Femtio...

Publicerat: 2012-12-29 kl: 23:29:00 i Boktips
Har ju lyssnat på ljudboken, på engelska. Nu upp till bevis för att se om den är lika bra på svenska (dock lyssnade jag aldrig klart!) ^^ Har iaf fastnat i den en kväll redan så vi får se hur det går imorgon när enda planen är att åka hem till Andreas m. familj och handla nyårsmaten! :) Har bara läst några kapitel men det går snabbt frammåt när jag fastnar i en bok, ge mig någon dag till så är den nog slut snart! 

New Years make!

Publicerat: 2012-12-29 kl: 21:52:48 i Make of the day
Snyggaste glasögonmärkena på näsan också! ^^
Detta hade jag tänkt mig på nyår i form av ögonsminkning, däremot har jag ingen bas på eller något på läpparna, har inte bestämt mig där än så vi får se lite hur det blir i slutändan. Menyn är i alla fall planerad och klar, bara att handla ingredienserna och se till att få med mig rätt kläder hem till Andreas där vi ska fira in det nya året :)
Om ni undrar så har jag använt mig av Wet´n´Wilds palett Lust (6 färger) och ett extra glitter också från Wet´n´Wild som heter Shimmer dust i färgen Moon Beam.

God jul!

Publicerat: 2012-12-24 kl: 01:27:39 i Dagbok
God jul på er!

Ligger i sängen och skriver igen, förvånande? ;) Spenderar varje kväll innan jag somnar med datorn i knäet och någon bra serie så det är inte så förvånansvärt! Ville bara kolla in en snabbis och önska er en god jul! 
Jag har en någorlunda annorlunda jul i år, eftersom det har varit en hel del sjukhusbesök i släkten (alla har slutat positivt!) så är det förhinder för de vi brukar fira med att träffas på jul som vi brukar göra så det är "bara" familjen som gäller under dagen. Vilket fått mig att inse hur mycket jag uppskattar och tycker om min släkt. Hela tjocka släkten ska veta att ni är älskade! Vet att farmor läser, du får visa för farfar och Farbror om du vill ;)
Uppskattar inte att få presenter mer än att bara få vara med nära och kära under jul, det är alltid så mysigt och ett stort knytkalas blir det också alltid. Så den här julen kommer att kännas lite konstig men det löser sig på något sätt. Jag ska ta mig iväg till pojkvännen på kvällen och hans familj, sen firar vi med mormor & morfar när de orkar och vi kan få ihop det. Resten är helt fritt ifrån bestämda planer, men det brukar lösa sig på något sätt till slut!
Så god jul på er och gott nytt år om jag inte bloggar innan nyår, jag får se lite hur jag gör. Ska njuta av sällskap och massa god mat i första hand!
Kramar

Veckans serie #3

Publicerat: 2012-12-23 kl: 09:10:00 i Film & Serier
Bildkälla.
 
Private Practice är ifrån början enligt mig en spinoff på Greys Anatomy eftersom huvudpersonen Dr Addison Montgomery kommer ifrån Greys Anatomy, hon var ju gift med en av doktorerna där utan att säga för mycket ;)
Jag har börjat kolla på denna nyligen så jag har bara hunnit igenom två avsnitt men den verkar mycket lovande, samma stil som Greys och jag har just nu en liten dille på läkarserier, vet inte riktigt varför. Mitt uppe i allt julstök så ser jag till att ta mig ett avsnitt per kväll ungefär (ser på andra serier emellan med). Så nu ska jag dra igenom ett avsnitt och sen ska jag ta och gå upp och börja städa. Återkommer med mer inlägg, har faktiskt inspiration att blogga nu igen! :D

