Kommer jag kunna sova mer ikväll?

Publicerat: 2013-04-30 kl: 21:33:09 i Dagbok
#97
Snart helt slut med Blogg100, helt otroligt egentligen, trodde aldrig att det skulle gå hela vägen! Men trots en hel del motgångar, stora tröttheten och nya jobb samt strul med både internet, bloggen och livet (det är alltid strul med något). Så har jag på något sätt ändå bloggat i 97 dagar i sträck. Nu ska jag dra igång lite Voltz (minecraft) och njuta av att jag faktiskt kan gå upp senare imorgon, klockan imorse ringde vid 06:10 och jag somnade i sängen när jag kom hem vid 16:50. Så trött! 

Sängen väntar

Publicerat: 2013-04-29 kl: 22:51:00 i Dagbok
#96
Gått bredvid på sommarjobbet, fått schema och träffat en massa nytt folk. Så trött! Börjar 7 imorgon så nu väntar sängen!

Recension: Wreck-it Ralph

Publicerat: 2013-04-29 kl: 15:55:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
För ett tag sedan tog Andreas och jag tag i våran lista över nyare filmer vi ska ta oss igenom. Vi har tyvärr haft lite av filmtorka, inget har varit sugen eller haft tålamod att sitta still eller ha fokus alldeles för länge. Men tillbaka till ämnet! 
Wreck-it Ralph eller Röjar Ralph som den heter på svenska är en film som i första hand är riktad till den yngre publiken men vi är ju som vi är och är rätt barnsliga av oss! Inte för att den inte passar äldre, men vuxna kanske inte tycker om den lika mycket. Vi totalt älskade den! Till och med så att tårarna rann vid några tillfällen utan att avslöja alldeles för mycket för er. Se den om ni inte har hunnit med det redan, den är verkligen värd de 108 minuterna! 
 
I rollerna hittar vi bland annat John C. Reilly (Step Brothers, Magnolia & Gangs of New York), Jack McBrayer (30 Rock, Dumpad & Despicable Me) och Jane Lynch (Glee, The 40 year old Virgin & Role Models). Enligt IMDB har filmen genomsnittsbetyget 7,9. Totalt betyget enligt mig är en solklar 5 av 5! 
 

Glöm inte att bry er

Publicerat: 2013-04-28 kl: 22:55:41 i Dagbok
#95
När man börjar bli bedömd och anklagad för någon annans "fel" har det gått för långt, kära vänner, kom ihåg att ta hand om er! Det finns en hel del människor som inte bryr sig om mer än sitt eget bästa och gör allt för att skydda sig själva trots alla fel de vet med sig att de gjort.
Tagga jobb imorgon nu!

Popcorn!

Publicerat: 2013-04-27 kl: 22:03:42 i Dagbok
Doctor who, popcorn, dip och ostbricka! Kvällen är gjord, jag är dock fortfarande supertrött (börjar undra om det är något virus...), laddar upp inför jobb måndag-tisdag samt städning och plocka och rensa hemma! 
#94

Veckans serie #7

Publicerat: 2013-04-27 kl: 10:37:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
Ingen har väl kunnat missa Game of Thrones? Hur som helst så är det en serie som handlar om krig om järntronen.  Serien är baserad på böckerna A song of Ice and Fire skrivna av George R R Martin. Jag har inte börjat på böckerna själv men många säger att böckerna är bättre än serien är. Så om ni planerar att läsa böckerna kanske ni ska prioritera om ni vill se serien och sen läsa böckerna eller göra tvärtom.
Varje avsnitt är ungeför en timme långt och sänds en gång i veckan än så länge. En timme händer det ibland tyvärr ingenting alls på och ibland en massa! Så det gäller att hålla fokus och se till att följa med i handlingen. Serien är lite seg emellanåt och har än så länge gjorts i två säsonger. Den tredje är den som håller på och sänds just nu. 

Den stora

Publicerat: 2013-04-26 kl: 22:37:02 i Dagbok
#93
Den stora tröttheten håller i sig, varit iväg och jobbat, plockat iordning lite hemma, försökt handla inför helgen och lagat fredagsmys! Imorgon hoppas jag kunna vakna pigg och utan halsont, håll tummarna för mig.

Så trött!

