som lyckas gissa rätt!
Kan säga med att det slutade med ett sjukhusbesök i några timmar.


Your a part time lover and a full time friend...

Publicerat: 2009-01-04 kl: 13:40:00 i Dagbok
Nu ska jag sätta mig och redigera en massa bilder! Har precis kollat klart på en film i iPoden. Riktigt bra men vad den hette det minns jag inte... Sen måste jag verkligen fortsätta rensa bland min musik. Jag har fortfarande lite minne kvar på hårddisken :( Sen blir det stryka kläder, vika (klädvård) i en timme, för det får jag 400 extra utöver de 600 jag fårav barnbidraget. Ett bra erbjudande tycker jag, behöver lite extra pengar och så.



Är det någon som vet hur det är med studiebidrag och när man slutar få barnbidrag osv? Fyller ju år i nu Februari och undrar om jag fortfarande kommer ha barnbidraget fast jag är 16? Jag har ingen aning så jag blir lite så där lagom frågande...



Helgen måste ta slut...

Publicerat: 2009-01-03 kl: 15:25:00 i Dagbok
Nej jag känner mig verkligen duktig på att sova. Vaknade inte förens halv ett idag!
Måste börja vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar igen. Det gör den om 5 dagar!
Det är hemskt vad lovet bara har sprungit iväg... Men jag tror jag ska börja skriva lite mer på våran teknikfördjupning. Skriver om datorn så måste ta reda lite på hur den funkar, hur den är uppbyggd osv. Hoppas på lite hjälp från pappa :)

Ska fortsätta rensa bland musiken idag med, behöver lite mer minne... Funderar på om jag har väldigt mycket musik eller om det bara är datorn som är klen. Kanske borde skaffa mer minne till datorn. Men jag vet inte hur.
Ska kolla upp lite träningspass på Friskis och Svettis och sen se till så att jag kommer igång nu. Ska bara bli av med den förbannade fökylningen :) Nu är det mat!



"Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor"
- Veronica Maggio

Totalt älskar alla hennes låtar! Lite halvt beroende av en fem-fyra olika artister nu. Börjar bli jobbigt men jag älskar ju musik så får skylla mig själv.
Sitter och rensar bland min andra musik, datorn har lågt minne på hårddisken så det är nödvändigt. Ska kika lite på filmerna jag har på datorn med så kan jag ta bort dom sen och få lite mer ledig plats.
Tycker datorer har för lite minne egentligen. Jag har inte ens fyllt min iPod men min dator verkar inte klara av det. Skumt enligt mig. Men det kanske bara är för att jag har en gammal/dålig dator?
Har inet börjat plocka bland mina kläder än, det borde göras nu innan vi får besök. Ska göra det vid halv sex. Bestämt och då ska det göras...


02-01-09

Publicerat: 2009-01-02 kl: 14:32:00 i Dagbok
Det brukar ju ta lång tid (i alla fall för mig) att vänja sig vid att skriva tex 09 istället för 08. Men nu tycker jag bara att det ser och känns så imla dumt. Visst hela året 2008 var inte bara bra saker men ett helt nytt år som man inte har den blekaste aning om vad det kommer handla om det är lite skrämmande? Men nu nog om året som gått, vad som kan/kommer hända och så vidare...

H&M katalogen kom ju idag. Jag tycker alltid jag brukar få den några dagar kanske en vecka senare än alla andra så har ni fått den och om så vad tyckte ni om den?
Jag älskar alla färger i katalogen och plaggen är det en hel del godbitar bland. Sen den neon/metallicfärgade ögonskuggan! Den passar förmodligen inte till ett par blå-gröna ögon men den är så förbannat snygg! Nästan ett måste ha!


2009!

Publicerat: 2009-01-01 kl: 21:08:00 i Dagbok

Idag har min dator inte funkat ett enda litet skit. Internet har vart konstigt fram och tillbaka. Bra start på nya året, då vet jag ju hur resten av det här året blir redan ungefär :( Nej men det brukar lösa sig med datorn och internet tillslut. Jag har däremot inte bloggat så mycket idag för att jag är helt slö. Var uppe rätt länge igår och vaknade inte förens klockan var halv ett idag... Mer än halva dagen borta, men jag har en hel del att göra idag och imorgon så jag måste börja ta tag i det nu. Men det kommer en massa bra tips framåt!

På tal om inget och allting, la du några nyårslöften i år och i så fall vad?
Jag ska börja motionera - mer. Blogga lite mer och jag SKA in på IT.