Sömnproblem

Publicerat: 2012-12-23 kl: 01:09:00 i Boktips
Ligger i sängen med datorn i knäet för att jag är för pigg för att sova, har varit för lite ute och rört på mig och gjort allmänt för lite saker. Har lite för mycket kreativitet i mig och inget används! Jobbigt för mig att jag inte kan somna eftersom klockan ringer kvart i nio imorgon. Går ju inte att missa Greveholm! På tal om det, är det någon av er som också kollar på julkalendern? Tycker det är lite sådär julmysigt att gå upp i tid på morgonen och sätta sig framför tvn med frukost (om man hunnit göra iordning den innan det börjar) och kolla de korta 13 minutrerna.
I mitt fall är det ju i och för sig snarare så att jag sträcker mig efter tv-kontrollen och startar tvn på mitt rum, ligger kvar i den varma sängen och kollar på julkalendern, sen zappar jag runt lite, är det vardag kollar jag nyheterna, gomorron Sverige och lite annat. Nu igår (eller idag?) kollade jag film tills klockan blev tolv! Fastnade i Polarexpressen som helt plötsligt var mycket mysigare att ligga kvar och kolla på trots att den var svenskdubbad än att gå upp i kalla lägenheten och fixa frukost! :) 
Saknar denna lilla godingen lite, skarvar är tydligen rätt gött att ligga och sova i ibland!
Nej men jag ska ta och försöka dra något serieavsnitt så att jag blir trött eller ta fram en bok, det var ett tag sen jag läste skönlitterärt. Tipser om Gossip Girl serien som är lättsmält när man läser mycket facklitteratur eller annat, inget vidare djupt som man behöver lägga näsan i boken några timmar ;)

Wanties Ansiktsvård!

Publicerat: 2012-12-17 kl: 15:45:00 i Kroppsvård
Alla dessa vill jag ha! Rengöringen i pumpflaska har jag testat förut, innan jag bytte till Lumene, vilket jag inte riktigt är nöjd med i slutändan eftersom jag tycker att min hy är torr och den ska återfukta! Vichy har jag hört massa bra om så det vill jag börja prova men först tillbaka till Neutrogena och blanda den med Vichy´s nya hudkräm som jag är så sjukt nyfiken på!
Alla produkter går att hitta på apotek runt om i Sverige, har ingen koll direkt på vilka apotek som har vilka produkter men det ska finnas nästan överallt! Har man tur kan man hitta Neutrogena till rabatterat pris på exempelvis City Gross eller Ica Maxi och dylikt. 
 
Detta inlägg är inte sponsrat utan bara vad jag själv vill skriva om. Jag har inte fått betalt för att skriva vart produkterna finns utan ger er bara informationen eftersom det kommer att bli frågor om detta annars.

Akta er för gardinerna!

Publicerat: 2012-12-17 kl: 12:59:00 i Hjärtats fröjd
Har fullt upp med att plugga och hålla kolla på lilla madame här! Hon är på djävulskt bushumör idag och är på både datorsladdar och gardiner... Tillbaka till plugget, jag har en bok att läsa och skriva ner anteckningar ifrån! :) 

På fredag hämtar jag Toulouse!

Publicerat: 2012-12-13 kl: 07:17:00 i Hjärtats fröjd
Idag händer det massor, ikväll ska vi iväg och kolla på The Hobbit! Innan det ska vi ut och äta gott och imorgon ska jag hämta hem min lilla kattunge! :) 
Men tillbaka till dagen, jag ska iväg och göra något drastiskt, ringa en del viktiga samtal, köpa kattmat, börja plugga inför den andra omtentan och möjligtvis hinna med att kolla nya avsnittet av Modern Family med! Ledsen för mycket text och lite bilder men ni kan få se en sneak-peak på Toulouse!

Veckans serie #2

Publicerat: 2012-12-12 kl: 19:11:27 i Film & Serier
Bildkälla
 
Veckans serie måste bli Once Upon A Time, sagoberättande på vuxen/ungdomsnivå och det är alltid så spännande! Andreas och jag kollade ikapp den efter att det hade fått gå hela första säsongen. De reklamer vi såg på tvn var aldrig alldeles för lockande så vi kom aldrig till skott när det var nytt.
Nu är serien uppe i två säsonger och det är förhoppningsvis långt kvar för jag får inte nog! 
Dessutom är det till min förtjusning samma huvudroll i den här (visst det är flera som har huvudrollen egentligen men nyckeln till allt) är samma som i House som ni kan läsa mer om vad jag tycker HÄR.

Wanties from Cubus/Julklappstips till mig!