Publicerat: 2013-04-25 kl: 22:02:04 i Dagbok
#92
Återhämtat oss efter tidig morgon igår och tidigt upp idag igen! Skit trött fortfarande så det blir tidigt i säng och sen lite jobb som väntar imorgon! Sängen lockar alltför mycket nu så hoppas ni haft en bra dag!

Recension: Brancott Estate Flight Sauvignon Blanc

Publicerat: 2013-04-24 kl: 16:56:00 i Mat
För några veckor sedan fick jag hem en flaska av det nya vinet Brancott Estate Flight Sauvignon Blanc, jag fixade iordning en något spontan inbjudan till en av mina grannar och vi provade vinet till en god räksallad! Till maten var det supergott och även efter maten var uppäten passade det bra att sitta och smutta på. 
Grannen som jag bjudit över på middag brukar inte tycka om vin alls (!) men hon tyckte att detta var gott och kunde verkligen tänka sig att dricka det igen.
 
Varu nr: 6314
Pris: 89 kr
Volym: 750 ml
Årgång: 2012
Land: Nya Zeeland
Region: Marlborough
Doft: Mogna krusbär med tropiska aromer och en antydan till passionsfrukt
Smak: Ett fylligt vin med fruktig krispighet och en antydan av röd grapefrukt i syran. 
Alkoholhalt: 9%
 
Totalt sett tyckte jag att det var ett mycket gott vin, det blev aldrig varken för surt eller för sött när man hade kommit ner i flaskan och tack vare den lägre alkoholhalten var det lagom att dela en flaska på två! Jag kunde verkligen tänka mig smaken av krusbär (inte bara doften) men antydan till passionsfrukt i doften gick mig förbi.
Slutbetyget blir 5 av 5, supergott, fräscht och verkligen ett vin som passar bra till våren och sommaren, speciellt till grillningar kan jag tänka mig med skaldjur!

Sexy Smokey Doll Eyes

Publicerat: 2013-04-24 kl: 14:37:00 i Tutorials

Fikar inne på Gekås!

Publicerat: 2013-04-24 kl: 11:29:00 i Dagbok
En minst sagt välbehövlig fikapaus, snart tillbaka in i omklädningsrummet!

Uppe med tuppen!

Publicerat: 2013-04-24 kl: 05:20:00 i Dagbok
#91
Som jag skrev igår så ska vi idag ta oss till Ullared, jag ska köra! Uppe med tuppen, ska iväg och lämna lite skräp, sen hämtar jag upp Andreas moster, vidare till resecentrum och hämta upp Andreas samt hans mamma Lena. Efter det bär det iväg!
Jag har nu under den korta tid jag varit vaken fixat iordning varmt vatten till té att dricka under resan och frukosten som vi intar halvvägs, fått i mig en banan och sminkat mig så det är bara att stänga ner datorn och hoppa in i bilen som är kvar!

Toulouse

Publicerat: 2013-04-23 kl: 15:12:00 i Dagbok
Kan ju redan nu berätta att jag har typ sådär tusen bilder på Toulouse eftersom hon är den enda förutom mig själv jag har att öva på att ta kort med just nu! Planen är att det ska bli lite grönare ute sen så ska jag ut med lite annat folk så jag får öva mer på porträtt och speciellt motljus. Den här bilden blir till Lena för att jag vet att hon saknar lilla godingen på bild ;)

Ullared imorgon!

Publicerat: 2013-04-23 kl: 13:08:12 i Dagbok
#90
Idag består bara av jobb, städning, planering och fixande inför imorgon! Jag ska mäta mitt fönster för att eventuellt kolla på gardiner och gardinstång och lite annat smått och gott till lägenheten. Men allra först och främst ska jag köpa kläder till mig! För imorgon går jag upp vid fem (uscha!) och sen beger vi oss mot Ullared.

Yogalates + styrka idag!

Publicerat: 2013-04-22 kl: 22:42:38 i Dagbok
#89
Yogalates, en genomgång av maskinerna och stretchning bestog morgonen av. Sen hem, duscha och stan med en vän! Lite drama inne på Donken samt en spontanpiercing (inte för mig) för en av vännens vänner vi träffade på stan! Jag är helt slut, trött och fryser, vill verkligen inte bli förkyld så jag ska lägga mig i tid och hålla värmen (förhoppningsvis). Imorgon väntar städning, jobb och disk hemma. Återkommer med lite roligare inlägg, tänkte bland annat lägga upp en vinrecension!

Plank Challenge

Publicerat: 2013-04-22 kl: 16:05:00 i Fitness
Enda skillnaden är att jag börjar på en måndag så min vilodag blir på söndagar! :) Kom igen nu, häng med på ännu en rolig utmaning!

Focus

Publicerat: 2013-04-22 kl: 10:22:00 i Foto

Födelsedagsfirande

Publicerat: 2013-04-21 kl: 22:24:58 i Dagbok
#88
Ja idag har varit full rulle och en massa solnjutande precis som igår! Firande av födelsedagar, grillat, lite nytt folk man träffat och en hel del fotande samt prat om dopet jag ska fotografera om två veckor! :) 
Nu är jag dötrött så ska bara sminka av mig, köra igenom squatsen och imorgon ska jag börja med en ny utmaning. Inlägg kommer ;)
Har tyvärr inga bilder från dagen eftersom jag glömde mitt minneskort i min dator. Fick låna morbros fästmö´s gamla så de har alla bilder (inte säkert att jag hade fått lägga ut några bilder heller tyvärr). 

Eftermiddagen i bilder

Publicerat: 2013-04-20 kl: 18:45:49 i Foto

Funktionärsarbete på gång!

Publicerat: 2013-04-20 kl: 07:20:00 i Dagbok
#87
Jag hoppas att ni ligger och sussar gott i sängarna vid den här tiden om det inte är någon som ska iväg på något roligt tidigt på dagen! Jag ska alldeles strax bege mig och vara funktionär under förmiddagen. Sen var tanken att jag skulle fixa lunch, packa gymväskan och iväg och köra lite kondition samt styrka på gymmet! Vi får väl se lite vad jag orkar och beroende på hur mycket folk det är där så hinner jag nog med allt ändå. God morgon på er och glöm inte bort att njuta av morgonen även om den börjar senare än min ;)

Skövdeloppet imorgon!

Publicerat: 2013-04-19 kl: 21:29:46 i Dagbok
#86
Ja idag har det inte varit många knop igen, kom egentligen inte igång förens nu på kvällen! Diskar upp hälften av disken, slängt skräp osv... Let´s Dance har avnjutits och jag funderar på att dra igång lite Sims innan jag ska se vilka som åker ut. Sen är det sängen som gäller, för jag ska vara funktionär på Skövdeloppet imorgon så jag ska vara där vid 08:00 ungefär! :)

30 day squat challenge

Publicerat: 2013-04-19 kl: 20:12:58 i Fitness
Hur gick det för er med en veckas utmaningen med lite Blogilates videosar? :)
Jag körde på hela veckan och det blev faktiskt lättare och lättare, men nu kör vi på en annan utmaning! Ni har säkert sett den på en hel drös med andra bloggar, men nu ser ni den hos mig också!
30 dagars squat challenge och jag började idag. Häng på mig så klarar vi av detta tillsammans. Jag kör utan vikter (det är jobbigt nog om man går djupt ner).

Veckans serie #6

Publicerat: 2013-04-19 kl: 16:16:00 i Film & Serier
Bildkälla
 
Smash är lite som Glee är för mig, en må bra serie med en massa sång och musik samt intriger! Allting handlar om att vara en Smash och i skrivandes stund har det släppts ungefär 1 och en halv säsong. Första avsnittet är lite segt så man måste ge det lite tid. Serien är inte riktigt lika bra som Glee är men jag tycker om den och det är verkligen något jag ser fram emot under serieveckan! :)

Aloe Vera concentrate is finally found!

Publicerat: 2013-04-18 kl: 19:58:56 i Dagbok
#85
Sorry för dåligt bloggande idag, det har varit så tråkigt väder och jag har i princip gått runt och fryst hela dagen! Varit iväg på lite äventyr imorse som fick oss att gå upp i tid. Sen Elins Esplanad där jag äntligen hittade mitt Aloe Vera koncentrat! Tillbaka hem med cykeln genom regnande stad och en varm dusch efter lite vilande för att hitta orken igen. Nu har jag laddat upp med Aloe Vera vatten, serier som jag ska ta ikapp och Sims på datorn så vi hörs imorgon.
 