Publicerat: 2012-12-12 kl: 00:47:17 i Hjärtats fröjd
Sandy Coat 799kr, gillar verkligen alla tre färgerna, en grå kappa har jag redan dock. Svart är ju alltid bra att ha men den vinröda vore ju toppen med eftersom den ger en färgklick! Svart eller vinröd dock, spelar egentligen ingen roll, båda är superfina!
Gaby Coated Pant 399kr, svart allra helst, men finns också denna i vitt och vinrött. Svart för att det passar till allt och klassiskt, ger dessutom lättare att hålla koll på om det dyker upp fläckar eller inte!
Benedicte Dress, 249kr. Finns bara i svart men älskar verkligen urringningen på denna! Ge mig ^^ 
Eftersom det är svårt med storlekar och sånt, speciellt om man köper till någon annan än sig själv och om någon i min släkt läser här så vore ett presentkort på Cubus helt okej det med. Däremot för att jag ska kunna inhandla dessa tre godingar krävs det en större summa! Men man kan alltid önska sig och se vad som händer ;)
 
Inlägget är inte sponsrat, jag har inte länkar någonstans. Jag visar upp deras kläder eftersom jag tycker om dom och vill tipsa er. Alla bilder är lånade ifrån Cubus.com

Saker jag önskar mig i julklapp, eller framtiden!

Publicerat: 2012-12-10 kl: 19:39:00 i Dagbok
En katt, vilket jag kommer hämta i veckan (Så glad!) :D
Alla bilder kommer ifrån Tumblr, mig hittar ni här!
Doftljus är aldrig fel när det gäller mig!
En flygel när jag har plats för det längre fram i livet!
Bed Head hårprodukter, älskar dom! Har dock för mycket så måste göra slut på lite saker först innan jag har plats ;)
Genomskinligt paraply, allra helst med svarta kanter!
Leopardmönstrad sjal, har ingen, behöver egentligen inte men vill ha!
Halsbandet, fast helst som en nyckelring! Från Hungerspelen (tips till min släkt ;) )
Något sött och fint litet hänge till halsband! Ska helst passa till vardags och vara relativt lätt att bära.
Massor med mer fina klänningar som är användbara även på vintern!
Nagellack, många olika färger, grått har jag inget (vet inte varför) glitter är också alltid rätt!
Vi hade en grå katt vid namnet Abbe när jag var mindre, en dröm är att återigen ha en helgrå katt så det blir en till katt i framtiden, men när det finns plats! :)
Massor med mer rosor! Helst ifrån Andreas ;) 
Ögonskuggspaletter, typ Naked, Nude´tude, och en hel del från Too Faced.
Superman linnet! 
En fast rumpa! ^^ Haha nej men träna mer, jag vill ha motivationen!

Ni har väl inte glömt Nobelmiddagen?

Publicerat: 2012-12-10 kl: 19:15:00 i Dagbok
Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX
Här hittar ni live sändningen, mycket glitter säger jag och mycket fina klänningar!
Älskar Maddes hår! Alltid så supersöt!


Kalender inköpt!

Publicerat: 2012-12-10 kl: 17:18:00 i Hjärtats fröjd
Jag har köpt mig en ny kalender, brukar alltid ha en som gäller över läsåren så köper ofta en på hösten (dock har jag inte gjort detta nu eftersom jag inte hittade någon jag tyckte om då!). Nu har jag i alla fall hittat en, supersöt är den och jag är så förväntansfull över att få fylla i mer saker i den. Den har ju inte börjat riktigt än! Köpte den på Akademibokhandeln för 159kr. Och nej detta är inte reklam, jag tipsar bara för att jag tycker att den är så söt! Lite söthet behöver man ha i sitt liv och jag ser fram emot att få planera upp mina veckor massor i den här! Kanske kan få lite mer koll på mitt liv och se till att få saker gjorda för en gångs skull ^^

Röra och listor

Publicerat: 2012-12-02 kl: 15:07:52 i Dagbok
Jag är ledsen men just nu har jag inget sug alls efter att blogga eller spela in något. Har fullt upp med att plugga till tenta, omtenta, nya kurser och se till att hitta julklappar till alla nära och kära. Återkommer när jag fått lite mer ordning på livet! Kanske till och med blir redan imorgon ;) Lite för mycket röra just nu och lite för lite listor!