Sorry for the bad update today, it´s been such a bad weather and I have been walking around feeling vold all day! Been away on some adventures this morning that made us go up early. Later we went to Elins Esplanad where I finally found my Aloe Vera concentrate. Back home with my bicycle through the raining city and a hot shower and some rest which made my find energy again. Now I have some Aloe Vera water next to me, series I need to catch up on at the TV and Sims on my computer, so I´ll talk to you more tomorrow!

Catching Fire Trailer

Publicerat: 2013-04-17 kl: 11:39:00 i Film & Serier
Nya trailern för Catching Fire är släppt! Så taggad för att se den!
 
The new Trailer for Catching Fire is out! I want to see this movie noooow!  

Our forever begins here

Publicerat: 2013-04-17 kl: 10:32:25 i Dagbok
#84
Lite mer småpillande med sommarjobbet är fixat, jag behöver bara leta upp mina betyg och skicka in dom så att de kan sätta en lön på mig! CV och sånt är inskickat via internet. Andreas den sömntutan ligger fortfarande och sover, ska väl ta och väcka honom snart. Behöver komma igång med dagen!
 
Some more fixing is done with stuff around my work durin the summer, now I just need to find my grades and send them in so they can give me a salary. CV and other stuff is sent in via internet. Andreas that sleepyhead is still sleeping in my bed, I should go wake him up soon. We need to get starting with the day! 

Started playing Bioshock / Började spela Bioshock

Publicerat: 2013-04-16 kl: 21:49:23 i Dagbok
#83
Igår började jag dumt nog spela Bioshock. Jag som är så sjukt lättskrämd och dessutom har dålig reaktionsförmåga i spel borde verkligen ha hållt mig borta. Men jag blev inlurad av Hannah från Yogscast! En liten lördagsspecial och jag var för nyfiken för att hålla mig borta.
Har kommit roliga nyheter med! Min kusin ska döpas och de ville att jag skulle fota! Sjukt nervös, letar tips och tricks överallt. Har ni några tips för dopfoto? :)
Jag har dessutom fått sommarjobb, bemanningsenheten ringde tidigare i dag och frågade om jag ville jobba under de två perioder i sommar med sovande nattjour så det är bestämt det med! Bara roliga saker under dagen.
 
Yesterday I started playing Bioshock. I who am so easily scared and got bad reactionspeed in games whould really have kept away. But I got tricked into playing it by Hannah from Yogscast. A small saturday special on her youtube channel and I got to curios to keep away.
In other news there where to fun phone calls which I answered today, the first one was my uncle asking me if I wanted to photograph their daughters christening and the second was about summerswork! So now I got work during the two periods they got in their unit with sleeping on call! All just fun news today!

Några av de saker jag har rensat ut!
 
Jag har under tiden sen jag flyttade försökt att rensa ut saker som jag har provat eller inte hunnit prova. Mycket av det från Australian Bodycare har jag provat men det har tyvärr fått stå för att jag haft andra favoriter och så har det blivit för gammalt. Pores Be Pure masken gav mig jättetorr hy och den kliade jättemycket under tiden den verkade, inte på ett bra sätt! 
Schampot har jag inte ens öppnat, men jag kommer aldrig använda det så det slängdes direkt när vi packade upp det.
 
Since I moved I have been trying to throw things I dont use or havent got the time to try on yet. Many of the things from Australian Bodycare have I started trying but put away for other favorites right then and there. So they have gotten to old. The Pores Be Pure masc gave me so dry skin and it itched really bad during the time it was on my skin. And not in a good way!
The schampoo I really havent even opened. But I never would have either so it was just to throw it away.

Such a luxury / Lyxigt värre

Publicerat: 2013-04-15 kl: 22:28:37 i Dagbok
#82
Tidigt upp imorse, men ändå förvånansvärt pigg! Lite yogalates och styrkemaskinerna fick sig en genomgång sen var jag helt slut! Eller i alla fall mina muskler. Hem och pojkvännen ligger fortfarande i sängen och sover, sjusovare säger jag bara. Lyxigt värre.
Imorgon tänkte jag se till att ta liten sovmorgon, jobb vankas och jag har även hyrt ryktas om att bemanningsenheten för äldrevården borde höra av sig angående sommarjobb i veckan så håll tummarna för mig! :)
 
Early morning but surprinsingly enough I was full of energy. Some yogalates and a workout with the strenght program and then I was all out of energy. Or at least my muscles were! When I got home my boyfriend was still in bed, sleeping. Such a luxury!
Tomorrow I was planning on having a small sleep-in, then work and I have also heard a rumour that the staffing unit from the elderly care should get in touch with me concerning work during the summer this week so keep your fingers crossed for me! :)

Kim Kardashian Smoky Eyes Tutorial

Publicerat: 2013-04-15 kl: 14:19:00 i Tutorials
Det här är nog den allra bästa Tutorialen jag hittat som är lätt att följa med och efterapa! Kim Kardashian är ju alltid så sjukt snyggt sminkad! Glöm inte bort att youtube har en hel del goheter med, jag älskar pixiwoo! 
 
This is probably the best tutorial that I have watched that is easy to follow and do the same. Kim Kardashian always have her makeup done so well! Dont forget that Youtube is full of theese kind of videos, I love pixiwoo!

Yoga tomorrow / Yoga imorgon

Publicerat: 2013-04-14 kl: 21:32:50 i Dagbok
#81
Ja snart är det helt slut på blogg100... Känns nästan konstigt att jag faktiskt klarat av att hålla mig till att skriva något varje dag! Hur som helst, dagen har varit skitseg. Sovit bort halva dagen, handlat, städat lite och skulle ju egentligen gymmat men precis som igår så blev det inte av. Imorgon ska jag i alla fall upp i tid och iväg på Yoga!
 
Soon it´s the end of Blog100, it almost feels weird that I actually managed to write something each day. Anyways, the day has been really slow. Slept half the day away, went grocery shopping, vacuumed the floor and I was supposed to have gone to the gym but just like yesterday I chickened out. Tomorrow I am gonna get up in time and go to Yoga!

Lite av de nyttiga effekterna av Aloe Vera. Skaffa och blanda ner i era nyttiga smoothies! Glöm inte bort att det också funkar jättebra för hudvård!   
 
Some of the healthy benefits of Aloe Vera. Get some and mix in your healthy smoothies. And dont forget it works wonders on skin too!

trettonde april tvåtusentretton

Publicerat: 2013-04-13 kl: 23:28:22 i Dagbok
#80
Dagen har bestått av bilkörande igen, Tibro Konstrunda fick sig ett besök och lite mat blev inhandlat på vägen hem. Kvällen har bestått av serier och vi är så sjukt trötta! Jag skulle kunna sova i trettio år! Nej men imorgon är det tillbaka till rutiner och gymmet ska besökas. Återkommer med lite roliga recensioner och förhoppningsvis lite mer inlägg som inte bara handlar om mitt tråkiga liv dagarna igenom ;)

Badrumsskåp & Bilbilder

Publicerat: 2013-04-12 kl: 09:12:00 i Dagbok
#79
Dagen innehåller en hel drös med saker! Först och främst ska jag ta och slänga i mig lite frukost, måste skärpa mig med detta! Sminka mig, ta mig till jobbet i bra tid och sen åka iväg och kopiera papper, lämna in bostadsbidragsansökan och ta mig iväg till grannstaden och kolla på ett toalettskåp (jag har sjukt mycket skönhetsartiklar)...
Grädden på moset är att jag dessutom faktiskt åker bil, visst jag får betala för bensinen men det är det värt! Åker i en pärla som ser ut som den här:
Bildkälla (Bmw Z3)
Goa pärlan som jag äntligen, äntligen får köra helt själv! Oroa er inte Mamma och Pappa, jag ska köra försiktigt och vara rädd om bilen! :)

Släktfika

Publicerat: 2013-04-11 kl: 22:06:28 i Dagbok
#78
Fick besök av mormor och morfar på fika idag! Vi pratade rätt ofta när jag fortfarande bodde hemma (hemtelefonen var ju skitbra). Men nu när jag bara har en mobil blir det inte lika ofta eftersom det är så dyrt att ringa! Så nu är jag uppdaterad på vad som händer i deras liv och dom i mitt. 
 
Jag har också kommit fram till ett mål jag har, ska på något sätt kunna gå ner i split innan året är slut! Allra helst kanske innan sommaren då. Känner mig lika vig som ett kylskåp så jag är mycket intresserad av hur detta komer att gå. Jag är verkligen usel på att stretcha efter att jag tränat med så det ska bli ändring på det och dessutom lägga in daglig stretchning för att kunna bli vigare med tiden.

Lily Lolo släpper ny ögonskuggsprimer!

Publicerat: 2013-04-11 kl: 19:52:00 i Make-up
Den 25 mars släppte Lily Lolo deras nya ögonprimer Prime Focus! Jag har fått ett produktprov hemskickat och håller på och testar den för glatta livet. Än så länge är jag mycket nöjd!
Den är lätt att applicera över hela ögonlocket med pensel eller fingertoppar, har en naturlig formula och innehåller argon och jojobaolja som skyddar och vårdar det känsla ögonområdet.
Primern har två olika färger. Buff och Lemon, de är vaxbaserade och kan enkelt blandas ihop för att neutralisera lockets nyans. Prime Focus utlovar att ögonskuggorna ska fästa bättre, hålla på plats längre och förstärka färgerna. 6 ml är det i varje burk och säljs bland annat på Apoteksgruppen, Nelly.se, Eleven.se, Ellos.se & Brallis.se. En burk kostar 179 kronor.
 
Återkommer med en recension så fort jag provat färdigt! 
Jag har fått detta varuprov hemskickat gratis, inlägget är dock inte köpt utan jag skriver detta utan avtal och för att jag vill.

Ta det lugnt efter sjukdom!

Publicerat: 2013-04-11 kl: 14:15:57 i Fitness
Var på gymmet igår som jag skrivit förut och dum som jag är kan jag ju inte låta bli att ta i och fortsätta där jag slutade. Detta ska man ju inte göra. Man ska börja lugnt så att man inte blir sjuk igen (eller i mitt fall förkyld). 
Satt hemma och frös under kvällen så drog på mig knäsockar i raggsocksmodell och en filt för att just inte få tillbaka förkylningen. Jag ökade ju till och med på en av mina maskiner igår för att det kändes som om det var för lite annars.
 
I alla fall, slutsatsen är. Se till att bli friska och börja lugnt! Ta inte i som ni gjorde innan ni blev sjuka om ni gymmer utan håll er till lättare eller mindre övningar. Kroppen måste vänja sig även om hjärnan vill så mycket mer!

Second to the right

Publicerat: 2013-04-10 kl: 22:03:00 i Foto
#77
Som jag skrev igår, idag har jag jobbat, besökt försäkringskassan (bostadsbidrag osv), samt haft lite trevliga äventyr med en fotograf vän som vi får se om det blir något mer med i framtiden! :) 
Tänkte slänga upp en av de bilder jag experimenterade fram igår, ville fota stjärnorna men har fått höra i efterhand att det inte går så bra inne i stan eftersom ljuset från gatlyktor och sånt stör! Måste prova ute på landet med och experimentera lite mer. Tycker ändå om den här bilden efter lite redigering.

5 år!

Publicerat: 2013-04-10 kl: 10:11:00 i Dagbok
Ja det är nästan helt otroligt men idag har jag bloggat här, på samma blogg i fela fem år! Hur gick det till?! Jag är minst lika barnslig som då, sitter och sjunger på Kalle Teodor och njuter av livet! Hoppas att din morgon börjat bra och att dagen fortlöper på samma sätt!
 

2013-04-09

Publicerat: 2013-04-09 kl: 23:04:02 i Dagbok
#76
Ja idag har det inte varit många knop igen, har haft migrän. Sovit halva dagen och sen köpt två  nya par skor, sett till att hämta ut paket och lite roliga saker! Downton Abbey kväll med mamma samt försökt att fota stjärnorna men det blev inte lika bra som jag ville ha det. Nu ska jag försöka dra mig mot sängen, ska upp i tid och gymma för första gången på en vecka imorgon. Efter det hem, göra goda pannkakor och sen tillbaka till stan för att jobba en kort sväng, hem igen och städa, sen stan igen och fika med en fotograf vän! :)
 
Helt otroligt nog har jag också imorgon bloggat på denna blogg i fem år! :D

Game of Thrones Khaleesi Hair Tutorial

Publicerat: 2013-04-09 kl: 14:26:00 i Hårvård
För alla oss som gillar Game of Thrones, eller bara älskar Daenerys hår! Här är en liten kort och snabb tutorial på hur just du kan efterapa det.

Helvetet fortsatte

Publicerat: 2013-04-08 kl: 23:56:43 i Dagbok
#75
Ja om jag tyckte att gårdagen var jobbig har det ju bara fortsatt idag, först funkade inte Ica kortet att betala med, sen gick kassen sönder på vägen hem! Men ja, kvällen slutade i alla fall bra med Jensens ribs hemma och en flaska med Aloe Vera dricka! :) Imorgon taggar jag jobb!

Recension: Sankta Psyko

Publicerat: 2013-04-08 kl: 15:33:00 i Boktips
Sankta Psyko är Johan Theorins fjärde bok (?), nu har vi lämnat Johans Öland bakom oss och vi hamnar istället på det psykiatriska sjukhuset Sankta Patricia. Bokens huvudperson Jan Hauger söker tjänsten som barnskötare, fritidspedagog eller vad man nu vill kalla det för på barnhemmet som ligger bredvid det psykiatriska sjukhuset. Barnen på Gläntan har dock sina egna bakgrunder, de är barn till patienter inne på Sankta Patricia.  Men Jan, har liksom alla andra sina olika avsikter varför de söker sig dit.
 
Jag började läsa boken och hade egentligen rätt höga förväntningar eftersom jag totalt slukat hans två första böcker, Nattfåk och Skumtimmen! Jag tyckte inte att boken var dålig eftersom den slukades rätt fort men det var något som saknades, det var inte lika läskigt som det varit förut. Det var liksom helt okej. Svårt att förklara för det är fortfarande en mycket bra bok, misstro mig inte på det. Men det saknades det där lilla extra! Hur som helst, har ni missat Johan Theorin, leta upp någon av hans böcker, skapa lite fri tid och sjunk ner. Han är grym på att skriva! 
Betyget blir 4 av 5. Fortfarande bra men inte sådär extra bra som hans tre första böcker varit! 

Animerade tecknat naglar

Publicerat: 2013-04-08 kl: 10:40:00 i Naglar
Så söta naglar! Hade jag inte redan fått mina fixade med gele hade jag velat prova, kanske nästa gång! :) 

En helveteskväll

Publicerat: 2013-04-07 kl: 23:03:13 i Dagbok
#74
Ja idag alltså. Först och främst skitsega för att vi sov ungefär halva dagen, sen när jag väl tagit mig hem i sällskap av Andreas så möts vi av sjukt sällskapssjuk kisse! Toulouse brukar bli sån när jag är borta ett dygn så det var ju inget nytt. Men hon hade kissat i tvättkorgen, kul! Sen kissade hon i sängen, ännu mer kul! Så det vara bara att häva ur sängen, skrubba, göra rent kattlådan, byta sand helt (det stank verkligen, ovanligt)! Sen var klockan typ åtta och vi hade inte hunnit äta än, tack för micromat säger jag bara för jag hade inte orkat att ställa mig och laga mat idag. Fiskgratäng och fisksoppa blev räddningen.
 
Nu däremot är Minecraft servern uppe och lite fotopodden på i bakgrunden, en Aloe Vera dricka med extra gojibär. En kul dag på stan planerad imorgon, förutom ett besök på försäkringskassan men det får vara så! Jag behöver ett par vårskor, för att jag helt ärligt talat inte äger några alls. Vårskor är det enda jag lyckas slita ut. Förstår det inte riktigt... Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på men det kommer förhoppningsvis dyka upp lite mer roligare inlägg imorgon, har lite mer tid över då!

Cellulit reducering med kaffe

Publicerat: 2013-04-07 kl: 08:11:00 i Kroppsvård
För alla som vill ha lite tips för att få bort/reducera sina celluliter! Jag vet inte om det funkar men jag ska i alla fall prova! :) 

#73

Publicerat: 2013-04-06 kl: 23:30:27 i Dagbok
#73
Jag har verkligen inte varit produktiv idag! Man får skylla sig själv när man inte lägger sig i tid. Vi har i alla fall avnjutit kycklingvingar, firat Andreas pappa och kollat på nyaste Doctor Who! Jag vill inte spoila för er men seriöst, åhhh! Doctor who <3 
Hur går det för er med utmaningen? Jag gjorde det med grannen igår, mycket roligare med sällskap! 

#72

Publicerat: 2013-04-05 kl: 10:51:00 i Dagbok
#72
Nu kommer dagens planering:
Städa
Jobba
Laga mat
Diska
Handla
Slänga skräp
Butt challenge

Squat & Butt Challenge

Publicerat: 2013-04-04 kl: 20:18:33 i Fitness
Jag utmanar er, vi kör de här en gång om dagen, i en vecka? :) Jag ska iaf försöka att göra det, fy farao vad mina ben bränner efter att jag gjorde dom idag! Välkommna till den nya kategorin med för resten, Fitness heter den. Tanken är att all min träning ska lyckas dyka upp här i så att jag blir lite mer motiverad att komma igång igen. Just nu försöker jag klämma i mig alldeles för mycket c-vitamin så att jag ska bli kvitt den j*vla förkylningen! Jag vill träna hårt igen! 
 

Vlogg, mat, detox och hälsostatus!

Publicerat: 2013-04-04 kl: 18:08:00 i Dagbok
 Liten snabb uppdatering, har egentligen inte tid att sitta här idag, men känner jag mig själv rätt kommer jag inte göra hälften av allt jag ska i alla fall så här kommer det en videoblogg. Pratar lite om detoxen, hur det går och maten jag håller på och lagar samt att jag är förkyld... Vill bli frisk! 
#71

Listor, städning och konstiga dammsugare

Publicerat: 2013-04-03 kl: 23:15:00 i Dagbok
#70
Ja idag har jag inte gjort mycket av det jag borde göra men ändå varit igång! Avslutade kvällen med en lång promenad på ungefär 2 timmar. Välbehövligt, utöver det borde jag ha diskat och städat men min dammsugare verkar ha gett upp just nu så måste kolla upp det imorgon. Har börjat på en liten lista inför Ullaredsresan som är planerad :)

Recension: Fool´s Gold

Publicerat: 2013-04-03 kl: 16:10:00 i Film & Serier
Bildkälla
I söndags latade vi oss framför en film, vi orkade faktiskt inte så mycket mer och det var lite lagom underhållning även om vi var lediga dagen efter. Fool´s Gold gick på tv och vi kollade väl mer eller mindre hela filmen. Jag tyckte faktiskt att den var bra, kom inte ihåg att jag sett den innan men kände igen storyn lite så det kan finnas någon liknande film där ute! 

Filmen är ifrån 2008 och i huvudrollerna hittar vi Matthew McConaughey (Magic Mike, The Lincoln Lawyer & U-571), Kate Hudson (Hur man blir av med en kille på 10 dagar, Bröllopsduellen & Almost Famous) och Donald Sutherland (Stolthet och Fördom, The Italian Job & En familj som andra).
Filmen handlar lite kort om hur det letas efter en skatt från skeppet Aurelia som har gått på grund och vägen dit, hur de kommer fram till vart den borde finnas, vart den är och när de letar efter den. Lite lagom underhållning som man egentligen inte behöver hålla 100% fokus på men en helt okej film
Enligt IMDb har den fått betyget 5,5 av 10. Jag ger den 3 av 5.

Jag ska bli fri

Publicerat: 2013-04-02 kl: 23:03:28 i Hjärtats fröjd
#69
 

April April!

Publicerat: 2013-04-01 kl: 21:02:32 i Dagbok
Helt otroligt nog har jag lyckats undvika att bli lurad idag! Fattar det inte, brukar alltid gå på någons dåliga skämt och dessutom tro på det tills dom faktiskt säger att dom lurat mig! Toulouse och jag har landat hemma, jag har avverkat några viktiga ärenden samt planera upp dagen. Tänkte slänga upp lite inlägg här snart med filmtips! Game of Thrones har ju kommit igång idag och Doctor Who igår, älskar serievåren! :D
#68